Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx I tobě přeju krásný Vánoce 😘
vám krásné svátky a šťastný nový rok posílám srdíčka :*
Taky přeju všechno nejlepší do Nového roku, a abychom všechny příští rok už měli u sebe malý uzlíčky štěstí. Nebo aspoň na cestě.
Jinak hlásím 2DC po 2měsících
Holky, at vam nasledujici rok prinese uzlicek stesti a lasky .....
Též přeji úspěchy, radost a štěstí a ať vam Váš uzlíček štěstí děla jen samou radost 😘
Šťastný Nový rok všem 🙂
Kdyby mi někdo před rokem řekl, že budu na nějaké diskuzi rozebírat dny cyklu a tak podobně, pošlu ho na okružní cestu světem 😉... no ale co už.. jsem dnes 18DC a i přes bolestivou ovu jsem dělala, co jsem mohla. Kdyby byla 'pracovitost' spravedlivě odměňována, mám své // jisté! 😀
Hloupa otázka ačkoliv mám jedno mimi a druhého na cestě nejspíš tak jsem nikdy nerozebirala skratky ,ale přesto se ptám co je to DC?
@veverkamaminka den cyklu
@lavender19xx neboj jednou se dockame 😍
@lavender19xx ahoj pani, taky přeju šťastný nový rok a ať jsi tedy odměněna dle zásluh ;) 😀
Já jsem dneska 21.DC, od pátku mě bolí prsa a břicho, navíc mi v něm někdo bambarduje..v pátek jsem to sváděla na papriku, v sobotu asi na česnečku, včera to bylo zřejmě zelí (u přítelových rodičů jsme dostali k obědu bramboráčky se zelím a s uzeným aneb ať žijou má novoroční předsevzetí o zdravém a hubeném stravování 😎) a dneska jsem si udělala ovesnou kaši..taky jsem ráno pojala podezření, že jsem začala pošpiňovat..takže to asi bez bylinek nepůjde..
Vse nej do Nového roku 🙂
@kolibricek36 Děkuji.
@upuska no nazdar 🙂, ale bramboráčky se zelím a s uzeným jsou přece tak dobré! 😉 (taky jsem je měla, jen bez toho zelí)
Ale tak pošpiňování.. na ms je ještě brzy, ne? Třeba to je to dobré pošpiňování (které jsem mimochodem nikdy neměla..) Já dneska 20DC a začíná mě pobolívat podbřišek jako před ms, takže.. přírodo přírodo, proč mě nepřekvapíš?? 🙂
Ahoj holky, prosim vas ktera mate menstruaci 22DC kdy se nejlepe snazit ? Me to podle applikace asi nejak nevychazi , ppcitala sem to na netu a vyslo to o tyden jinak :(
@lavender19xx stryky, ty jsme meli vcera s uzenym 😀
Mozna ze te prekvapi ... Hodne stesti 🍀

@saja13 ahoj, nemám zkušenost, můj cyklus je většinou 26 dní, ale u 22 dní.. to je tak krátké, že prakticky po skončení ms kdykoli obden 🙂. Aplikace na tohle platit může a nemusí, necítíš žádné příznaky?
No obcaa me pobolova bricho a vychazi to podle toho na 9dc ale porad nic a kdyz sem to pocitala na natu tak mi to vyslo v dobe kdy mam ms ale nastesti ke konci
@saja13 jasně, ovulační testy na základě vlastní zkušenosti ani nedoporučuji.. 🙂 A nechceš třeba zkusit pár cyklů kontryhelový čaj? Ten by ti třeba ten cyklus mohl trochu upravit, prodloužit, někomu to pomůže.
A ten se uziva jak ? A kdy ? Je to jedno k dy s nim zacnu ? No premyslim ze zkusime s pritelem kapky gynex slysela sem hodne chvaly 😝
@saja13 nahoře v záložkách napravo od fóra máš wiki, tam je odnož kontryhelový čaj a všechno o jeho užívání. Gynex nemám vyzkoušený osobně, ale hodně lidí si ho chválí. Vyber si jedno z toho (gynex taky obsahuje kontryhel, tak není dobré to moc mixovat) a zkus 😉
Nazdárek!
Tak jak se vám vede v novém roce? U nás doma nic moc. Nejdřív měl syn zánět středního ucha, pak padl za vlast manžel s chřipkou, malý se celý osypal a v sobotu jsem zase odpadla já. Fakt ten rok skvěle začal. Teď se musíme co nejrychleji vykurýrovat, aby jsme byli na ovulaci ok
Ahoj holky.. dnes 9 dpo.., kdo je na tom stejne?
@janina29k držím palec, teď to šlo s nemocemi jako lavina, tak ať jste brzy fit 😉.
Já jsem teď v období, které nesnáším nejvíc.. ano, den před příchodem ms.. Necítím na sobě nic, neudělalo se mi ještě vůbec akné (což by bylo dobře), jenom před týdnem přesně jsem byla protivná jako vždycky z pms. Takže se snažím v klidu dožít zítřka a uvidím, co přijde (pokud přijde 🙂).
Jsem z toho jelen, aplikace ukazuje ovu dneska, ale dle me byla nejspis nejpozdeji ve ct. - takze fakt netusim co se bude dit .... Kaslu na vse stejne je to marne.... Zenske kolem tehotne, jak by se s nimi roztrhl pytel....pomalu a jiste mi to zaci a lezt na nervy....🙄
@lavender19xx já taky dnes nebo zítra očekávám a taky zatím nic, ale já před ms nikdy nic necítím, vždycky to přijde s tichou duší
@lavender19xx drzim palce 😇
U me tedy cekaci obdobi- minuly cylkus byl 6 dnu zpozdeni. No tak pocitam ze tech 12 dnu do MS si pockam🙄
@uzivatelkapetra většinou se mi udělá nějaké megaakné už minimálně den předem a už mě pobolívá trochu podbřišek, ale může se to o pár dní opozdit.
@kolibricek36 díky, s tím termínem ovu je to vždycky svízel, ale pokud sis to posichrovala minulý týden i teď, to by bylo aby nebylo 😉.
Ahoj, můžu se přidat? 🙂 Taky očekávám, max. do čtvrtka ... @lavender19xx přesně jak píšeš, mám obličej místo MS kalendáře :-/ A teď to zatím jde, i vlasy drží 😲 A to fakt bojuju!
Holky a kde počítáte ovu? Po mě to chtělo vždy první den MS, ale každý má jinak dlouhý cyklus, tak to nemůže počítat spolehlivě,ne?

Holky, mějte se všechny krásně a všem vám přeju, aby se vám splnilo co nejdřív to velké přání 🌠 🙂, veselé Vánoce!