Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@katka9184 tak o je prima 🙂 ja si rikam ze se snad dam na pletení 😀 U prvního jsem chodila do prace kde jsem delala v lékárně 12tky a nebyl tak cas na to myslet . Ale ted na mateřské je to jeste horší !!! No tenhle mesic ale nic . Manžel musel odjet , jedine ze by vydržely fakt dlouho 😂
@krisatko super, dobrých zpráv je třeba! 🙂
Holky, já se těším, až tady některá oznámíme ty dvě // 🙂 Někdo to musí konečně prolomit a pak už to všem půjde jedna radost 😀 Tak šup, šup 👏
Ahoj holky, tak za týden budu testovat po prvním IUI, jak dlouho po IUI jste testovali Vy?
Ahoj holky příde me na dobe jedna divná věc,včera jsem meka chut na květák Estera ho moc nemusím ale uvařila a snědla s kečupem a mňamka a dneska jde koupila další a udála smažený s bram.kasi a salatem kyselim není to divný?
No holky ja davam výpověď dělám 12ky noční dění a uz to nedávám tak id 1.3.me půjde 2mesicka a budu delat 8h jiná práce a lepší jen mam strach abych neotěhotněla hned kdyz prijdu do jiné práce byla bych rada o tom žádná ale víte jak no uvidíme co jak bude 😉
@tornadolu Tento měsíc jsem začala brát prvně, beru 20.-25. DC. Prý je to na podporu růstu sliznice, ale váhala jsem, zda ho brát či ne, nechtěla jsem do sebe cpát zase nějaké hormony a když mi dr. řekla, že jak doberu, tak mi ms přijde za 2 dny, tak mi to připomnělo antikoncepci. Na netu toho o gynprodylu moc není. MS jsem měla hodně slabou a jen 1 den, tak nevím, jestli to nebylo právě kvůli gynprodylu. Tak jsem zvědavá na tu další.. A ty ho bereš prosím tě jak dlouho ? A co ti o něm řekla dr. ?
Moc vas zdravim a mam dotaz.dnes jsem 8dpo,vcera bylo mazleni a ja trochu zakrvacela,pak už nic a dnes na toaletaku růžový hlen.nevíte co to muze byt.ze by uhnizdovani?ale ta krev pri sexu?
@krisatko Uvidíš, třeba se to fakt teprv rozjede, jak říká @upuska, piješ taky kontryhel ? Já jsem taky na vložce skoro nic neměla, jen na papíru, celé to bylo spíš špinění než MS, čekala jsem, že se to rozjede, ale nic. Snad taková nebude i ta další, to bych už volala dr. Taky teď piju kontryhel a beru gynprodyl na sliznici, tak snad doroste a MS už bude jako dřív.

@krisatko Sláva, sláva, sláva 👍 já jsem se moc těšila na první MS po revizi, ale byla jen jeden den a slaboučká, tak jsem z toho byla docela zklamaná. Někde jsem ale četla, že to je normální, tak uvidím, jaká bude druhá. Beru Gynprodyl, tak možná i proto.. 😕