Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@snehulacka to bude stačit, kolik je tam tablet? Já si kupuju 100tbl za 85kč.
Holky dnes jsem si koupila test, který zítra ráno použiju (po dlouhé době oprávněně)... mám z toho zimomriavky celý den, teď se mi začalo svírat břicho od nervů, tohle je největší napětí v mém životě! 😀.
@lavender19xx myslim na tebe 🍀🍀🍀
@lavender19xx držím pěsti, aby to vyšlo
@lavender19xx je tam 60 tablet. Taky mam na zitra test, konecne, tak snad nezapomenu. Drzim palce a i vsem ostatnim 🙂
Holky děkuji (a děkuji moc za srdíčko), bohužel, test je negativní. Dnes je to 30DC, čípek stále tvrdý, ale test (nejlepší možný) mi výsměšně ukazuje mínus.
@ lavender19xx 30DC vypadá víc než slibně, třeba byla ovulace později a na test je brzy 🍀
@upuska- já ti nevím.. už jsem počítala různá možná data ovu podle těch bolestí, ale myslím, že teď už by to mělo být na testu (digitálním, nejlepším) vidět..
@lavender19xx to jsou stavy, viď..proč to nemůže fungovat normálně MS v termínu nebo // po termínu MS..máš alespoň nějaký program, který tě dostatečně zabaví než dojde na jedno nebo druhé?
@upuska program? Jsem v práci, ale musím přiznat, že rozjezd byl značně pomalý a usmívám se zase až teď 🙂, ráno to bylo krušné. Odpoledne se asi začtu do něčeho napínavého, ať se zaměstnám něčím jiným..
@lavender19xx ještě není všem dnům konec, mohla být ovulave později ...
snad se ještě něco ukáže, nebo přijde MS - držím palce aby nedošla 🍀🍀🍀
@lavender19xx to mě mrzí :-/ A to to máš takto rozhozené běžně, nemáš pravidelnou MS a ovulaci? ☹
@luciasek1987 13 dní by mohlo stačit, zkus, držím palec 🙂.
@kolibricek36 díky, no s tou ovu nevím, měla jsem střídavě bolesti od 12. do 18. dne cyklu, čert ví. Každopádně už se mi dlouho nestalo, abych měla tak dlouhý cyklus..
@snehulacka mám právě pravidelný cyklus, běžně 26 dní, někdy to sklouzne na 28, dneska 30 a necítím, že by něco mělo přijít..
@luciasek1987, grafům moc nerozumím, ale já mám cyklus cca 26dnů a testovala jsem 17DPO a pozotivní.
@lavender19xx tak třeba fakt ovulka později? Blbej test?
Zkusim zitra holky drzte palce... moc tomu ale neverim
A kup si nějaký obyč ;) Já měla jen ten Mammatest ...
@snehulacka test stál 200kč, tudíž jsem si návod přečetla snad 10x, ať všechno udělám správně 🙂... všude píšou spolehlivost přes 99%, nezdá se mi, že by zrovna ten můj kecal.
@snehulacka a tobě tedy můžeme gratulovat?? 😲🙂
@lavender19xx každopádně musíš čekat a pak se uvidí, není všemu konec 🙂
@uspuska jj, můžeš, takže děkuju 😀 Snad bude vše OK ....
Holky, na kdy se objednáváte k mudr? Nebo raději voláte? U nás je rezervační systém přes net, blokal jsme si temrín až na 8+
@ snehulacka to má cenu, sotva sem vleze, tak vykouzlí dvě čárky 😀 né, sranda, gratuluju a přeju ať je všechno v pořádku..myslim, že 8 týden je oká, to už určitě uvidíš i srdíčko 🙂
njn 😀
8tt pokud by to bylo bez problému, tak OK? Jen ta doba, to nevydržím 🙂
@snehulacka to má ale někdo kliku, gratuluji moc 🙂.
Já vím, že není všemu konec, teď jsem chtěla ekologicky zlikvidovat ten Clearblue a když jsem z jeho hlubin vytáhla dva testovací proužky, jsou na nich krásní duši.. dneska to vzdávám, na tolik psychického vypětí budu potřebovat aspoň 10 hodin spánku 😀.
@lavender19xx A ráno hned vlitni na další test 🙂 😀
@krisatko- mno radši obden, ať to má smysl 😉. Jsem ráda, že tu chodíš nakukovat, jak se daří?
Ahoj holky, jdu za váma s dotazem, snad nebude vadit. V pondělí jsem měla dostat ms po 30 dnech cyklu, ale už od min. pátku slabě krvácím a špiním. Včera a dnes jen hnědý výtok. Normální ms mám vždy silnou a cca 5 dní. Teď už je to 8. den, test pořád negativní. Poslední týden naladovost, únava, chut na všechno jídlo. S přítelem se snažíme o mimi, ovu jsem nehlídala. Co si o tom myslíte vy?
@krisatko jak se ti daří, pani? já jsem zrovna včera koukala, jestli tu máš nějakou aktivitu nebo jestli jsi někde nezapadla sněhem 🙂
@lavender19xx obden to bude asi lepší, jestli to vydržíš..a já držim pěstiiii😘🍀

Tak mi poradili nejakou obyc za 45 Kc ... vse je pry synteticke a tohle nema tolik prisad ...