icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kkac83
17. únor 2017

@krisatko Sláva, sláva, sláva 👍 já jsem se moc těšila na první MS po revizi, ale byla jen jeden den a slaboučká, tak jsem z toho byla docela zklamaná. Někde jsem ale četla, že to je normální, tak uvidím, jaká bude druhá. Beru Gynprodyl, tak možná i proto.. 😕

gnozka
17. únor 2017

@katka9184 neboj dopadne to dobre . A kdyby se nepovedlo přirozené tak dneska dělají zázraky 🙂 ted jen jak udělat aby na to člověk tak nemyslel . Připadám si uz jak blázen .

katka9184
17. únor 2017

@gnozka Úplně ti rozumím, ta psychika a myšlenky, zda se zadařilo jsou hrozné. Teď mám před sebou víkend plný návštěv, tak mi to pomůže aspoň na to nemyslet.

gnozka
17. únor 2017

@katka9184 tak o je prima 🙂 ja si rikam ze se snad dam na pletení 😀 U prvního jsem chodila do prace kde jsem delala v lékárně 12tky a nebyl tak cas na to myslet . Ale ted na mateřské je to jeste horší !!! No tenhle mesic ale nic . Manžel musel odjet , jedine ze by vydržely fakt dlouho 😂

lavender19xx
17. únor 2017

@krisatko super, dobrých zpráv je třeba! 🙂

kkac83
18. únor 2017

Holky, já se těším, až tady některá oznámíme ty dvě // 🙂 Někdo to musí konečně prolomit a pak už to všem půjde jedna radost 😀 Tak šup, šup 👏

lagina
18. únor 2017

Ahoj holky, tak za týden budu testovat po prvním IUI, jak dlouho po IUI jste testovali Vy?

tornadolu
18. únor 2017

Ahoj holky příde me na dobe jedna divná věc,včera jsem meka chut na květák Estera ho moc nemusím ale uvařila a snědla s kečupem a mňamka a dneska jde koupila další a udála smažený s bram.kasi a salatem kyselim není to divný?

tornadolu
18. únor 2017

@kkac83
Taky beru Gynprodyl jak dloho ho bereš?

tornadolu
18. únor 2017

No holky ja davam výpověď dělám 12ky noční dění a uz to nedávám tak id 1.3.me půjde 2mesicka a budu delat 8h jiná práce a lepší jen mam strach abych neotěhotněla hned kdyz prijdu do jiné práce byla bych rada o tom žádná ale víte jak no uvidíme co jak bude 😉

janina29k
18. únor 2017

@tornadolu tak to měla švagrová a to ani žádný mimčo neplánovali. Hned říkala, že kdyby zůstala ve starý práci, tak Tomášek není. Že je těhotná v práci oznámila až těsně před ukončením zkušebky a teď už je tam zpátky

kkac83
18. únor 2017

@tornadolu Tento měsíc jsem začala brát prvně, beru 20.-25. DC. Prý je to na podporu růstu sliznice, ale váhala jsem, zda ho brát či ne, nechtěla jsem do sebe cpát zase nějaké hormony a když mi dr. řekla, že jak doberu, tak mi ms přijde za 2 dny, tak mi to připomnělo antikoncepci. Na netu toho o gynprodylu moc není. MS jsem měla hodně slabou a jen 1 den, tak nevím, jestli to nebylo právě kvůli gynprodylu. Tak jsem zvědavá na tu další.. A ty ho bereš prosím tě jak dlouho ? A co ti o něm řekla dr. ?

tornadolu
18. únor 2017

@kkac83 ja už ho beru 4mesic od 15dne do 25dne.taky skrz sliznuci a hlavně skrz menstruací
MS chodí jak hodinky jeste to mám na 5ciklu a pak by mela MS chodit normálně uvidime

tornadolu
18. únor 2017

@janina29k aha ja právě rada výpověď a nastupiji od 1.5.do jiné práce lepší nu

kkac83
18. únor 2017

@tornadolu taky doufám, že se mi upraví menstruace, brala jsem HA 13 let a před tím jsem to měla hodně nepravidelné, tak jsem byla zvědavá, jak to bude po vysazení antikoncepce, tak jsem první MS dostala po 42 dnech a další už nepřišla..

tornadolu
18. únor 2017

@kkac83 aha já kdyz vysadim Gynprodyl tak me MS přijde az po 8-9 dnu.

kkac83
18. únor 2017

@tornadolu mi říkala dr., že mi MS přijde 2. den po vysazení gynprodylu a bylo to tak přesně, akorát, že jsem čekala, že to budu mít jako vždy těch 5 dní, ale trvala jen jeden den. Ale zase možná proto, že to byla první MS po revizi.

tornadolu
18. únor 2017

@kkac83 i to je možný.

zlatickon
19. únor 2017

Moc vas zdravim a mam dotaz.dnes jsem 8dpo,vcera bylo mazleni a ja trochu zakrvacela,pak už nic a dnes na toaletaku růžový hlen.nevíte co to muze byt.ze by uhnizdovani?ale ta krev pri sexu?

jullli
19. únor 2017

@zlatickon pravdepodobne jsi hodne prokrvena a jinak samozrejme to muze byt i uhnizdeni

tornadolu
19. únor 2017

@zlatickon ja tohle mela taky krev pri sexu a casem bylo klid taky jsem mela strach ale myslím si ze to bylo neco se sliznici tak jsme si dali klidek ze sexem a uz se to neopakovalo tak netuším co to mohlo byt.

krisatko
19. únor 2017

@kkac83 já mám dnes třetí den a první kdy je i něco přes den na vložce. Jinak bylo jen na papíru. A hnědá barva. To je taky normální?

upuska
19. únor 2017

@krisatko myslím, že se ti to teprve rozjede, takhle jsem špinila, když jsem pila kontryhel..trvalo to 3-4 dny a pak teprve přišla MS v plné síle..

kkac83
19. únor 2017

@krisatko Uvidíš, třeba se to fakt teprv rozjede, jak říká @upuska, piješ taky kontryhel ? Já jsem taky na vložce skoro nic neměla, jen na papíru, celé to bylo spíš špinění než MS, čekala jsem, že se to rozjede, ale nic. Snad taková nebude i ta další, to bych už volala dr. Taky teď piju kontryhel a beru gynprodyl na sliznici, tak snad doroste a MS už bude jako dřív.

tornadolu
19. únor 2017

@kkac83 taky začnu pít kontrijel az dostanu Ms tak uvidíme nu

kkac83
19. únor 2017

@tornadolu No, prý hodně holkám pomohl, já ho piju teprv měsíc, tak zatím nevím. Ale určitě neublíží 🙂

tornadolu
19. únor 2017

@kkac83 no ja ho zacnu pít až dostanu MS 14dni jelikož nepozoruji ovulaci

krisatko
19. únor 2017

@kkac83 nepiju.... Ani jsem nedostala žádné prášky na tu sliznici, evidentně to proběhlo relativně dobře a žádná podpora netřeba. A s bylinkami atd. Počkám, když by se třeba do dvou měsíců znova nezadarilo. Ale s andílkem se nám povedlo na poprvé tak snad....

kkac83
20. únor 2017

@krisatko nám se taky povedlo na poprvé, ani jsme se nesnažili, nechávali jsme tomu volný průběh. Tak si taky říkám, že když to šlo tak lehce, tak snad to půjde zas..

kkac83
20. únor 2017

@tornadolu ovulaci taky nehlídám, tak piju taky 14 dní od začátku MS

Strana