icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janina29k
9. únor 2017

@jarendy zatím se to učím, ale baví mě to. Dokonce jsem si založila sešit, kam si píšu jak jsem co dělala, co jsem udělala špatně a naštěstí existuje youtube, kde je spousta návodů,
jak co udělat

veronikav31
9. únor 2017

@janina29k Mě dorazila v úterý,tak jedeme druhé kolo s Clostíkem a Pregnylem 🙂

gnozka
9. únor 2017

Tak ja uz jsem zase v plnem
Proudu testování ovulace 🙂 tim ze se mi cyklus zkrátil radsi testují uz po ms . Každopádně dle teoretických výpočtu mi ovulace vychází na 11 teho 🙂 přesně 11.2 jsme pocali dcerku před dvěma lety 🙂 to by byla prca kdyby se zo povedlo 😀

katka9184
9. únor 2017

@veronikav31 jsem v tomhle nezkušená...Na co je ten Clostik a pregnyl přesně?
Já jedu zítra do bylinné lékárny nechat si něco namíchat a vezmu si tinkturu. Snad mi to pomůže s rychlejším početím. 🙂

renula5
9. únor 2017

Ahoj holky mohu se k vam přidat?
Pocházím od Třebíče snažíme se o první 3 roky teď jsem ve fázi v takové, že čekám na druhé iui jsem 12dc včera jsem byla u dr ale největší folik mel jenom 12.7mm což je málo takže doufám že mi dorostl aby se mohlo něco dít... Jinak betu 3-7dc clostil 2x denně pak provera 2x denně a piji kontryhel od 1dc až do ovu a listovku dlabu jinak to je vše

veronikav31
9. únor 2017

@katka9184 Clostík je na růst vajíček a Pregnyl je na vyvolání ovulace, oboje je na předpis. Pregnyl obsahuje Hcg a zůstává v těle cca 5-10 dnů. Já v tomto mám bohaté zkušenosti

@renula5 můžu se zeptat,kam chodíte do caru?

denisicicinecka
9. únor 2017

Ahoj holky....Pridavam se k vam.Dnes mela mrcha dojit,ale zatim nic a na rannim testu taktez 😔

denisicicinecka
9. únor 2017

Snazime se pul roku.Myslite ze by bylo dobre zajit na gyndu jestli neni nejaky problem nekde?

veronikav31
9. únor 2017

@denisicicinecka ahojky, pokud nemáš žádné gynekologické problémy nebo tě netlačí věk,tak na gyndě dr. nic řešit nebude, nejdřív po roce neúspěšného snažení půl roku není žádná doba-bohužel to tak je. Měříš bt nebo používáš ovulační testy na zjištění ovulace?

renula5
9. únor 2017

@veronikav31 my CARU nechodíme mě všechno dělá můj gynekolog

denisicicinecka
9. únor 2017

Veronikav31 ovu testy jsem zacala zkouset teprv min. Mesic.....chtela jsem to nechat na nahode.....ale nejak se nedari stale..

veronikav31
9. únor 2017

@renula5 aha,tak to jo. Máte za sebou nějaké testy?

@denisicicinecka ovu testy nejsou špatné. Jak máš dlouhé cykly a kdy jsi začala s testama?

renula5
9. únor 2017

@veronikav31 zjistila se chyba u manžela mel málo pohyblivé spermo hrozila i neplodnost tak cca 2 roky se léčil on injekce léky a stále nic tak jsem mu zkusila koupit kapky bylinné a v říjnu 2016 nám dr řekl že je to o 60% lepší než to bylo... Jinak já jsem z cela pořádku jen mám srusty na tlustém střevě ale ty mám 15ti a už 2 operace za sebou když se do června nezadari tak mě čeká lapina

denisicicinecka
9. únor 2017

Veronikav31 zacala jsem testovat 11dc.a pozitivni byl nejspis 15dc.16 jsem nemela moznost ho provest a 17 uz byl negativni.cyklus mam 28 dni.Dnes jsem prave cekala ze prijde menstruace a zatim nic.ale pms mam.brisko boli....tak co nevidet asi dorazi.prave ale ze jindy zpozdeni nemivam.

renula5
9. únor 2017

@denisicicinecka a nezkoušela jsi test? Zpoždění klidně může být, že jsi ve stresu nebo nachlazená....

denisicicinecka
9. únor 2017

Rano jsem zkousela,a nic.... ve stresu jsem stale a jindy se nezpozdila 😲 ale bricho prave citim jako pred ms.

denisicicinecka
9. únor 2017

Jdu si zacvicit at aspon na hodku vypnu 😵

veronikav31
9. únor 2017

@renula5 nechtělo by tu lapinu udělat dřív?

@denisicicinecka třeba se ti prodloužila LF...

renula5
9. únor 2017

@veronikav31 Ne zatím není důvod srusty k tehu vůbec nevadí... Právě že chce dělat iui říkal že tam šanci máme když jsem v pořádku... A popravdě na 3 operaci se mi nechce když mi to už nezlobí jen se řezat když jsem oka... Vím že mě při lapine profouknou vejcovody a byl by u toho i chirurg ten by odebiral srusty ale zatím chci i já počkat a dát tomu takhle sanci

veronikav31
9. únor 2017

@renula5 no,nevím,ale já srůsty měla na vaječnících i na tlustém střevě a až když mě vše odstranili,tak jsem otěhotněla.Dokud se nepodívají dovnitř,tak neví zda se srůsty nerozšířili jinam než na tlusté střevo...Omlouvám se,ale ty jsi nebyla na průchodnosti vejcovodů?Já chápu,že se ti nechce na další operaci. Já mám za sebou laparoskopii při které mi byla zjištěna endometrioza(poslala mě na to moje Dr.,když se nedařilo), naštěstí vejcovody jsou průchodné-zjišťovali to, pak následovaly 2 revize, odběr vajíček v caru,taky pod narkozou. Od roku 2013 chodím pořád na nějaké vyšetření a můžu říct,že laparoskopie a zjištění zda jsou vejcovody průchodné nebo ne by mělo být prvotní vyšetření před IUI i před Ivf,zvlášť,když máš problémy s růsty,to je riziko o něco vyšší.

renula5
9. únor 2017

@veronikav31 v pohodě máš pravdu to ano ale já jsem nechtěla bylo mi to nabízené ale tak jsme se domluvili na ten červen.. Můj dr to probiral i s kolegou jsem cca 4 roky po operaci slepaku a vše bylo v pořádku. Srusty na tlustem střevě se mi udělaly z ničeho nic v 15ti to byla moje první operace a při operaci zjistili srusty... Tak chci to právě takhle zkusit vyšetření co dělal a kam posílal tak vše v pořádku... A znám pár holek, že se u nich nedělala lapina a normálně při ivf otehotnili... Tak uvidim

pegysek30
9. únor 2017

Ahojky muzu se přidat....i když mě v Breznu ceka IVF?😞

veronikav31
9. únor 2017

@renula5 V pohodě, já jen říkám k čemu jsem od roku 2013 kdy jsme začali okolo toho lítat dospěla.
@pegysek30 Ahojky,můžeš se zeptat cokoliv na Ivf, byla jsem na něm

renula5
9. únor 2017

@veronikav31 jasný já ti rozumím a moc ti děkuji za tvoji zkušenost noc si toho vážím 😉

jarendy
10. únor 2017

@denisicicinecka ahojky, vidím, že to máme totálně stejně...ovulační testy jsme zkusili první měsíc, pač dříve nám to prostě nevycházelo, když jsme to nechali náhodě. Včera jsem to měla dostat a dneska stále nic...těhotenské testy sněhobílé ☹ pocit, jakoby měla ms přijít, ale pořád nic ☹

jarendy
10. únor 2017

Tak právě jsem na záchodě našla kapku na tamponu...😢 o vikendu máme mít výročí s mužem a chtěla jsem pro něho ten nejkrásnější dáreček a teď mu můžu tak akorát koupit košili 😒

katka9184
10. únor 2017

@jarendy Koukám, že jsme měli stejné plány, taky jsem chtěla dát příteli ten nejkrásnější dáreček k narozeninám, ale nepovedlo se :(...holt nesmíme věšet hlavu, jen doufat, že to vyjde další cyklus. Já dneska jedu do bylinné lékárny pro tinktury, snad zaberou a povede se další cyklus.

veronikav31
10. únor 2017

@katka9184 jaké tinktury budeš kupovat?

katka9184
10. únor 2017

@veronikav31 No já piju ten kontryhel a maliník a koukala jsem, že mají maliník i ve formě kapek (jako tinktura), pak mají jeřáb ptačí, ten je na orgány a hormony a koukala jsem, že tam mají i ten gynex...je teda pěkně drahý, asi 410,-😵

veronikav31
10. únor 2017

@katka9184 mrkni se na složení gynexu,je lepší užívat bylinky zvlášť, ale moc bych to nemýchala,aby se to netřískalo

Strana