icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

gnozka
30. led 2017

@marketka92 u první dcery jsem si dělala ovu testy a vyšlo to na poprve . Ted se snažíme o druhe a mame první pokus zasebou a asi prd . Ale pravda je ze frekvence sexu byla ted menší .

marketka92
30. led 2017

@janina29 o te teplotě vim ale připada mi to už dost ujety ,,,tomu čipku taky nerozumim abych řekla pravdu :D ovulačni testy pravě nejsou přesne a zbytečně drahe pry se to da nějak spočitat podle datumu menstruace

marketka92
30. led 2017

@gnozka tak to si asi jedina co tak posloucham ale super 🙂 tak snad to zvladnem co nejdřive 🙂

janina29k
30. led 2017

@marketka92 jo pokud máš pravidelnou menstruaci a víš jak dlouhý máš cyklus tak ti to na netu spočítá každá kalkulačka nebo si můžeš stáhnout nějakou aplikaci

marketka92
30. led 2017

@janina29k jasny jasny u prvniho syna sem to tak dělala a trvalo to rok takže sem s toho akorat smutna

janina29k
30. led 2017

@marketka92 opravdu nejspolehlivěji ti to řekne dr.

veronikav31
30. led 2017

@gnozka může to být uhnízdění, embryjo končí uhnízdění 12dpo...

gnozka
30. led 2017

@veronikav31 no to sem si myslela rano kdyz to byl jen výtok . Ale krev ? Prave co čtu tak krev moc nebývá . No uv

gnozka
30. led 2017

@veronikav31no uvidíme .

gnozka
30. led 2017

@marketka92 v podstate většina mých kamarádek otěhotněly hned po vysazeni ha . asi jde spis o to ze kdyz to někomu nejde tak o tom vic mluvi. Byla jsem
Moc stasťna . Byla jsem
Po operaci srdce tak jsem to brala jako takovou satisfakci ze jsem musela s mimi počkat az budu mít srdce v poradku 🙂

veronikav31
30. led 2017

@gnozka může to být krev,někdo uhnízdění zaměňuje za dřívější MS

gnozka
30. led 2017

@veronikav31 tak uvidíme . U první dcery jsem nic takového nemela . Jen bolest v podbrisku jako mam i ted . Jako
Kdybych si tam nesahla. Tak to vlastne nezjistim . Zatim jsem to na kalhotkách nemela . Doufam ze nevadi ze jsem tak intimní .

katka9184
31. led 2017

Děvčata, vždy je při tom uhnizdovani ten výtok? Začínám být moc smutná z toho, že se nám to nepovedlo :(

veronikav31
31. led 2017

@gnozka jestli ti to nevadí,tak mě ne,tohle k tomu patří 🙂

veronikav31
31. led 2017

@katka9184 ne,já ani u jednoho uhnizďování výtok,ani špinění neměla

katka9184
31. led 2017

No ještě počkáme na ten test, ms by měla podle výpočtů dorazit až za 5 dní, tak budu tu dobu ještě doufat, že se to povedlo...
Včera jsem byla na gynde kvůli těm mým zánětům a myslíte, ze mě doktor aspoň prohlédne?! Ne...Myslela jsem si, že budu mít aspoň jistotu, že ovulka proběhla...

gnozka
31. led 2017

@katka9184 ja jsem to u prvního tehotenstvi taky nemela .

gnozka
31. led 2017

@veronikav31 ja jsem se o tom
Nikdy takhle vlastne nebavila🙂 jsem trochu konzerva . Ale zeptani bylo silnější 🙂

katka9184
31. led 2017

@gnozka tak ještě uvidíme no, ale moc tomu nedávám...Přeci jen jen to hned po vysazení HA

tornadolu
31. led 2017

@janina29k to ja taky vždy 6-7 dni

tornadolu
31. led 2017

No uvidíme taky me příde 3dny jen ms je divny test jsem si dělala v patek a negativní v sobotu jsem dostala MS a včera vecir spis celi den jen spineni.mit MS jen 2dny a 3den spineni to je divny a to jsem mela tu MS slabou.a když si udělám test ted tak se bojím abych nebila zklamaná.brisko me neboli jen me příde ze takoví natlakovany v děloze jinak se cítím fajn.v noci jsem byla alespoň 2x na záchodě a teď už taky tak test by asik nic neukázal.co myslíte?

tornadolu
31. led 2017

Vydite tam neco?

krisatko
31. led 2017

Ahojky, co upuska a lavender?

Já se pomalu a jistě hojim a zatahují. Za 14 dní další kontrola tak doufám že tak jak mám rychlý metabolismus tak budu i rychle zahojená a dostaneme zelenou 😀

petuliee
31. led 2017

@tornadolu nee jaky dc ?

tornadolu
31. led 2017

@petuliee jen jsem to zkusila jdyz jsem mela krátkou MS.

petuliee
31. led 2017

@tornadolu aha ale me se ukazalo // treba az po tydenim vynechaní ;)

upuska
31. led 2017

@krisatko Zdárek..určitě se zahojíš rychle ;) a musíš počkat s dalším snažením po šestinedělí nebo víc? Já jsem dneska 26.DC MS čekám každou chvíli..příznaky nemám vůbec žádný, ale čípek změknul..

katka9184
31. led 2017

Holky a je tu některá, která otěhotněla hned při vysazení HA?

krisatko
31. led 2017

@upuska v nemocnici říkali šestinedělí ale upřímně, hned jak mi dr. řekne že je vše v normě a odejde první ms, jdeme na to. Ale budu na tom pak asi hůř se snažením protože od dubna bude chlap na tři měsíce doma jen pa-ne ... Zbytek týdne bude v tahu ☹ tak doufám že to bude jak s andílkem, že na první dobrou to bude 😀

upuska
31. led 2017

@krisatko určitě jo, držim moc palce 🍀🍀..a dělali vám nějaký vyšetření, aby zjistili proč to dopadlo, jak to dopadlo?

Strana