icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

lavender19xx
5. pro 2016

Milé dámy... myslím, že to tento cyklus vyšlo. Důvod je následující- mám chuť svého partnera zabít. A to by bylo proveditelné jen v případě, že už splnil svůj úkol!! 😀
Jsem nedůtklivá, cíťa a bolí mě hlava, dnes jsem opět dlouho přemýšlela, proč se nemůžeme zazimovat jako medvědi 😒 🙂.

upuska
5. pro 2016

@lavender19xx co provedl, kudlanko? 😉😀 jinak s těmi medvědy to vidím podobně 😀 👍

lavender19xx
6. pro 2016

@upuska co provedl? Existoval! 😀 Nee, byla jsem prostě přecitlivělá (pak jsem se rozbrečela i u filmu), tak jsem šla brzy spát, krásně se mi spalo 🙂

kolibricek36
6. pro 2016

@lavender19xx medvedi se maji, ja byla vcera tak unavena, ze jsem sla v 8 spat a spala do rana🙂😀

janina29k
6. pro 2016

@lavender19xx tak držím pěsti, aby to klaplo. Ale partnera nezabíjej, i kdyby to klaplo, tak ho budeš ještě potřebovat jako podporu a pomoc ve všem co příjde.

Včera jsem byla u dr, pán doktor je bezva. Zkontroloval jizvu po císaři a že při případném těhotenství by neměla dělat problémy. Těhotenství vyloučil a dneska jsem začala špinit. Aspoň by jsme se mohli začít zas snažit. Takže zítra zas začínám s kontryhelem

raduzemlejna
6. pro 2016

Ahoj holky, prosím o radu, jestli někdo má zkušenost. Mám týden zpožděnou MS, těhu test ale negativní.. je to normální???

yelowangel
6. pro 2016

@raduzemlejna může to být jenom hormonama, nebo jestli jsi měla nějakou zvýšenou zátěž (v práci nebo novej sport), případně nachlazení nebo jestli jsi nasadila nějaký bylinky...zkus týden ještě počkat, pak znovu otestovat a když nic objednej se na gyndu

janina29k
6. pro 2016

@petuliee jak jsi na tom ty?

petuliee
6. pro 2016

@janina29k je mi zle 😂

janina29k
6. pro 2016

@petuliee držím pěsti, aby to zítra u dr dopadlo dobře!

petuliee
6. pro 2016

@janina29k dikyk dr jdu 12.

janina29k
6. pro 2016

@petuliee je promiň to jsem si asi spletla, tak teď si budu pamatovat až 12.

petuliee
6. pro 2016

@janina29k v pohode 😊 ja budu klidnejsi az po sceningu a ten je az v pulce ledna 😊

janina29k
7. pro 2016

Ahoj holky, jak se máte? Já jsem zralá na blázinec. Chtěla bych věšteckou kouli, která mi přesně řekne, co se děje s mým tělem! Už aby se ta mrcha fakt rozjela a my se zas posunuli blíž ke snažení. Tohle je děs!

kolibricek36
7. pro 2016

@janina29k co se deje? MS si dava na cas? Treba nic nevidel protoze je brzo....🍀

lavender19xx
7. pro 2016

@janina29k já už jsem tu jednou chtěla navrhnout nějakou hromadnou objednávku, třeba by nám dali množstevní slevu 😀.
Včera jsem se veselila, ale s mírou, takže mi je dneska dobře a čekám.. na Godota 🙂

janina29k
7. pro 2016

@kolibricek36 já nevím, druhý den po ránu špinim, ale jinak nic
MS měla dorazit už před 14dny

kolibricek36
7. pro 2016

@janina29k a neměla jsi posunutou ovulaci?

janina29k
7. pro 2016

To nevím, na mě ty testy moc nefungujou a teploměrům co máme doma nevěřím ani jednomu (čím dražší tím horší) abych si hlídala bazálku

kolibricek36
7. pro 2016

@janina29k a kdy jdeš k mudr?

janina29k
7. pro 2016

tam jsem byla v pondělí, přecházela jsem k novýmu. A nic tam nebylo. Těhotenský testy negativní no prostě psycho

llenka_li
7. pro 2016

@janina29k hezky pěkné, me ten dr čeká zitra. Jsem na tom podobne, dnes 42DC, tt negativní, BT posledni tři dny (36,9; :36,8; 37,2 - dnes)..

To je děs :-/

A to ti nepichnul vyvolavacku, nedělal kontrolu UTZ, zda jsou vaječníky v poradku, atd?

janina29k
7. pro 2016

UTZ dělal, ale vyvolávačku mi nedělal, protože příští týden jdu na kontrolu se štítnou žlázou a to je u mně největší problém

kolibricek36
7. pro 2016

@janina29k aha, tak může být problém i tam

tornadolu
7. pro 2016

Holky me je dneska nějak divně motani hlavy a nivne od žaludku 😡

janina29k
7. pro 2016

@tornadolu copak? Kolikátý DC jsi? Že by?

tornadolu
7. pro 2016
lavender19xx
8. pro 2016

@tornadolu může to být příznak ovu, někdy mi to tak dělalo. Ovu testy si teď dělat budeš?

kolibricek36
8. pro 2016

Tak holky, po preventivní kontrole na gynek. - potěšil mě, že ta zatracená cysta už konečně zmizela, sliznivcí mám ted v 21 DC 1cm - což je dost vysoká ... fakt byl příjemný

upuska
8. pro 2016

Safra práce, jak je možný, že někdo otěhotní sotva se otře chlapovi o trenky a pak řeší, jestli si to má nechat nebo ne, když jsou tu hromady holek, které podstupují možné i nemožné, aby se dočkaly vlastního miminka a kolikrát marně??!! ☹

Strana