icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katka9184
10. únor 2017

@veronikav31 No já si tam jdu hlavně pro radu, rozhodně nechci aby se mi to nějak tlouklo. Jsou tam zkušené paní, takové babky kořenářky, tak ty mi poradí, co s čím užívat...raději bylinky než ten gynex.
Kdyby se mi to povedlo v tomto cyklu, tak to ještě stihnu dát přítelovi k narozeninám, má je koncem února a to by už mohly být příznaky...holky, já se snad dám na modlení 🙂

veronikav31
10. únor 2017

@katka9184 nestresuj se a žádné kdyby, to je na stres jako dělané,takové to:dnes musí být sex,aby se dárek stihl apd není dobré

katka9184
10. únor 2017

@veronikav31 Tak to určitě ne...my spolu spíme, protože nás to baví :D

jarendy
10. únor 2017

@katka9184 no tak hlavně že nebylo větší zpoždění a o to dřív se můžeme zase snažit 🙂

katka9184
10. únor 2017

Tak děvčátka, koupila jsem si ženský čaj se spoustou bylinek, dle rady z bylinky a pak jsem si koupila gynex...nějak mi to nedalo. Společně s čajem se užívat může, tak jsem šla do toho...nevím, jaké s tím máte zkušenosti vy? 🙂
Akorát nevím, jak dávkovat....je tam 2-7 kapek 3x denně...jak by jste užívaly, aby to zase nebylo moc 🙂

luciasek1987
12. únor 2017

ahoj holky... jsem 13 dpo.. test negativni (nevim zda ho muze ovlivnit to, ze chodim v noci 3x na zachod coz je u me normalni - mam maly mocovy mechyr) a bt viz graf... termin ms, vcera dnes.. a zatim nic.. co na to rikate?

tornadolu
13. únor 2017

Ahojky holky jsem nějaká smutná ,mateřský pudy stoupají čím to může být?

luska__
13. únor 2017

@tornadolu mě pomohla psycholožka - 1 sezení 🙂 a vůbec se za to nestydím

tornadolu
13. únor 2017

@luska__ to si myslím ze ro zas tak akutní není psycholožka 😉 jen uz mam taky léta a Mimi bych chtěla no 😉

gnozka
13. únor 2017

@tornadolu ja je zacala mít ve 26ti a první mimi jsem mela v 34. Nebyl ten správný chlap 🙂 neves hlavu 🙂 určite to o brzy prijde🙂 my ted pracujeme na druhem a vypada to ze ovulace bude ve středu a manžel je na tyden pryc . Výborný timeing 🙂 co nadělám .

luska__
13. únor 2017

@tornadolu hele já se v tom plácala a všechno mě štvalo, že se mi nelepšil zdravotní stav, do toho těhotná ségra, kamarádka - moc jsem jim to přála,ale proč ony a já ne atd..a tak jsem si řekla, že mi pomůže to někomu říct, jak to cítím. dokonce jsem tam i plakala, ale pomohlo to.. listopad psycholožka a další měsíc to klaplo. ať si každý říká tu frázi, že je to v hlavě! protože je to pravda, jakmile mysl neosvobodíš, tak to funguje jako blok i když si to moc přeješ..

tornadolu
13. únor 2017

@gnozka uvidíme třeba to uz mohli klapnout
@luska__ byla bych rada kdyby te mi to podařilo budu doufat ze se mi taky splní moje přání.kazda moje kamarádka je tehu a znáš to

luska__
13. únor 2017

@tornadolu znám a moc dobře, to funguje jako silná antikoncepce..

tornadolu
13. únor 2017

@luska__ právě 😞

veronikav31
13. únor 2017

@luska__ u někoho to je hlavou,to je pravda,ale u někoho ne,hlavně když holky mají sam.potraty,otěhotnět lze rychle,ale aby se mimi udrželo není jen v hlavě...pak jsou otázky-proč...

luska__
13. únor 2017

@veronikav31 to samozřejmě, ale to je zase o něčem jiným..

veronikav31
13. únor 2017

@luska__ taky to je o psychice,o to víc je to bolestnější než když to nejde nějakou dobu,když to nejde rok a víc tak je to už něčem jiném.

luska__
13. únor 2017

@veronikav31 já se přít nebudu, protože mých 8 měsíců bylo hrozných, takže se nyní modlím ať je vše v pořádku. nepřísluší se mi vcítit do někoho, kdo si tímto prošel / prochází.
Ale já byla rozhodnutá, že v CAR pomůžou. To je věc, kterou bych neoddalovala, když mě někdo problémy. Vím, je to drahý. Ale dá se našetřit a ta genetika by mi za to stála

veronikav31
13. únor 2017

@luska__ ano,car pomůže,většině ano,sama jsem si tím prošla,jak potratama,tak i carem a je fakt,že hodně párů to nechává být, když se podaří tak se podaří,když ne tak ne-tak se k tomu alespoń někteří chlapi staví,holky pak z toho chytají nervy...když už je to rok,tak je potřeba s tím něco dělat,alespoń základní vyšetření

gnozka
13. únor 2017

Holky tak jsem takova zklesla. Dneska pichava bolest na právem vaječníku a ovu test sílí . Vcera vecer byl sex ale manžel musel dneska brzy rano odjet . Vypada to ze ovu bude dneska nebo zitra . Šance ale asi neni :( ze by tam ty mrsky pockaly . 😕

gnozka
13. únor 2017

Musel pracovně odjet na tyden . Abych upřesnila .

veronikav31
13. únor 2017

@gnozka Spermie přežijí 5 dnů,někdy i 7

gnozka
13. únor 2017

@veronikav31 no ja jsem to cetla , ale rikam si jaka je realita 😔 protoze dalsi mesic bych ovulovala z levého a mam podezreni ze levý vaječník stávkuje . No uvidíme .

yelowangel
13. únor 2017

@gnozka
@veronikav31 spermie přežijí 3 dny maximálně a i to by mělo stačit

veronikav31
13. únor 2017

@yelowangel já vím,že některé přežijí alespoň 5 dní, díky tomu jsem poprvé otěhotněla,jinak by to bylo neposkvrněné početí,vím kdy byl sex naposledy

@gnozka nebyla jsi na laparoskopii kvůli průchodnosti vaječníků?

gnozka
13. únor 2017

@veronikav31 Nene ja to nejak zatim neřešila . Dcera byla na první pokus . A to vim na tuty ze to byl pravý vaječník pac me to pri sexu tak bolelo ze jsem si prala at uz je konec 😀 ale ted kdyz nad tim přemýšlím tak mi dochází ze vždy cítím prave jen tu pravou stranu . Minuly mesic jsem ani nevěděla jestli nejaka ovu probíhá . Ale muze to byt jen ma domněnka . Treba je pravý jen citlivější . Uvidíme . Kdyz se dlouho nezadari tak zajdu k Dr .

veronikav31
13. únor 2017

@gnozka Tak to držím moc palečky,aby jsi nic nemusela řešit,aby se zadařilo 🙂

gnozka
13. únor 2017

@veronikav31 dekuju 🙂 snad to nebude na dlouho . treba tam ty mrsky vydrží 🙂)

krisatko
14. únor 2017

Ahoj holky (ty moje dvě stálice 😀 ) tak já hlásím půlku šestinedělí za mnou, byla jsem včera na kontrole, všecko už je v pořádku nachystáno na první tetu z ameriky (už jen aby dorazila!) a jak bude zase pryč, tak šup na to 😀 Už je nám jedno, kdy se případně prcek narodí, i kdyby to vycházelo na Vánoce 🙂

Včera jsem na našeho andílka zase myslela.... někdy když usínám, přehrává se mi hlavě celý ten porod ☹ je to těžký, ale víte co? Mám nové auto, novou zrcadlovku (foťák) a jsem zase v práci, což jsou dobré náplasti na zaplácnutí hlavy něčím jiným než nadáváním na FNOL 🙂

upuska
14. únor 2017

@krisatko Ahoj pani ;)..zrcadlovka, to je parádní léčivo, jestli máš čas si s ní "hrát" Já už nevím k čemu se vrtnout, abych se zabavila a přesměrovala své myšlenky od plození někam jinam..Jsem ráda, že jsi v pořádku, snad se teta nebude nikde crcat a dorazí za v času a bez přemlouvání, abyste na to mohli šupnout 🙂 Já jsem tuhle řikala @lavender19xx, že jsem hlavně nechtěla štíra, ale teď už je mi to šumák, hlavně aby to vůbec bylo.. celkově jsem nechtěla rodit na podzim, přála jsem si to zvládnout do srpna 2017, když už se to nezvládlo do jara 😀 hm, člověk míní, život mění..

Strana