Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@zlatickon ty jsi hodně nedočkavá, co? 😉 První test je nekvalitní, barva se rozpila (což se u těchhle levných testů děje běžně), druhý test... optimista vidí 😀
Jinak já jsem asi 3DPO, takže se jdu učit čínsky, nejlíp 😀
@lavender19xx to je jeden a ten sami test prvni foto bylo pred tim nez vyhodnotil a ta druha je vysledek
Holky, tak dneska ta druhá čárka není skoro vidět, takže jsme ovulaci prošvihli 😢
@zlatickon doporučuji-nikdy nerozebírat jakýkoliv test
@veronikav31 jo ja vim ale nejde mi do hlavy to slabé plus,pred měsícem jsem si ho take delala a bylo tam jen minus tak me to nedalo
Ahoj holky, snažíme se teprv měsíc (poctivě každý den 😅 ), ale bojím se že to nepůjde jsem po antikoncepci, kterou jsem brala 10 let. Doktor se sice smál, že to bývá jak po hnoji ale uvidíme. Test mám schovaný, zatím to nechávám jen tak plynout jen musím shodit nadbytečná kila 😀 jsem ráda že v tom nejsem sama.

Holky, v pátek mi končí šestinedělí, tak na to hned hupsnem 😍 😝 Nevěřila jsem, že to zvládnem vydržet, každopádně se těším a doufám, že to co nejdřív vyjde a tentokrát už to bude ok 🙂