icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

krisatko
14. únor 2017

@upuska jo jo, já chtěla přelom květen/červen .... ted už je mi to asi jedno... akorát škoda no, když malej se zadařil přesně jak jsem chtěla, ale čekat další rok a něco se mi nechce... takže honem honem :D

lavender19xx
14. únor 2017

@krisatko
@upuska ahojte ladies 🙂, už bychom ale ten sněm mohly rozpustit a zahájit nový, ni? 😉 Hlásím dnes 4DC, minulý cyklus jsem měla přesně 26 dní, takže jsem se ani nedostala k testování a tetka přijela.. Čili fakt nechávám volný průběh všemu a vůbec to teď neřeším (protože z toho už je člověk jen utahaný) a zeptám se doktora až v dubnu na běžné preventivce, co by se dalo dělat.
Jojoo, beru štíra, vánoční dáreček, whatever 😀, držte se 😉

krisatko
14. únor 2017

😀😀

to bysme ale mohly..... Název? "Letos konečně matkami" ? 😀

upuska
14. únor 2017

@krisatko souhlas 😀

zlatickon
14. únor 2017

Zdravim,mohu se take pridat? 🙂 snazime se o mimi a tenhle mesic doufame ze se zadari.presne vim kdy byla ovulace jelikoz jsem ted mela dost brutalni ovulaci(krvavou) az tak ze jsem jela na pohotovost.tam nam doktor rekl ze je to ovulace,folikul 23mm tak jsme i pres neprijemne krvaceni na to hupli 🙂 tak ted uz jen doufame.nejdu tento tyden ani do prace pac se bojime aby se mimi kdyz tak v poradku uhnozdilo a budu cekat nedockave az do 20-21.2. 😉

lavender19xx
14. únor 2017

@krisatko
@upuska pořád věřím, že ta sedmička na konci tohoto roku je šťastná 😉 🍀

@zlatickon ahoj, určitě 🙂, i když je lepší se na to moc neupínat. Ale závidím teda tu krvavou ovu, to jsem ještě neměla nikdy. Máš nějakou hodně fyzicky náročnou práci, že se bojíš? Upřímně- nechodit na šichtu a nezaplnit si tak hlavu fůrou věcí, tak nevím, jak bych existovala, už takhle mi odbíhají myšlenky všady tady, když vidím kočárek 🙂.
Tak tfi tfi, ať není čekání nesnesitelně dlouhé 😉.

elentya
14. únor 2017

Ahoj holky, pridam se k vam 🙂 my se ted snazime prvni mesic, takze by to bylo veeeelke stesti kdybysme do toho hned spadli 😀 ale sem ted 21DC a v nedeli mam narozeniny tak by to byl fajn darecek najit rano // 😇
Hodne stesticka preju i ostatnim 🍀🙂

zlatickon
14. únor 2017

@lavender19xx ahoj dekuji,no delam expedici v pekárně tak ze tahám tezke bedny atd jinak doma mam tri deti bráchu a pritele tak ze se nemusím a casu na myslenky o čekání na test moc neni 😉 a ta krvavá kvůli a neni nic moc,boli me porad jak na nejde a i v krizi a uz jsem z toho unavena.Drive jsem cítila kvůli u ale krev nebyla až ted.Docela jsem z toho byla vysílána ale ted kdyz vim co a jak tak je to lepsi

upuska
14. únor 2017

@lavender19xx no, já když jsem dneska viděla kočárek, tak mi přišlo líto, že nemůžu brouzdat na netu a vybírat ten, který by se mi líbil..a těšit se jak ho budu vozit..a pak panika..co když mi TEN hezkej vyfoukne právě těhotná sestřenice..co když mi vyfoukne jméno..a vůbec..jde to se mnou z kopce..👽

krisatko
14. únor 2017

@upuska
@lavender19xx

To já jsem si myslela, jak nejsem v pohodě, že už se těším až budu zas v tom.... ani na to nějak velice nemyslím, nejsem smutná a tak.... No a pak sedím na manželovo předávání dilomů mezi 4 dětma a buch, emoce pá a řvu jak malý děcko nad rozbitým kolenem.....

Nevíte dá se otěhotnět během 6 nedělí i když ještě nebyla teta na návštěvě?

zlatickon
14. únor 2017

@upuska to ja brouzdam po netu a hledám ten super kocarek,kolébku,nebesa atd uz asi čtrnáct dni 🙂 a to se snažíme ted prvni mesic 😉

zlatickon
14. únor 2017

@krisatko jo kdyz je to takhle tak je to o nervy,držím palce a preji pevne nervy.je mozne otěhotnět i v šestinedeli,ja byla po porodu na kontrole a rikal mi doktor ze uz mam vajíčko ze by mohlo byt dalsi a nez dostanes menzau tak to chvilku od ovulky trva.tak ze ano je to mozne 😉

lavender19xx
14. únor 2017

@krisatko asi se to dá, ale já bych to asi hlídala, ať proběhne aspoň jedna teta a pak to zkoušela.. minule se vám to podařilo hned po vysazení, tak myslím, že máte slušnou šanci 😉.

@upuska zajímavé stádium, v takovém ještě nejsem :D (fifty shades of geting pregnant 🙂 🙂 🙂).

janina29k
14. únor 2017

Ach jo ženy už mi hrabe! Menzes stále nikde a pořád nemám čas stavit se u toho doktora, aby mi teda dal něco na srovnání periody. Ale když manžel musí mít v 10hodin oběd, aby včas odjel do práce, tak to prostě nestíhám. A když zítra teda bude jíst u rodičů, tak zas máme plavání a to už zas nestíhám.
Neskutečně mě bolí bradavky a test je negativní! Já chci // nebo aspoň ten menzes! Kamarádka mi poslala odkaz na nějakou stránku s bylinkařením a je fakt skvělá

katka9184
15. únor 2017

Ahoj děvčata, tak jsem byla dneska na kontrole kvůli těm mým vecnym zánětům.
Močák dobrý, ale koukal mi na vaječníky, zda probíhá ovulace, tak říkal, že by vše mělo být připravené, ale nezdálo se mu, že mám smrsknute vaječníky a že je možné, že mi nepůjde otěhotnět a že to máme zkoušet, co to půjde, jinak budeme muset nasadit hormony :(

gnozka
15. únor 2017

@katka9184 no nepovidej🙄tak uvidíš . Dulezite je ze na to přišel uz ted a ne treba po roce . Ale treba to vyjde 🙂 vsak neřekl ze to nepůjde určite .

kkac83
15. únor 2017

@katka9184 přesně jak píše gnozka, čím dřív se přijde na možný problém, tím líp, hned se to může začít řešit a dobře to dopadne, neboj 😉 Někdy ti doktoři zbytečně straší ☹ Jinak vás všechny zdravím a s dovolením se přidávám mezi vás snažilky 😉 🙂

zak1991
16. únor 2017

Hoky, máte někdo zkušenosti s tímhle hrozným slovem oligoasthenoteratozoospermie gravis?

yelowangel
16. únor 2017

@zak1991 teda to je dlooouhý ale z nám jenom oligozoospermie a to najde vysvětlení tady na wiki že je nález ze spermiogramu kdy je spermií míň než to 20 mil na ml

veronikav31
16. únor 2017

@zak1991 já osobně s tím zkušenosti nemám,ale už jsem to párkrát zaslechla,že se s tím pár potýká

zak1991
16. únor 2017

@veronikav31
@yelowangel
Je to hnusný a dlouhý slovo. Už jsem o tom pár věcí našla... Spíš mě zajímalo, jestli je s takovým výsledkem nějaká šance na otěhotnění.

yelowangel
16. únor 2017

@zak1991 přirozeně je to nula od nuly pojde vím že s tímto když chtěj mít chlapi děti chodí na umělý oplodnění

zak1991
16. únor 2017

@yelowangel To jsem nechtěla slyšet. ☹ Ale díky, přesně to jsem si myslela.

yelowangel
16. únor 2017

@zak1991 hele ale máš aspoň nějakou šanci, pak jsou chlapy co jsou úplně sterilní protože mají zničenou tkáň ve který se tvoří spermie ale to už je spíš úrazem nebo nehodou. Nám genetik řekl že chlap může mít děti v podstatě každej, ženský ne (u Turnerova syndromu chybí vnitřní ženské orgány). Nevzdávejte to, umělý oplodnění není žádná ostuda.

katka9184
16. únor 2017

@gnozka Jo, to máte holky pravdu...neřekl, že to nepůjde, řekl, že to je jedna z možností, že se uvidí, jak dlouho se nám to nebude dařit...snad se nám to podaří bez hormonů a dalších vyšetření, protože to by pak musel absolvovat i můj přítel.
Nevím proč, ale tento měsíc jsem nějaká klidná, říkám si buď a nebo, minulý měsíc jsem šílela a pořád něco četla, ale teď ne...taky to tak máte, že čím déle se snažíte, tím jste klidnější?😴

zak1991
16. únor 2017

@yelowangel Máš pravdu. 🙂 Díky... Jen... Je to pro mě celé nějak náročné...

gnozka
16. únor 2017

@katka9184 ja mam takove vlny 🙂 po ovulaci silim a čtu a pozoruju a kdyz prijde ms tak jsem první den smutna ale pak si řeknu ale co , pristi mesic 🙂 ale naivně jsem si myslela ze u druhého to nebudu tak řešit a rekla bych jen je to horší .

katka9184
16. únor 2017

@gnozka Já nevím, já jsem teda z toho včerejška co mi řekl doktor samozřejmě na palici, ale minulý měsíc jsem i při sexu myslela na to, aby se to povedlo a teď poslední týden si to fakt užívám a říkám si, že pokud se to má stát, tak se to stane...tělo si vybere, kdy má miminko přijít...jen doufám, že se nám to povede přirozenou cestou.

veronikav31
16. únor 2017

@zak1991 Sice je umělý strašák pro mnoho párů,ale není to nic co by se nedalo přežít. Díky IVf je vyšší šance otěhotnět

zak1991
16. únor 2017

@veronikav31 Ano, já vím... Nikdy mě nenapadlo, že takové věci budu muset řešit. A najednou je to prostě tady... Nějak se s tím zatím nedokážu vypořádat.

Strana