icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

lucina81
19. bře 2016

@janickazabicka Děkuji, vyzkouším😉

saruska26
19. bře 2016

Holky, dneska sem 26 DC, ovulace byla(podle testů snad byla) 10.3. Už 2 dny mě šíleně bolej prsa, jako když sem čekala syna, je možný že by mě ta prsa bolely už takhle brzo? Nemůžu ani pořádně spát na boku. Doufám, že se nám to povedlo, MS čekám v úterý.

janickazabicka
19. bře 2016

@saruska26 tak zkus test a třeba tam bude už něco vidět 😀

saruska26
19. bře 2016

@janickazabicka
Neni brzo? No můžu to ráno zkusit 🙂

prelude
19. bře 2016

Ahoj holky, tak jsem tu zpět po páteční revizi... :( začínáme na novo...

janickazabicka
19. bře 2016

@saruska26 možná jo a možná ne to se uvidí 🙂

lucina81
19. bře 2016

@prelude Je mi to moc lito😦 Nevím co je dobré poradit, asi jen to, ze musíš věřit, ze to příště dopadne dobře. Mně se to stalo před Vanocema. Čím se uklidňují je to, ze to šlo a že priste to určitě dopadne dobře. A to i u Tebe...!!!!!!!!!!!!

rumisik
19. bře 2016

@prelude To je mi moc líto, ale příště to určitě dopadne líp 😉

maslicko
20. bře 2016

@marla86 juuuuu, gratuluju....🙂 tak to je super a MS uz dorazila? 🙂

aluska90
20. bře 2016

ahoj holky, snad nevadí, že sem napíšu..už nevím co si myslet..zítra se musím objednat k Dr. 😒 ms stále nikde (spoždění 15dní), test bíloučkej a jediné co mě bolí jsou bradavky..

bonynka1981
20. bře 2016

holky, mám za sebou 4 potraty v řadě, já až uvidím dvě // tak se snad ani radovat nebudu, už nějak ztrácím víru, dokud nebudu držet mimi v náručí tak tomu asi neuvěřím ☹

pindruse16
20. bře 2016

@aluska90 alusko a normálně míváš nepravidelný cykly? Mě když začnou natíkat a pobolívat prsa tak je jasný, že to do deseti dnů dostanu :( ... Ale je třeba možný, že se Ti z nějakýho důvodu posunula ovulka a tím pádem na testu ještě nic vidět není... jinak já vždycky držím do 50 DC a pak se objednávám k dr. Ale nepravidelnost je pro mě už rok a půl každomesíční chleba...

pindruse16
20. bře 2016

@bonynka1981 bonynko, to mě moc mrzí 😞 nedovedu si predstavit, co prožíváš... nedoporučil ti dr třeba nějaké vitamíny?... drž se...

lucina81
20. bře 2016

@bonynka1981 To mě mrzí😦, drž se a velkou sílu..!!!!! Doktor nedoporučil nějaké vyšetření apod.?

jajinka147
21. bře 2016

@maggie_ no radost můžeš mít hlavně z toho, že tam není žádná cysta.. Tak ještě chvilku počkej a uvidíš příští měsíc.. a když takhle špiníš to se nemůžete ani pořádně snažit ne? No jo brzo brzo.. to já si říkám taky brzo ale člověk by to chtěl hned :D tak snad se ti to brzo srovná...

@marla86 no tak to je skvělé, že dorazila.. Aspoň víš, že chodí a příští měsíc se můžete snažit o sto šest 🙂

jajinka147
21. bře 2016

@prelude ahojky, souhlasím s @lucina81, určitě to příští už dopadne dobře, už sis to vybrala, tak teď musí.. 🙂 Jaro je tady a věřím, že se nám to všem co nejdříve povede 🙂

petulibiii
21. bře 2016

V patek mi doktor řekl,ze ovulace prijde do 2dnu..měřím bazální teplotu a pořád v normě..no ja jsem z toho blázen...už:((
tak snad k te ovulaci ještě dojde :(

aluska90
21. bře 2016

@pindruse16 právě, že se mi cyklus srovnal a ano, když mě začnou bolet prsa tak to do týdne dostanu ale teď pořád nic..už jsem volala k dr. zítra mi dá termín vyšetření

maggie_
21. bře 2016

@jajinka147_ Jo holka pořádně nemůžeme no, ale tak už jsem včera vzala ručník a loupla ho pod sebe, protože po 15 dnech už jsme chtěli oba 😀 včera chudák přítel chytl stres, jako máme všechny tady....Bál se, jestli to není v něm a jestli nemůžeme na to vyšetření dřív....No a co ty? Už dorazila ovu? 🙂

jajinka147
21. bře 2016

@maggie_ to se ti nedivím.. když jsem to měla v lednu 8dní tak mi to přišlo jak věčnost :D hlavní je ať se nestresuje ještě on. co jsi mu na to řekla? mně teda říkal doktor, že chlapa bysme klidně mohli hnát už na spermiogram, ale že se mu to zdá brzo. Takže jsem to ani doma neříkala. No ovu nedorazila a myslím, že už ani nedorazí.. z testů nebyl ani jeden pozitivní. Ale včera a dneska ráno mě bolelo břicho na levé straně, jen když jsem si dosedla, nebo se zvedala.. jako by mě tam píchalo.. tak nevím co to je :-/ ale měla bych to dostat za týden..

515ka
21. bře 2016

@janickazabicka ahoj tak jaks dopadla? já ráno dělala a nic...jsem 26DC...asi už není šance co? :(

bonynka1981
21. bře 2016

@lucina81
@pindruse16
Dokud ženská nepotratí 3x za sebou tak jakoby nemá nárok na nějaké podrobnější vyšetření. Bohužel. Takže museli jsme si vytrpět než nás odeslali na Imunulogii do Prahy do Podolí. A mé obavy se potvrdily. Mám zvýšnou imunuitu proti spermiím partnera, takže buď je zahubím úplně a nebo se i podaří otěhotnět, ale protože je vajíčko napůl z partnera a ty nesnesu, tak do 6týdne vždy potratím. Takže teď beru na 8 týdnů Medrol (kortikoidy), abych imunitu potlačila, pak to můžeme zkusit, ale jen v plodných dnech, v jiných dnes nesmím se spermiemi přijít do styku. Budu muset chodit na folikulometrii, abych věděla, kdy mám plodné dny.

janickazabicka
21. bře 2016

@515ka ahojky ja dopadla takhle, vsude bilo, ale nic si z toho nedelam, jelikoz ta ovu byla ted ve ctvrtek, takze je jeste brzo 🙂 uvidim koncem tydne 🙂

byra
21. bře 2016

Holky je možné mít ovulaci 9DC? Jsem sice teprve 13DC, ale přijde mi, že ten 9. den byla čárka zatím nejsilnější - i když silnější než testovací nebyla ☹ člověk je z toho pak už úplně zmagořený - všude vidí/nevidí čárky

nicina12
21. bře 2016

@byra ano , já měla nejsilnější ovu test 10DC , takže je možné mít i 9DC . Některé holky to tak mají a některé i dokonce dřív

byra
21. bře 2016

@nicina12 ☹ no snad ještě nebyla - jak píšu, čárka zatím silnější než testovací nebyla. Spíš je to takové honění duchů

maikiepoint
21. bře 2016

@jajinka147 A jaké jsi měla ovu testy?? Já zjistila, že na mě "nepůsobí" mamatesty - na něm stěží duch a na testu z lékárny(myslím, že to byl Ovular) byla dálnice... tak třeba zkusit jiný typ!

nicina12
21. bře 2016

@byra Já měla tu nejsilnější první z leva .. pak už jen slábla .. jestli ti to nějak pomůže

jajinka147
21. bře 2016

@maikiepoint já měla min.měsíc Prenatal tuším a fungovalo to skvěle, Tenhle měsíc jsem si koupila v Dr. Max přímo ty jejich, 7v balení a vůbec ani jeden, jen hodně slabý náznak vůbec druhé čárky, jinak nic. Právě že psali že bývají od maxe spolehlivé, tak nevím no. a teď už nemá to cenu zkoušet když jsem 20DC a mám tak 27-32. Řekla jsem si, že od příštího měsíce žádné testy nedělám, ale možná ještě jednou zkusím zpátky ty co jsem měla původní.

maggie_
21. bře 2016

@jajinka147_ Snažila jsem se ho uklidit, že to bude dobrý...Jako taky se toho bojím, ale je pravda, že jsme to snažení jako flákali, docela dost musím říct. To je den, kdy se nechce mě, pak jemu no a teď to mám takovou dobu. Takže jsme si řekli, že chtě nechtě musíme začít trošku víc 😀 😝 jinak neboj, to píchání jsem teď měla a to přejde za pár dní, doktor mě právě strašil tou cystou, ale pak říkal, že to mohla být ovulace, protože vajíčko bylo fuč a na ten datum by to odpovídalo 🙂 tak třeba ti prostě jen ještě nedorazila a teď se ti tam něco děje 🙂

Strana