Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@veronikav31 jj, tak to držím palce aby to vyšlo....
My to ted první cyklus zkoušíme s Clostilem - v pátek mi píchla dr. Pregnyl - tak uvidíme - ale moc nadějí si nedělám
@gnozka : u dr jsem byla v polovině ledna ( těsně před poslední MS), řešila jsem ještě nějaké jiné zdravotní problémy a potřebovala jsem od gyndařky vyloučit cysty, na UTZ se jí zdálo vše naprosto vpořádku. Od té doby ne ... mám toho teď hodně v práci takže nejdřív můžu jít k dr v pátek , zítra ji zkusím alespoň zavolat co jako mám teda dělat nebo co 🙂 A asi ráno zkusím pro zichr zase test
@kolibricek36 : oni doktoři nedoporučují testovat před termínem MS i proto , že někdy se stane že vajíčko se sice oplodní a uhnízdí, ale nastane nějaký problém a s MS samo odejde, pak člověk je akorát zbytečně vystresovaný že měl test pozitivní a pak dorazila MS
Ahoj děvčata, tak já pořád čekám s testikem, jsem zvědavá, co byla ta malá černá bublinka zač.
Ale včera se mi stalo, že jsem měla výtok a v tom krev, zda to je k tomu nevím, ale objevilo se to jen jednou.😒
@lavender19xx no... Jako šílený. A nejhorší na tom je že má teta dorazit až za týden a něco. To nepřežijuuu. No dneska mě po práci na zahradě úspěšně bolí podbřišek jako po tréninku na koni s andílkem, když jsem o něm ještě nevěděla .... Proč neexistují domácí testy co by ukázaly tehu dva dny po uhnízdění?? 😁😁😁😁
Ahoj děvčata, ve čtvrtek na sonu malá černá bublinka, nevíme co to je, včera krev ve výtoku, ale jen jednou a dneska mi bolí břicho jako bych to měla dostat, tak nevím, co to je :(
Ahojky holky můžu k vám sice mimi užam 11m holčičku skoro ale plánujeme druhé zpoždění tři dny test negativní?
@lavender19xx no s dominickem jsem to právě podle toho poznala. Nejdřív po tom tréninku tak jakoby brnel celej podbřišek, trochu víc než před Ms dalo by se říct a to bylo 5 dní od početí. A pak 15 dní od početí jsme byli na dva dny s konima vozit děti. Celej den na nohách a v chladnu a večer sem trpěla jak pes. Nevěděla sem na kterej bok si lehnout aby to nebolelo. Tak sem si druhej den udělala test a byl pozitivní
@krisatko : máš koně ? 🙂
@lavender19xx Ms by měla dorazit až za 5 dní
@ange_de_la_morte jojo dva... 🙂
@lavender19xx já si myslim, že může bolet po námaze..dle mé zkušenosti..a taky to u mě není klasická menstruační bolest, ale spíš taková křečovitá, jak kdybych třeba ustydla, mám potřebu mít to břicho v teple..a víš co? 😀 čípek totálně selhal 😀
no, holky, myslim na vás a chci vás v termínovkách 😘🍀
@krisatko
@krisatko : hezké 🙂 i já mám koně a manžel 🙂
Joop a ještě jednu známku to mělo. Pořád sem skytala. Což třeba dneska celej den taky skytam
@lavender19xx no nedělám si naděje. Ale pozoruji se víc než prvně ☹ a zároveň se bojím, co bude, až se povede... Jestli ho budu mít stejné ráda a tak.... Poslední tři dny mám asi zas rozhašený hormony. Furt jen přemýšlím a bulim a pak zas přemýšlím a zas bulim..... Hruuza děs.
Achjo, tak u mě ms dorazila o pět dní dříve, myslela jsem, že je to jen špinění, že bublinka byla opravdu těhotenství, ale teď už silně pochybuji, takže zase nic😢
@lavender19xx spíš natvrdly 😂 teď jsem ho teda asi dva dny nezkoušela...díky bohu, už jsem se bála, že mě ta potřeba "koukat" na něj nikdy nepřejde 😀 😇
@krisatko to se nedivím, ale je potřeba si pobrecet a dostat to ze sebe..ty jsi taky psala, že čeká rodinu bracha vid..to ti asi taky nepřidá...a až vám Dominicek pošle sourozence, budeš ho mít ráda za oba, i když ze začátku možná opatrněji

@katka9184 To mě mrzí ☹ Je to určitě MS?Někdy i na začátku těhotenství v době MS se může krvácet
@veronikav31 Určitě, krvácím a je zle jako při ms😢.
Přišlo to o pět dní dříve, jestli za to může gynex?😒
Achjo, já se tak těšila, tulili jsme se v plodné dny a nic😢
@katka9184 Jak zjišťuješ,že jsi měla plodné dny?
@veronikav31 to by mě taky zajímalo 😀 já si ovulační testy nedělám, přijde mi to zatím nedůležité 😀 ale sleduju akné a podobně....
A ještě na jeden ukazatel jsem si vzpomněla....
@lavender19xx
@upuska
Krvácení z dásní. Před tehu i po porodu nic a v tehu už od začátku krvácely dasne.
@krisatko : já úplně hledím kolik příznaků těhotenství jsi měla, já neměla ani jedno z toho , vlastně první polovinu těhotenství kdybych nevěděla že jsem těhotná tak to asi ani nepoznám, maximálně mně trošku sem tam pnulo v prsou, a zvracela jsem po grilovaných rajčatech ( jinak je miluju), jinak nic .... A dneska jsi už v lepší náladě než včera, nebo pořád taková ta blbá melancholie ?
@veronikav31 dělala jsem ovu test a cítila jsem, že mám ovulaci, pěkně to bolelo.
Ahoj holky. Take cekam ms. Dnes je to 2 dny vynechani. Obcas boli podbrisek ale dnes rano se mi zda jako by se mi napnuly prsa. Jsem zvedava zda ms prijde z opozdenim a nebo se budem tesit na dalsiho andilka. Vsem ostatnim co take cekaji drzim palecky at // se brzy ukazi. Krasny den holky

@kolibricek36 tohle není moje první těhotenství,mám jich za sebou 7, z toho jediné úspěšné, proto vím, že radovat se nemám, ms má nedojít v úterý