icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

sedlakovasary
18. bře 2016

@515ka @lucina81 @pindruse16 holky máte ptavdu...je to težké a chlapi mají opravdu v tomhle asi trochu jiné myšlení...P:S.- ten můj ani neví, že si dělám nějaké OVU testy 😀

pindruse16
18. bře 2016

já si teda žádné ovu testy nedělám, protože mi příjde, že s těma "víkendovkama" to stejně nějak ani nemá smysl 😀 ale přítel ví, že mimčo chci už přes dva roky, tak holt každou moji chuť na sex přikládá k tomu, že "dítě, dítě, dítě.."... to byl před tím rokem a půl i naštvanej, že jsem vysadila HA se slovy: ty chceš to dítě za každou cenu viď... přitom jsem jenom chtěla, aby se tělo po těch skoro 10 letech braní HA vzpamatovalo, což pochopil až když jsem měla 60-85 denní cykly... jako on mimčo chce taky a teď už by byl šťastnej z //, ale prostě je to ten typ člověka, co (prej) umí city ovládat 😎 a je prostě v klidu :D

janickazabicka
18. bře 2016

@515ka joj ja to prve pochopila ze tam mas // a chtela ti gratulovat, ale pak jsem si to precetla pozorneji a to je mi moc lito a kolik si Dc, treba je jeste cas 🙂

515ka
18. bře 2016

@janickazabicka nene bohužel nemám 🙂 jsem 23 DC :( to už si myslím že digital by to ukázal :(

janickazabicka
18. bře 2016

@515ka teprve 23, to si myslim ze je jeste dost brzy nemyslis? ja jsem dnes 29 Dc a i tak by my prislo brzo na test.

515ka
18. bře 2016

@janickazabicka no nevím no...za 5-6 dní to mám dostat...nechci si už dělat naděje :(

janickazabicka
18. bře 2016

@515ka kamaradce to ukazalo az tyden po vynechani 🙂 takze je stale cas 🙂

petulibiii
19. bře 2016

@pindruse16 přesně, chlapi nas nikdy nepochopí..že prostě to mimčo chcem za každou cenu ale je pravda že sex by jsme si meli i tak uzit..ne jen kvůli mimi..což kdyz mam ovu..někdy neumim vypustit :(( ale naštěstí ne vždycky🙂)
Ale když máš muže přes týden pryc..to je blbe:(

petulibiii
19. bře 2016

@sedlakovasary ju chlapi jsou citlivi..naštěstí my to zatím berem doma sportovne a rikam zlatoo mame plodne dny..ví ze si delam ovu test a merim BT a samozrejme se člověk snaží prijemne navnadit na sex..at to neni tak nasilne..ale jak si potom podložím zadek tak se už směje :D
Jsem rada,ze tady máme vzajemnou psychickou podporu🙂)))

515ka
19. bře 2016

@janickazabicka tak dneska ráno z první ranní dušík na testu 😕 já nevím jestli tomumám věřit... 😕

janickazabicka
19. bře 2016

@petulibiii to je dobrý to ten muj, minule jsem si dala nohy nahoru oprela o zed a on na me, ty vogo Jáňo vždyt ti vsichnni utecou 😀 prej zvedni zadek a zacal mi tam cpat dalsi dva polstare 😀 😀 😀

janickazabicka
19. bře 2016

@515ka super a kde mame fotku sem s ní at se muzeme pokochat 🙂 já test nedelala necham to na pondeli kdyztak 🙂

515ka
19. bře 2016

@janickazabicka nejde to moc vyfotit... ale je to mamatest takže se obávám že falešnák... :/

janickazabicka
19. bře 2016

@515ka jeje doufam ze ne, uvidis, muzeme spolu zkusit v pondeli, mela by byt u tebe carka silnejsi 🙂
ja jak mela ty dva dny tlusty cary na ovu testu streda, ctvrtek tak jsme na to dneska skocili, predtim jsme se nevideli, tak snad tam to vajicko nekde pockalo 😀

515ka
19. bře 2016

@janickazabicka můžem zkusit já určitě v pondělí ráno zkusim ;)

janickazabicka
19. bře 2016

@515ka ja prave porad nevim zda byla ovu ted ty dva dny a nebo 19 dc to jsem mela taky // na ovu testu, tak to prubnu pro zajimavost 🙂

jitulinda23
19. bře 2016

Holky která z vás mi poradí prosim?? :( doktorka si není jistá jestli to je těhotenství :/ dělohu mám dole a sliznice má 10mm .. ve čtvrtek mám další kontrolu a bojím se že ta tečka už tam nebude.. :(

janickazabicka
19. bře 2016

@jitulinda23 ja si myslim ze by to klidne byt mohlo, ted se hlavne nestresuj a uvidis ve ctvrtek 🙂

jitulinda23
19. bře 2016

ona mi říkala že by to odpovídalo 6tt ale že by ta tečka měla být uprostřed a ne nakraji :/

janickazabicka
19. bře 2016

@jitulinda23 treba jeste porad putuje 🙂 a pak se uhnizdi na spravnem miste 🙂

jitulinda23
19. bře 2016

@janickazabicka snad máš pravdu bože 🙂

petulibiii
19. bře 2016

@jitulinda23 hlavně v klidu,držíme palušky!!

janickazabicka
19. bře 2016

@jitulinda23 urcite ja v to verim 🙂

pindruse16
19. bře 2016

@jitulinda23 držím palce! 🙂

lucina81
19. bře 2016

@jitulinda23 Jak píšou holky, hlavně klid a držíme moc palce..!!!!!☺

lucina81
19. bře 2016

@janickazabicka proč pak mamatest jeje😯 je to napisledy měla a problém nebyl, tak se ptám jen pro info😯

515ka
19. bře 2016

@lucina81 mamatest dělá falešňáky totiž..

janickazabicka
19. bře 2016

@lucina81 to nebylo jeje na mamatest, ale jeje jako zvolani ze snad bude vse v poradku 🙂 ale i tak je pravda ze hodne zenskych si stezuje ze hazi duchy ☹

lucina81
19. bře 2016

@janickazabicka
@515ka tak to asi radci poridim, ještě jinou znacku😉

janickazabicka
19. bře 2016

@lucina81 já mam dobré zkusenosti s tehu testem Dr. Max, ty jsou podle me dobre, nikdy nic falesneho 🙂

Strana