Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska no, asi ano, jeden mesic ten a druhy mesic druhy vajecnik
@upuska jak u koho, já mám třeba dle doktorky aktivnější pravý a teď 2x jsem měla ovulaci z pravého... tak jsem zvědavá co příští týden a kontrole 😀 😉
@kolibricek36 tj, protože předminulý cyklus, když jsem byla na té folikulometrii byla dle slov Mudra na pravém až 16.den nebo později, takže by teď taky "měla být" na pravém..a možná mě teprve čeká..ale minulý cyklus mi vůbec nic nebylo a tento zatím taky ne..nevím, jestli je to vlivem těch bylinek, ale krom kolen mě nic nebolí ani podbřišek ani prsa..ani ten beďár na bradě nevyklíčil..to, že ze mě bude do rána jednorožec neberu za směroplatný 😀
@beruska1889 hééj, a jsem kde jsem byla..nedělej mi v tom bordel 😀 😀
@upuska 😀 😀 😀 😅 tož sorry no... 😀 já jen že každé tělo je jiné a příroda si prostě někdy dělá co chce... nejde to zobecnit a spoléhat se na to, co se kolikrát píše na netu... protože to nemusí platit pro všechny 😉
@beruska1889 jasný, však já vim a můj selský rozum to taky..jenže se prostě potřebuju něčeho chytit 😀 potřebuju pravidla 😀 😀 😀 ale ovulační testy na mě nefungujou a k doktorovi každý cyklus lítat nechci..zatim..tak jsem si řikala, že když se přitulíme ob dva dny od toho 10. dne do cca 17. že bychom to neměli minout...jenže máme mezery, tak jsem chtěla doufat, že existuje nějaká pravidelnost a my jsme to ještě nepropásli..😀
@upuska no ja jdu na preventivku 8.12.tak jsem zvedava co mi povi. Tedy ze bych byla tehotna to je brzo aby neco poznala. Tak jen doufam ze nenajde nikde nejakou cystu. Minule jsem ji mela na levem vajecniku - tak mi cosi pichla.
Dneska na me leze lenora😀 a to musim jeste vyzehlit a poskladat pradlo a vytrit. Jesteze varit bude zitra manzel ja jen dneska udelam jeste zakusek.😲kdy to chci vse stihnout to fakt nevim, ted si davam pauzu narovnam si zada ...
@upuska mělo by se to střídat, ale jak píše @beruska1889, může být jeden víc akční 😉. Ty já nevím, jestli je výhoda, když víš, který...
Popíšu teď tento cyklus: 7DC bolest podbřišku vlevo, říkala jsem, ok, jedeme z levého. 10DC brutální bolest podbřišku vpravo, to jsem si tu poplakala, že mám hned druhou ovu.. Ale myslela jsem, že už jako konec a nezbývá než čekat na testování. Ha, chyba lávky. Dneska (14DC) opět poránu brutální bolest podbřišku- strana pro změnu nevyhraněna, ale chodila jsem po bytě (naštěstí jsem měla čas, umývala jsem si vlasy) a všelijak se kroutila, aby to přešlo. Tak nevím, připadá mi, že jak se to tak stupňuje, že se v příštím cyklu nestanu jednorožcem, ale že minimálně jednoho porodím! 😀
@lavender19xx 😀 😀 co to, co to? takový bolesti, to míváš?
@kolibricek36 já jsem dneska marná nějak od rána..pracovně řeším jen to nejnutnější a co nehoří odkládám na neurčito..místo toho jsem umotala jeden stromek z provázku, lepidlem zakydala předevšim sebe..běda mu, jak se rozpadne..a jsem líná u umýt nádobí po obědě ☹ ale dala bych si dezert 😀
@upuska jo to znám, taky bych se ráda něčeho chytla, ale copak to jde, když si moje tělo dělá takové psí kusy? 😀 to člověk fakt nikdy neví a nedá se na to spolehnout... ovulační testy mi taky nefungují ale tím že chodím do CARu tak tam nám to každý měsíc na UZ hlídají tak mám jasno 😉 jo jak to zvládnete ob dva dny, tak to bude ideální a nemůžete to propásnout 😉
@upuska jop... ale dřív to bylo krátkodobější, teď mi ten rozptyl dní (a tři k tomu) přijde už divný. Jako kdyby fakt na mě to tělo řvalo- dělej, fakt už není času nazbyt!! 😀
Moje mamka nesnášela skoro žádnou formu antikoncepce, takže musela jít nakonec na podvaz vaječníků, kdoví, jak to tím pádem snáší moje tělo, když jsem 9 let brala HA.. musím být trpělivá, ale je fakt, že ty bolesti už jsou nad míru 😖
@beruska1889 no, zatím to nezvládáme 😎
@lavender19xx napadá mě, jestli by případné uhnizďování mohly doprovázet takové křeče..
a jaksi byla v září tušim na gyndě kvůli bolestem, co ti vlastně řekla, krom toho, že se blíži ovulace?
jinak ale, když mi mudr hlásil ovu na pravém vaječníku, bolela mě celý týden pravá strana..nevim, jestli to bylo proto, že jsem se rozhodla, že si bolest na pravé straně nevsugeruju 😀
@upuska to přijde 😉 určitě se brzy podaří 🙂
@upuska nevím, jestli by to mělo být takhle prudké, navíc.. ani kapka, to bych spíš čekala špinění ze zahnizďování.. V září tam neviděla lautr nic, takže ještě mluvila o možné cystě, bylo mi ji až líto, že mi nemůže říct nic jiného.. proto jsem si řekla, že na gyndu bych šla až pro potvrzení těhu (až to bude jasné), nebo kdyby se nám to nedařilo už dýl.
A teď z veselejšího soudku- je paťulííííneeek! 🙂
Ahoj holky... tak jsem tu s vami 13. mesic :-/ dnes 1 dpo.,, kdo bude cekat se mnou?
@luciasek1987 tak to musíš mít hafo zkušeností 😉, neboj, to se prolomí.
Já jsem dnes 16DC, cca týden po ovulce. O víkendu jsem stihla kus práce a na perníkovém adventním věnci už hoří druhá svíčka- miluju tenhle čas. Pokud se nezadařilo před týdnem, věřím, že se zadaří o Vánocích 🙂
@luciasek1987 ahojky 😉 též jsem 13 měsíc snažení. Zítra začínám opet s clostilem tak uvidíme jestli se opet za daří když minule to po nem vyšlo. Neboj,ono si k vam to mimo cestu najde a o to to bude krásnější 😉
Dobre rano 😉 ženy tak se můžeme s přítelem snažit znovu MS už odjela paráda a může se zkoušet dal

@kastanek87 ahojky.. ja mela akorat injekci ovitrelle ve ctvrtek.. jinak mi nic nedal... tak uvidime... kdyz se nezadari tak me ceka pruchodnost vejcovodu a pak iui
@luciasek1987 jakože půjdeš na to profouknuti a kouknou laparoskopicky jestli je mas pruchodny? To hodně holkám pomohlo. Já mám jeden vejcovod jakejsi spatnej, ale gyndar to neresi. Ale zas když už se to jednou povedlo, tak se to musí povest znovu. Tedy budou vánoce tak budes Mít plno jinych myšlenek a určíte se to povede 😉 ale taky mám sem tam splin proc to nejde a jiným to jde hned a cítím se pak hrozne bezmocna. Ale pořád doufám a cekam az si k nám to druhatko najde cestu.
@kastanek87 nn nebude to laparoskopie ale jen mi tam vstriknou nejakou kontrastni latku a hned uvidi zda je mam pruchodne ci nikoliv. Ja uz jsem z toho taky takova spatna... snazime se uz rok no hruza :(
@luciasek1987 a dělal ti i nějaká jiná vyšetření? mně chce taky poslat na laparoskopii, ale ještě předtím přítele na spermiogram..jsem z toho trochu na rozpacích, protože jsem byla akorát jednou na folikulometrii jinak mi nedělal nic..tak si řikám, jestli to neni trochu hrr..
@upuska jojo delali mi vse z krve i z moci a pritel byl na spermio. Jedine co mi chybi je ta pruchodnost. Jelikoz to pry neni moc prijemne vysetreni tak bych si nejdriv nechala udelat ten zaklad coz je hormonalni profil, imunologie apod ;)
@luciasek1987 no, tak tohle mi vůbec nedělal a ani se o tom nezmínil..dávám nám čas do ledna a zbožně doufám, že to ani nebude potřeba...a snad na to nedojde ani u vás 🙂
@upuska tak se s nim domluv.. treba ta inunologie je fakt dulezita.. ale nepredpokladam ze bys mela problem.. uzivej adventni cas a ono to prijde neboj ;)
Ahoj holky, prosím o váš názor...Jsem dnes 7DPO a hrozně mě píchá v podbříšku....Včera na pravé straně a dnes na levé...je to až nepříjemné...Jinak žádné změny nepozoruju...teplota se pořád drží nahoře a jsem cca 3 dny před manstruací...myslíte že mohu být těhu? Vím že rada bude asi znít, počkej do menstruace ale jsem zvědavá.....zaráží mě to píchání v podbříšku...nikdy předtím jsem ho neměla...
holky jsem 17 či 18 DC ... takže u mě čekací období - ještě že budou svátky - takže si myslím že budu mít práce nad hlavu s pečením cukroví takže těch 13 dní do MS uteče jak voda 😀
@kolibricek36 jsi mi v patách, já jsem 19.DC...;-)
@pavlina339 může to být dobré znamení, nebo to může být předzvěst ms.. Osobně od té doby, co jsem si začala zkoumat cyklus, mi asi chce tělo "udělat radost", takže skoro každý den se mi něco děje, píchání v podbřišku nevyjímaje 😉.
Vydrž, tři dny už je jen chvilka, držím pěsti 😉
@kolibricek36
@upuska držím se s vámi, děvčataa 🙂

@kolibricek36 jo, on se vzpamatovává, jak se mu zlíbí..většinou je nejvíc při sobě těsně po MS a nebo naopak před 😉
a holky mám dotaz, někde jsem tu četla, že se ovulace střídá a každý měsíc je na jiném vaječníku, je to tak nebo je to jen náhoda??