Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@ange_de_la_morte dobře, parťačko 😉. I když já asi už napjatá nebudu, nemám to kde brát. Nechci znít, že jsem podlehla skepsi, ale od června jsem napjatá víceméně každý cyklus a zásoby asi už došly 🙂. Prostě, jsou jen dvě možnosti! 😀
@upuska jee, chutě... jen si užívej 🙂
@lavender19xx : někdy je lepší to neřešit, máš pravdu, ale já to třeba nedokážu, musel by mi někdo zabavit menstruační kalendář a sebrat diář abych nebyla na konci cyklu napjatá a stejně bych nejspíš v hlavě přemítala, jestli užjsem to měla dostat nebo ještě ne
ŽENY tak já dnes poprvé v životě zažila pálení žáhy.... To je Brutus 😀 přihodilo se mi to po vypití třech doušku našeho domácího vína... Chjooo 😀
Ahoj děvčata, tak se vám jdu pochlubit...Jak mi našli na roční prohlídce ten chronicky slepák, tak jsem si jela domluvit termín, naštěstí měli volno, takže mě hned vzali, ve čtvrtek jsem nastoupila a včera mě operovali...Měla jsem srůsty u slepaku, chronicky slepák a pupeční kýlu, takže vše udělali při jednom...🤒
@ange_de_la_morte Neřekli, to se zeptám no, taky by mě to zajímalo. Asi dostanu pak lázně taky.
Holky, já jsem tak ráda, že už to mám za sebou.
@katka9184 no vidíš i lázně, to hezky zrelaxuješ, tělo se vzpamatuje a pak to půjde samo 🙂
@katka9184 teda, toho bylo docela hodně.. ale je super, že to máš jedním šmahem pryč, teď pěkně odpočívat a pak to půjde 😉 🍀
@katka9184 To ti věřím, taky nemám ráda, když se něco natahuje. Tak teď jen zrelaxovat a šup na to. Já si myslím, že ti tělo řekne, kdy už se můžete snažit. Takový to "nesmíte minimálně 3 - 6 měsíců" a podobně, to mají stejně jako další věci z nějakých tabulek. Ale pokud ti bude fajn, nic tě nebude bolet a budeš cítit, tak proč ne.... Neřeknu, kdyby byly nějaké pooperační komplikace třeba nebo tak, ale kdyby to bylo v poho..... 🙂
Já třeba po operaci pupeční kýly přijela na druhý den domů a už sem vytírala celej barák :D
Ahoj holky, konečně se mi o víkendu pořádně rozjela MS 😀 Já mám takovou radost..tomu bych nikdy nevěřila 😀 to znamená, že je vše ok a až to skončí, tak se konečně zase můžem do toho pustit 🙏
Ahoj holky, tak já mám taky jedno konečně... Konečně se mi někdo ozval skrz ty VVV. Takže konečný verdikt je GREIG CEPHALOPOLYSYNDACTYLY SYNDROME. Ale jak vznikl, se neví. Údajně s největší pravděpodobností až u plodu a ne přenosem vadného genu.
@krisatko : takže chápu správně že je to něco co by se nemělo znova opakovat ?
Děvčata, je tu někdo po laparoskopii srůstů, za jak dlouho jste otěhotněly a kdy jste se začali snažit...Je mi jasné, že nejdřív se musí tělo zahojit.
Holky prosim dotaz na ty ktere měří bt . Merim první cyklus cely . Teplota stoupne neprodleně hned den po ovulaci nebo treba i za dva ?
@gnozka : taky by mne zajímalo, i já měřím BT první cyklus
@ange_de_la_morte Se 100% jistotou nám to neřekla ale s největší pravděpodobností by se to opakovat nemělo....
@krisatko : to jsem ráda, včera jsem na to myslela, že kdy budete mít výsledky ... ulevilo se ti trošku ?
@ange_de_la_morte no... Trošku... Hlavně že neřekla že třeba na 80% je to v genech. Že spíš není...
@krisatko : věří že jste si svůj úděl smůly už vybrali a teď vás čeká už jen to hezké
@gnozka : a můžu se zeptat jaké teploty jsi měla na začátku cyklu ? mi lítají od začátku teploty od 36,3 po 36,6 a křivka vypadá jak pilka
@ange_de_la_morte zatim takhle . To jak tam mam jeden den vzestup tak to byla party :( takže alkohol a pozdní spánek . Ale taky se mi to pohybuje tak nejak střídavě oblečeno🙂

@ange_de_la_morte tož to může být ukázkový PMS o kterým sem nikdy předtím nevěděla.