icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

vanea
13. bře 2017

@gnozka no dle grafu to vypadá na 8-9 dní, což jako není úplně nejvíc...standard je tak těch 10-14 dní, lékaři obvykle chtějí LF prodloužit alespoň na 10 dní, ne u všech totiž nidace probíhá tak rychle...nicméně je fakt, že vajíčko může uhnízdit dříve, takže by to nemusel být úplně problém, nejčastěji se totiž uhnizďuje okolo 5-7 dne, u mně to byl třeba 7DPO. Takže se dá v pohodě otěhu i s kratší LF..problém je to pro holky, co ji mají míň jak těch 8 dní.
Dle grafíku to aspoň vypadá, že ovulku máš (resp minulý měsíc ano, teďka se asi chystá, nebo zrovna probíhá=)), takže by to mohlo vyjít i bez nějaké chemie🙂

gnozka
13. bře 2017

@vanea Jj uvidíme 🙂 s první dcerou to bylo jak se rika ze manžel na me hodil trenky a bylo 😀 ale
To jsem mela dobry cyklus . 28 dni a přesně v půlce ovu . Ale zda se ze po porodu se telo trochu splasilo. Ale díky bohu mam alspon menzes . Co tak čtu tak s tim maji holky taky problémy .

ange_de_la_morte
13. bře 2017

@gnozka : děkuji, no já jsemm z toho právě pako, pač měřím teprva pár dní ale šíleně to lítá ... taky nevím jak moc se řeší v kolik jdu spát, protože třeba včera jsem šla spát až ve 2 ráno - čekala jsem že bude proto teplota vyšší a ono právě naopak

lavender19xx
14. bře 2017

Ahojte holky,
zajímá mě, jestli někdo cvičíte Mojžíšovou a jak na vás ty cviky působí. Já je systematicky cvičím asi 3 týdny, nedělám úplně všechny , ale snažím se přidávat postupně.
Včera mě dost bolela záda v kříži, po cvičení se mi to krásně uvolnilo, ale dneska už mě bolí hned poránu, tak nevím, jak vydržím v práci. Dnes mi končí ms, místo abych byla v pohodě, tak se tu svíjím..
Začaly vás bolet záda, když jste najely na cvičení?

ange_de_la_morte
14. bře 2017

@lavender19xx : Mojžíšovku sice necvičím ... ale obecně bych řekla že pokud začneš cvičit něco co jsi předtím necvičila - tělo se tím začne protahovat, bude tě ze začátku chvilku bolet , já jsem byla na začátku rozbolavělá i z jógy když jsem ji začla cvičit. A nenaložila sis toho na začátek hodně ?

lavender19xx
14. bře 2017

@ange_de_la_morte jenže tohle je hodně pohodové cvičení, trvá max. půl hodiny. Je to i o tom prodýchávání, uvolnění, není to zátěžové (proto se mi tak líbí 😉). A včera jsem úplně cítila, jak se mi ulevuje, tak mě mate, že už mě to dnes trápí od rána a hlavně- v kříži. Většinou mě z práce bolela záda v bedrech.

ange_de_la_morte
14. bře 2017

@lavender19xx : tak potom, nevím, možná co poradí holky ... já běžně vstávám z postele rozlámaná, ale já k tomu mám od dětství předpoklad, takže není nic zvláštního když občas ráno z postele prostě nevstanu

digisek
14. bře 2017

Holky co si děláte ovu testy......mám dotaz.....už 4.den mám pozitivní ovu testy.....co to znamená? Těhu nejsem určitě. 2 ovulace za sebou? Nebo cysta? Nebo co myslíte? (ten poslední ještě nebyl zaschlej, ale ty přechozí před zaschnutím vypadaly stejně)

jullli
14. bře 2017

@digisek folik jeste nepraskl takze ovulace jeste nenastala sleduj dal a pojistete to ;)

digisek
14. bře 2017

@jullli no ale 4 dny?

jullli
14. bře 2017

@digisek vzdyt rikam ze folikul nepraskl.testy reaguji jen na lh hormon. Proto je nejlepsi merit k testum bt..takze lh hormon mas vysoko ale folik stale je a neuvolnil vajicko To znamena ze ovulace jeste nebyla.. Bohuzel se muze stat ze ani nepraskne pak bude anovulak. Ale mas testy krasne tak mozna jen trva delsi dobu nez ti praskne

digisek
14. bře 2017

@jullli ok tak díky

tornadolu
14. bře 2017

Ahojky holky tak jsme to včera s při tělem radci pojistili kdyby náhodou 😉 myslim si ze byla i ovuka kdypak bych mohla tesnout?

krisatko
14. bře 2017

Ahoj ženy... 3 dny do MS, dnes mě pichlo v podbřišku a následoval růžový výtok. Tak to vypadá, že budu zklamaná :-/

ange_de_la_morte
14. bře 2017

@tornadolu : jako těhu test ? tak nejdřív myslím 10-12 dní ale i toje i tak hodně brzo

@krisatko : třeba to ještě dopadne 🙂 ... a kdyby přece ne, tak hlavu vzhůru, jednou to už vyšlo, vyjde to znovu, svou smůlu jste si už určitě vybrali

kkac83
15. bře 2017

Ahoj holky, ráda bych znala váš názor.. Beru gynprodyl, dr. mi ho napsala po revizi na podporu růstu sliznice. Mám ho brát 20.-25. DC. Když ho doberu, tak MS by měla dorazit 3. den. Minulý měsíc to tak bylo, jen MS byla spíš jen jako špinění (byla to první MS po revizi, tak asi proto). Tento měsíc, když jsem gynprodyl dobrala, tak jsem špinila hned další den, pak nic, pak zase špinění a MS se mi vlastně rozjela až 5. den. Tak nevím, jestli mám za první DC považovat to špinění a nebo až krvácení ? Nechtěla bych si cyklus rozházet 🙄

vercach
15. bře 2017

@kkac83 1.dc se bere až jasná krev ne špinění 😉

luska__
15. bře 2017

@digisek není to nečím podporované? já ovulaci neměla "nikdy" a těhotná jsem

katka9184
15. bře 2017

Ahoj děvčata, tak jsem tak nějak zjišťovala, kdy začít se sexem a snažením a je to různé, někdo říká počkat 4 týdny, někdo podle pocitu...Tak nevím a já mám takovou chuť😂

vjercik
15. bře 2017

@katka9184 to te chapu 🙂 🙂 🙂

jullli
15. bře 2017

@luska__ Ovulaci jsi urcite mela ;) bez ni opravdu ale opravdu otehotnet nejde...

luska__
15. bře 2017

@jullli to by člověk neřekl, to mi je jasný. Ale tvrdil mi gynekolog, že jí nemám, že musím do CAR, ovulační test nikdy nebyl pozitivní atd,atd.. a šup vyšlo to i "bez"
proto ty uvozovky. Dokonce vychází na 16dc, což není velká odchylka..

kkac83
15. bře 2017

@vercach děkuji 😉

krisatko
15. bře 2017

Tak se to rozjelo ☹ 1DC :-/

kkac83
15. bře 2017

@katka9184 ahojky, no to mi povídej.. 😀 já už to mám teda za sebou a vydrželi jsme bez jednoho dne celé šestinedělí. Pak jsem myslela, že už se začnem snažit, ale měla jsem divnou MS, spíš jen špinění, tak jsme raději počkali ještě na jednu. Jak dlouho plánuješ čekat ty ?

kkac83
15. bře 2017

@krisatko škoda.. tak příští měsíc 😉

lavender19xx
15. bře 2017

@krisatko odvahu děvče, aspoň se to tělo srovná a pak se zadaří 😉

krisatko
15. bře 2017

@lavender19xx jojo... A díky tomu že to byl první cyklus kdy jsem se víc sledovala aspoň vím, kolik měl dní a jak mi bylo v které fázi tak si cca můžu odvodit kdy asi tak mohla být ovulka. Bohužel, byla proměněná pac právě v té době jsme polevili s výrobou 😀

janajens
15. bře 2017

Já po týdnu zpoždění dva dny jsem krvacela pak nic pak dva dny klid a dva dny špinění tak jedeme další měsíc

digisek
15. bře 2017

@luska__ jak podporované? myslíš nějaké léky? ne žádné léky na podporu ovulace neberu, ovulaci mám pravidleně každý měsíc. Dneska už ten test vybledl takže ten LH hormon jsem měla zvýšený 4 dny a asi opravdu jen trvalo dýl než folík praskl.....taky je mi to záhadou proč to tak trvalo ale je to asi příroda

Strana