Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska treba se dneska vzpamatuje, klidne se vytrucuj jak je libo 😘

@maggie_ no tak tahoun to ty jsi a parádní 😉 nezapomenu na Tvou ptačí akci 😀 😉 to jsem se fakt bavila 😉 tak u nás nic nového ☹ příští týden máme zas kontrolu v CARu tak jsem na to zvědavá, asi zas vyfasuju injekci Pregnylu a když nic tak po novém roce chtějí zkusit první IUI... už mě to celé přestává bavit, 2 roky v háji a mimčo nikde ☹ unavuje mě to a po pravdě mám chuť se na celý CAR vykašlat.... když jsme dle testů zdraví tak stejně co s námi? ☹ na IVF zatím rozhodně nechci... a štve mě to všechno čím dál víc... už několikáté vánoce si přejeme slavit je ve třech a stejně je nám to k ničemu ☹ a co ty? že jsi si dala pauzu od snažení?
Holky, mooooc děkuju za srdíčka 😍
@beruska1889_ Řekla bych, že se vše dozvíš v naší skupince 😉 ale hlavně svatba.....jinak chápu, jak tě to musí štvát jako, ono to možná chce někdy opravdu ubrat. Každopádně hlavně, že jste zdraví, protože to my říct nemůžeme 😉
@maggie_ moc děkuji za pozvánku 😉 když se tu řešil přesun do soukromé, nějak jsem to zaspala nebo co a pak jste sem přestaly chodit ☹ tak jsem to už neřešila... 😉 už se těším jak si večer počtu co je nového, ale napsaly jste toho teda dost, tak se tím budu bavit asi hodně dlouho 😀 jo svatba je krásná 😉 to jsou milé starosti 😉 hned bych si to zopakovala 😉 rozhodně bych raději řešila přípravy a těšení se na svatbu než to co řeším teď ☹ uvidíme co vymyslí v CAR, zkusíme když tak IUI a pak si dáme pauzu a uvidíme, tohle se fakt nedá ☹ ono se podaří i Tobě, neboj 😉 každý problém se dá řešit 😘 ❤
@maggie_
@beruska1889 Ahoj holky, také jsem chodím jen tak nakouknout poslední dobou... hodně se to tu obnovilo, ale my jsme asi bohužel držáci 🙂
Říkala jsem si kam jste většina zmizely a vy máte skupinku??
@gabulkam jééé nazdar, Tebe jsem taky dlouho nikde nepotkala ☹ mám to stejně, taky spíše nakukuju, je tu spousta nových tváří.. no já už se těším až budu v nějaké termínové skupince, tohle čekání je šílené ☹
jo tak s tou skupinkou to tu kdysi bylo, ale jen tak nenápadně, že jsem přesun zaspala 😀 ale teď se tam vyřádím 😀 už se těším 😀 přeci jen to tam je takové soukromější, přátelštější a útulnější když jsou tam holky co znám 😉
@beruska1889 taky jsem jen nahlížela, jelikož se sem hrnula spousta nových a nových čekatelek... Mohla bych mezi vás holky co znám do skupinky?
@gabulkam_ Je to tak no....ale divila by ses, máme mezi sebou už pár úspěšných 🙂 ale to oni musí sami 😇 no a co vy? Jak postupujete?....
@beruska1889_ Však to nějak přelouskáš, nemusíš všechno hned 😀 no uvidíš, hele ono kolikrát se uklidnit a dát si pauzu je lepší no....
@gabulkam jo ten příliv byl jednu dobu fakt hodně velký a já už se tu začala ztrácet kdo je kdo a tak.... já bych Tě do skupinky brala hned, ale bude Ti muset poslat pozvánku některá z moderátorek skupiny 😉
@maggie_ jasně, zkrátím si dlouhé zimní ošklivé dny 😀 😉 no v některých případech je asi fakt lepší trochu zvolnit, tak uvidíme 😉
Ahojky, taky sem chodim jen koukat 🙂 a rikala jsem si kam utekli ty co jsem tady vzdycky videla a cetla. Ted uz vim. 🙂 vsem vam to holky moc preji 🙂
@tornadolu tak já ty léky neznám, ale pokud ti to mělo ustálit cyklus a přišla ti ms, tak je to ok, co? 🙂
@upuska no a kdo jiný?? 😉 Jen se nedělej, dokud jsem tě neznala, jiskru v oku jsem nehledala.. (ha, to zní taky dobře 😀)
@kolibricek36 jj, maximálně 6 dní, minimálně 3, ale jaká je realita, ukáže až 17. prosinec 🙂. Tak zůstaň klidná, pokud to půjde 😉.
@llenka_li joo, něco ze mě sálá, ale příteli jsem to neříkala 😀, on už je i tak žárlivý.
@lavender19xx no, ja bych rekla klid po bouri, v sobotu jsem se zhroutila poradne....
@lavender19xx jinak MS cekam az 18. 12. a 8.12. jdu na preventivku - no, mam se nac tesit😀
@lavender19xx ano MS dorazila uz bylo na case poslední MS byla 9.11.rak jsem rada za ty prášky snad pomuzou na srovnání MS a třeba i tehulkováni 😉
Teda 9.10.@lavender19xx asik mam rmto napsaný v dyari ted jsem v práci tak přesně nevim 😉
@upuska Ahoj tak co? Bylo to nachlazení nebo ta alergie? Já jsem opět taktéž "úspěšně" onemocněla - klasika, bolest v krku, rýma Naštěstí jsem objevila septilen, který jako asi jediný, můžu na bolest v krku.... Jenže teď nevím, jestli si nevzít neschopenku a nezůstat doma. Z kolegy v práci dneska vypadlo, že jeho dcera má angínu s nějakým strepkokokem a spálou a že by mohl asi být infekční. Což by se mi teda jako fakt nehodilo ☹
@krisatko jak se snažíme? 😀 dneska jsem 16.DC tulení bylo 10. 11. a 15. den..štve mě ten promrhaný 13. 😀
a pak se mě drahý ptá, jestli nejsem těhotná, jako včera, když mě bolelo břicho.. z přežrání..z těhotenství to fakt nebylo 😀
a vy už jste oznámili bio otci tu radostnou novinu nebo ještě žije v nevědomosti? 😉
@upuska tak to zas budu držet palce k dalšímu testování.
Biootec už ví. Udělali jsme to tak že jsme dali do obalky složenou A4 na ni bylo "sedni si, poruc si panáka, násad si brýle a otevři mě" a po otevření brachuv ultrazvuk s nápisem "v únoru" a pak nás "a pak znova v březnu budes dědkem"
Dle očekávání vykulil oči a prohlásil "to si děláte prdel ne?" Ovšem už nepochopil že ne dvojčata ale jedno a pak druhé 😂
@upuska no vidis, ze se vzpamatoval 🙏🍀🌹
Oprava - v cervnu

@beruska1889_ Jo tak spíš tahouny no 😀 mezi zakladatelky bych se uplně neřadila 😀 hlavně se teď ani neřadím mezi snažilky, takže spíš teď pozoruju...a co ty?