Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@dolezalovalucie my už se snažíme o třetí.ale nikdy jsem to neresila až teď.tento měsíc jsem dokonce začala měřit Bt.Taky bych to měla,neměla dostat v neděli podle ovu.
V pátek mám jít k nové gyndařce kvůli upravení cyklu.jsem tam objednana od 4.1.tak jsem nervózní aby ms nedorazila dřív a taky co mi řekne
Ahoj děvčata, kamarádka mi doporučila k podpoře těhotenství femibion, znáte ho, používala jste ho některá?
@vercach No to chápu,nervozita dela hodne.my se o první snazili skoro tri roky,pak zamlkle tehotenstvi a rizikove.ted doufam,ze uz to bude lepsi.teplotu teda nemerim ale zacla jsem delat ovu testy.a ty si brala HA ze nemas pravidelny cyklus?
Když už je řeč o těch doplňcích... Máte někdo zkušenosti s kořenem Maca?
@katka9184 S tim zkušenost nemam ale brala jsem Nosifol a ten mi při prvním diteti pomohl,je teda docela drahej ale ja o necem jinym předtím neslysela a hodne holek doporucuje Fertipronu je to pry stejne jen levnejsi.
Dobré ráno holky, dnes začínám 50DC opět s čistě bílým těhu testem. Už jsem se objednala na gyndu na 15.3. Třeba do té doby dorazí MS nebo lépe konečně bude test pozitivní. Když ani jedno tak se alespoň domluvíme co dál s těmi cykly. Při minule kontrole ( v lednu) se doktorka zmiňovala že bychom se pokusili něčím srovnat cykly, máte holky někdo zkušenost s tímto řešením ? Zvažuji i že bych pila kontryhel, pomohlo to některé z vás se srovnáním cyklu?
Tak dneska v šest ráno jsem trošku krvacela a teď. Už jen spinim tak uvidím zda se to rozjede nebo ne
@dolezalovalucie nebrala.po porodech jsem to měla docela pravidelně,ale od loňska to mám hrozně rozhazeny.měla jsem to i po 61,31,37,41,... dnech
Proto jsem začala měřit i Bt abych měla jistotu že nějaká ovu probíhá
@ange_de_la_morte piju 2 měsíce a trochu se to začíná srovnávat.od 1.dne ms až do ovulace a pak už ne
@vercach : to znamená že sleduješ ovulku ?
@vercach Teda to je dost dlouho,doktorka by ti mela podle mereni folikulu rict jestli ovu probiha,tak se ji na to rovnou zeptej
@ange_de_la_morte ahojky ja mela to sami ubec mi nechodila Ms testy bili třeba jsem byla 70 dc a stále nic pichlibmi vždy injekci vyvolavačku když jsem změnila gynekologa jelikož me přišlo divný rok chodit jen na vyvolavačku tak můj New gynekolog zjistit ze mě neroste sliznice sice pomalu ale ze to nic neznamená at jsem v klidu beru na to Gynprodyl MS chodí jak hodinky ještě to mam na cca 4 měsíce prášky apak by mela MS chodit jak hodinky kdyz jsem byla na kontrole tak se ptá jesli MS chodí a ja ano a on to jsem moc rad to znamená ze sliznice uz je ok ani nevis jak jsem rada ze jsem uz zdravá bývali gynekolog byl asik uz přepravovaný ze to neviděl u me a to jde pěkně vydet.... Ještě mi bývali gin.rekl ze mam zakrněli vaječníky kdyz jsme byli u te prohlídky u New gin.tak jsem se ho ptala jaký mam vaječníky ze můj bývalý gin.rekl ze je mam zakrněli tak můj New gin.rekl skecno Lucie vy mate tak krasny vaječníky zdravý jak rybka nechápu jak vám mohl říct ze je mate zakrnělí... S tou sliznicí nemejte strach sice jsem byla opravdu hotova do breku me mylonale musím říct ze ted jsem už strašná ze jsem zdravá
Holky ted me psala kámoška ze puje kontryhel,nosifol není to uz moc pro tělo?ještě zobe kys.listovou a B
Tak, já jsem na mašli...Po všech těch doktorech, zánětech močáku mi dneska našli slepák...
Možná je i on důvod, proč nejsem těhotná :(
@katka9184 slepák? tj, tak to není moc dobré...já jej mám venku, Dr. mi jej vyndala při laparoskopii a pak jsem otěhotněla.
@tornadolu : děkuji za zkušnost, já jsem se svou gyn spokojená, respektive jsou tam dvě a střídají se - každá je jiná a ve výsledku je to docela super 🙂 no uvidím teda co mi řeknou, já čekat nechci až se to srovná samo, mám v tom bordel 3/4 roku, a přijde mi to spíš horší než lepší, takže na samořešení čekat nebudu.
@katka9184 : jakože jak slepák ? a tebe bolí břicho ?
@veronikav31 No já marodila s tím mocakem, pak že mi bolí pořád na pravé straně, ale.to už asi rok, možná dva, ale jen tam občas pichlo.
No ale teď asi dva měsíce mi tam bolí v kuse, doktor to zakončil tím, že to je vaječník a neřešil to.
Dneska jsem byla na roční prohlídce a doktorka se ptala na ten močák, tak já že už je to dobrý a že ta pravá strana je uzavřena a je to vaječník, jenže doktorce to nedalo, že mě prohlédne, prohmatala břicho a říká, že si myslí, že mám chronicky zánět slepaku, že ten bolí trošku a dlouhou dobu a pak se může stát, že se to zvrhne v akutní zánět a poslala mě na sono a viděla ho tam i doktorka, co mi sono dělala, ale říkala, že akutní není.
Zítra tam jdu zase, tak uvidím co mi řekne.
Jak mi v tom rejdila, tak mi to pěkně bolí.
Jenže nevím, když mě to jen občas bolí, Ted teda asi měsíc v kuse, tak zda jít vyndat nebo ne? Neměla jste některá chronicky zánět a ne akutní?
@katka9184 já měla chronický, přišlo se na to úplnou náhodou při laparoskopii, Dr. mi jej vytáhla-říkala že dřív nebo později by praskl, tak jsem byla ráda že je pryč
@veronikav31 a bolel tě? Já cítím jako od.pupiku dolů, že mi to tam bolí, ale myslela jsem, že jak mi to bolí dole, že to je vaječník teda...No nevím, zítra se dozvím více.
Nevím, zda za to může i to, že se nám to zatím nepovedlo...Těžko říct.
@katka9184 : u mně bylo na přelomu roku podezdření na chronický zánět slepáku, ve hře byla varianta zaléčit antibiotikama a uvidí se , nebo případně laparoskopicky ale až později, nicméně v případě uvažovaného těhotenství nevím jestli není lepší ho rovnou odstranit a mít jednou pro vždy pokoj - přece jen je to relativně banální zákrok
@katka9184 četla jsem tu na jedné diskuzi, že chronický slepák může bránit otěhotnění a po jeho odstranění holky rychle otěhotněly, tak to bylo dobré pro tebe 😉
@ange_de_la_morte No, taky jsme si s přítelem říkali, že by bylo asi lepší jo vyndat, nechci pak, aby hormony začali pracovat on se mi rozjel v těhotenství.
No bojím se a když mi.to dneska řekli, tak mě málem kleplo.🙄
"to by bylo dobré..".. Píšu z mobilu.. 🙂

@tornadolu Ahoj, a jak dlouho to trvá? Nemůže to být ovulace?