icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
8. pro 2016

@upuska taky si myslím - ale nic s tím asi dělat nejde 😇

llenka_li
8. pro 2016

Dnes konečne kontrola, folikuly vpravo do 7mm, vlevo bez tekutiny...na UTZ nic, ale pro jistotu jdu zitra na krev a v pondeli pujdu na vyvolavacku. Myslíte si, ze je to OK nebo neco spatne? Dr se se mnou vubec nebavil, jen mi rekl, ze zatim těhotná nejspíš nejsem a ze se uvidime pristi tyden.

upuska
8. pro 2016

@llenka_li těžko říct..uvidíš v pondělí jak folikuly narostou, já měla před ovu 23mm...jsi krátce po vysazení HA, tak se s tím tělo srovnává..

lavender19xx
8. pro 2016

@upuska v tom nevládne žádná spravedlnost. V tomhle ani v tom, že chlapi nemají celulitidu 😉.

krisatko
8. pro 2016

@upuska To taky nechápu ☹ přitom třeba člověk žije celý život zdravě, nekouří, nepije a stejně to nejde.... (není můj případ, jedné známé) ...

upuska
8. pro 2016

@lavender19xx máš recht 😀 @krisatko já jsem tu dneska narazila na dvě diskuze, kdy holka řešila jestli potrat ano či ne a uplně mě to zvedlo ze židle..no, nebudu se rozčilovat..😎

krisatko
8. pro 2016

@upuska to se ti nedivím.... já se takhle vztekám u každé reportáže ve zprávách typu "našlo se tělíčko...." to ti hlava nebere ☹

kolibricek36
8. pro 2016

@upuska jo, taky ty diskuse nemusím, ale někdy neodolám a něco tam napíšu - a reakce některých na mé psaní jsou až neuvěřítelné
potrat nemá s interupcí nic společného - interupce je umělé "přerušení" těhotenství - ty závorky jsem tam dala proto, že o přerušení nejde - nejde znovu navázat tam kde jste skončili - to není jako vystoupit z vlaku v jedné stanice a pak nastoupit do druhého vlaku do stejného cíle

tornadolu
9. pro 2016

@lavender19xx ja ovu testy nedělám právě

upuska
9. pro 2016

23.DC, napětí sílí...a to jsem v úterý večer usínala s pocitem, že náše nechráněné tulení je zcela "neškodné" a nechápala jsem kam se podělo kouzlo prvního měsíce..Ve středu se objevil neobvyklý hlen, včera mě prvně píchlo v prsou, dneska podruhé..taky lehce cítím podbřišek..když se nad tím zamyslím, tak i trochu víc 😀 a pocit o "neškodnosti" lehce bledne...😎

krisatko
9. pro 2016

@kolibricek36 no... Tak nějak ☹ ty pipiny co tohle řeší, si neuvědomují že tím že by šly na potrat by si taky mohly zajistit že už další dítě mít nebudou moct nebo to taky může jít hodně těžko. Já sama si nedokážu představit, že bych šla. Aby se toto nemuselo řešit tak existuje v dnešní době tolik způsobu jak nechtěnému tehu předejít..... To pak když čte některá, co ji museli doktoři ukončit těhotenství že zdravotních důvodů ať už plodu nebo ji samotné, tak ji musí být opravdu těžko. ☹

kolibricek36
9. pro 2016

@krisatko presne, ja mit nekterou z nich tady tak ji fakt nafackuju😠

kolibricek36
9. pro 2016

@upuska neskodne je taky u nas, ja nekdy premyslim zda to dite jeste chcem, jestli se na to nevykaslat ...🙄

upuska
9. pro 2016

@kolibricek36 jo, to si taky někdy řikam..když mi třeba kamarádka líčí jejich rodinné storky a nebo jako třeba dneska, když vidím jaký má můj drahý přítel problém obstarat sám sebe..to si pak fakt nejsem jistá, jestli je v mých možnostech zvládnout vychovat dítě..a možná to je i ten důvod, proč k nám zatim žádné nechce..

kolibricek36
9. pro 2016

@upuska no to je fakt. Tak treba muj muz je schopen se postarat o sebe i o me, uz se stalo ze 2 mesice musel delat vse - ja mela ruku v gypsu, takze me musel i oblikat a cesat...😀

bonynka1981
9. pro 2016

S chlapama je to narocny 🙂. Ale u meho mam jistotu ze se o dite postará. Klidne si bere na hlídání 4 deti najednou (moje, jeho a jeho synovce). 🙂

upuska
9. pro 2016

Holky, mi regulérně hrabe 😀 myju nádobí a přemýšlím o dárcích pro kamarádky..pro jednu mám knížku, tak si řikám, že bych mohla koupit knižky všem..že tenhle CYKLUS pojedu na knížkách..jsem maaagooorrrr 😀 😀 😝

luciasek1987
10. pro 2016

Ahoj holky zitra 9 dpo a ja zkusim test.... nekdo se mnou? ;)

lavender19xx
11. pro 2016

@upuska proč jako bys měla být... já pokud nebudu mít pod stromkem aspoň jednu knihu, nastane apokalypsa! 😀
Jinak jsem celkem v klídku, 23DC, žádné příznaky, jen se mi opupínkovala celá brada, ale není divu, včera jsem při výrobě cukroví ochutnávala a ochutnávala... pak nemá rašit a rašit 🙂. Možná tím, že je advent, tento cyklus (dobrá, jeho druhou polovinu..) nějak nehrotím, prostě si to užívám 🙂.

@luciasek1987 asi spíš ne, dokud nebudu mít pár dní zpoždění. Minule to vypadalo hodně nadějně a pak to přišlo vniveč, prostě.. bude to napínavé okolo zlaté neděle, nechám se překvapit 🙂.

upuska
12. pro 2016

@lavender19xx mně nešlo o dárek, ale o to, že o letošních Vánocích uvažuji jako o "tomto cyklu" 😀 jinak s knihami pod stromečkem to mám stejné a Ježíšek to ví 😀

lavender19xx
12. pro 2016

@upuska jo taak, prepáč 🙂, no tak Vánoce už budou pro mě "ten další" cyklus, aspoň myslím, že červená za pár dní dorazí, protože mám takovou tu náladu.. co ji sice dovedu skrývat, naštěstí, ale jsem prostě v skrytu protivná..

petuliee
13. pro 2016

tak holky, naše malá fazolka dle MS 6+5 dle utz 6+2 srdíčko bilo.... ale cysta nezmizela což pry nevadí, 26.1 sme objednaní k odborníkovi do prenatalu. 10.1 dostanu průkazku 🙂 <3

kolibricek36
13. pro 2016

@petuliee jeeeee, gratuluji. At se dari...😇🍀

petuliee
13. pro 2016

děkuji 🙂 budeme to poptrebovat 🙂 hlavne 26.1 🙂

lavender19xx
13. pro 2016

@petuliee takže pěkné Vánoce před tebou 🙂, to je pěkné.

Holky, hodlám zde učinit prohlášení... dnes jsem totiž během jedné minuty venku potkala dvě mladé maminy (mladší než já) s kočárkem, o nichž jsem si nejprve myslela, že jsou pod vlivem, ale když jsem procházela kolem nich, pochopila jsem, že jednou rukou vedou kočárek a v druhé drží mobil, do kterého čučí, jako kdyby to byl jejich... život.
Bylo to tak směšné a příšerné naráz, kdybych to vyfotila (bylo to opravdu během chvilky), dostanu nějakou cenu. Nešly ani jedna rovně, lidi jim uhýbali z cesty a ony šly jak slepé... Jestli tohle někdy budu dělat i já, nechť se propadnu do západního Německa... 😀

kika_21
13. pro 2016

@lavender19xx Tak to se ráda propadnu také, pokud mě vezmeš s sebou.

beata.n
14. pro 2016

Ahoj milé ženy 🙂

Dlouho jsem tu nebyla-hodně prac.povinností a do toho se navalují další...Už aby byl konec příštího týdne a pak konečně volno až do ledna.

Nějaká nová těhulka?

Já díky práci nějak nemám čas dělat ovu testy, teď čekám každým dnem ms-podle výpočtu měla dorazit min.pátek ale ona nic...jen špinění lehké, tak nevím co se zase děleje. Těhu test je negativní, takže těhu to nebude. Myslím si, že mám nějaké rozharašené tělo. Začátkem ledna jedu ke svému gyndaři do Budějc, tak snad mi řekne co a jak a udělá pořádné vyšetření. V pátek jede partner do genetu do Budějc odevzdat vzorek spermií a aspoň se někam pohneme dál. Nějak to vidím i na umělé oplodnění-partner neměl dobré výsledky už dřív.

petuliee
14. pro 2016

@lavender19xx pěkné no 🙂 snad byl toto nejhorsi den.... je me blbe jak drak :/
jo někdo si uděla mimčo a je schopnej do kočarku kouřit, tahnout ho na mol.... nebo kojit a fetovat....vsechno je to hnus :/

tornadolu
14. pro 2016

Ty jo holky me pálí žáha dneska hrůza 😢

upuska
14. pro 2016

@lavender19xx tak jak Kelišová..já hlásím 2.DC 😈

Strana