icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

lavender19xx
14. pro 2016

@upuska ty ale.. klidně do toho můžeš spadnout dřív než já, mi to vadit nebude! 😉
Já dnes 26DC, celkem nic.. jenom bych spala a spala, ale to je u mě poslední dobou normální 🙂.

upuska
14. pro 2016

@lavender19xx myslíš do toho Německa, jo? 😀

kolibricek36
14. pro 2016

@upuska je mi tě líto - tak snad příště🍀

janina29k
14. pro 2016

Ahoj holky, tak včera jsem byla na kontrole se štítnou žlázou a za ty 4měsíce se to krásně spravilo. Takže to co jsem si myslela už od toho října, že je v pořádku, byla pravda. MS stále nedorazila, test negativní. Pokud nedorazí do konce roku, vyrážím k dr, aby s tím začal něco dělat.

lavender19xx
14. pro 2016

@upuska ne do Německa, do jináče!! 😈 😀

upuska
14. pro 2016

@lavender19xx 😀 eště aby ti to vadilo :-P 😀 ale myslim, že budeš rychlejší

lavender19xx
14. pro 2016

@janina29k tak ale je fajn, že je štítná žláza ok 😉, a neměla jsi teď prostě víc nervů, že by si to ms rozmyslela?

@upuska tyy, nějaká rozpustilá, ve 2DC... 🙂 No ne, já bych ti to fakt přála, přece jen u mě to jsou vysoké matematické výpočty s ovu a já jsu na matiku levá jak turecká šavle 😀.

upuska
15. pro 2016

@lavender19xx no, rozpustilá..nic jiného mi nezbývá, ale v úterý mi bylo hodně ouvej..😎

kolibricek36
15. pro 2016

@upuska to je fajn ze to beres tak❤

kolibricek36
15. pro 2016

Jinak ponekud vysiluju, zdalo se mi ze jsem tehotna a hadam se s babi - ktera ovsem uz nezije😱

lavender19xx
15. pro 2016

@upuska já ti naprosto rozumím... dneska jsem 1DC já.
Takže o svátcích až do Nového roku nečekejte, že tu něco napíšu, protože doma vyplním všechny mezery, ve kterých mi to mohlo utéct doteď! 😉

sarinka0411
19. pro 2016

@kolibricek36 ahojky jak se pořád máš? Dlouho jsme si napsaly co je u tebe nového? 🙂 já jsem toho do teď měla nějak moc tak jsem se neměla kdy ozvat...

kolibricek36
19. pro 2016

@sarinka0411 ahoj, no cekam na ms az se uraci dojit - 2 dny zpozdeni - asi nic moc neukazou, navic nemem zadne extremni priznaky

sarinka0411
19. pro 2016

@kolibricek36 2dny meskas? A netestovala si ještě.. Proč neskusis testik třeba čekáš něco co nebude 🙂

kolibricek36
19. pro 2016

@sarinka0411 testovala jsen v sobotu a nic' takze si myslim ze ms proste prijit musi😇

sarinka0411
19. pro 2016

@kolibricek36 tak je lepší čekat a pak být mile překvapena 🙂 uvidíš, že se zadari.. Já na tebe často vzpomínala tak jsem ti musela dneska napsat když jsem našla chvilku

kolibricek36
19. pro 2016

❤😇 🍀

sarinka0411
19. pro 2016

@kolibricek36 já osobně můžu říct, že už se těším až budu mít šampióna u sebe.. Tahat ten balón je zahul 😀 funim hůř než lokomotiva...

kolibricek36
19. pro 2016

@sarinka0411 tak hodne stesti a at je zdravy❤

sarinka0411
19. pro 2016

@kolibricek36 děkuji 😍 tobě držím palce ať už se taky brzo dockas ❤

lavender19xx
19. pro 2016

@sarinka0411 my tady se zatím těšíme na ten balón 😀, i na případné nevolnosti apod., ale každý to má jinak 😉.

sarinka0411
19. pro 2016

@lavender19xx však já vám to věřím a ani vám to neberu.. Já se taky těšila a teď mě zmaha i jen úklid doma 😂 musím si to rozdělit po menších kusech na den 😀 ale nic jsem nepsala a ani nemyslela zle

lavender19xx
20. pro 2016

@sarinka0411 já vím, proto ty smajlíky 🙂. A věřím, že před Vánocemi to musí být náročné, úklid, nakupování.. tak ať se všechno stihne 😉.

Holky zachraňte mě.. Jsem dneska 6DC a už nějakých 4-5 dní jsem nadmutá jako koza, o střílení jak po hrachu (který jsme nejedla) ani nemluvě... Může to být po té čerstvé zelenině, kterou futruju ve velkém? 😲 Je to fakt příšerné, neumím si představit možné zhoršení, až zapadnu 😀.

kolibricek36
20. pro 2016

@lavender19xx no tak ja jsem ne nadnuta ale napnuta kdy ze madam cervena konecne dorazi 😀

upuska
20. pro 2016

@lavender19xx já jsem byla takhle nadmutá v létě..nestřílela jsem, ale v břiše jsem měla zemětřesení...myslela jsem, že je to právě po zelenině, ale nakonec to byly ovesné vločky, které jsem se snažila zařadit do jídelníčku..tak jsem je zase vyřadila..ale ta zelenina to určitě může být..hlavně, jestli jsi zvýšila její příjem..možná už je té vlákniny mnogo ..

lavender19xx
20. pro 2016

@upuska tak ovesné vločky jím už dlouho, takže to jimi nebude. Asi fakt moc papriky... tak ji vynechám, ať nemám výbušné Vánoce 😀.
@kolibricek36 pořád nic? Tys měla nějak ten termín podobně jak já, to vypadá nadějně 😉.

kolibricek36
20. pro 2016

@lavender19xx no, nic, vypada to ze se telo nemuze rozhodnout🙄😂

upuska
20. pro 2016

@kolibricek36 co čípek? pořád chceš s testem čekat až do pátku??

kolibricek36
20. pro 2016

@upuska jo, pockam, mam doma uz jen jeden, neminim kupovat dalsi, bud se ms dostavi, nebo to bude jasne. Pred chvili me popichavalo v levem podbrisku, jako i nekolikrat vcera

bonynka1981
20. pro 2016

@kolibricek36 držím pesti!!! 🙂

Strana