icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janina29k
20. bře 2017

Ahoj ženy, dlouho jsem tu nebyla. Od tý doby jsem prodělala jednu krátkou slabou MS a 14 dní na to druhou cca pro mě normální. Včera skončila, takže se zase začínám v myšlenkách ubírat směrem k miminku. A že už to konečně musí vyjít!
Jinak co mi zabírá, abych stále nemyslela na MS, ovu a // je šití. Jsem ráda, že jsem to zkusila a tak mě to chytlo

lavender19xx
20. bře 2017

Už něco přes hodinu je JARO, dámy, cítíte to ve vzduchu?? 🙂
To by bylo, aby nebylo... 🍀

katka9184
20. bře 2017

@lavender19xx Myslíš, že teď to prostě vyjde jo? :D

ange_de_la_morte
20. bře 2017

@janajens : jo tak to neporadím, já to mám takhle od konce léta už, ale mám právě hrozně rozházené cykly ( jednou MS po 45 dnech, pak po 14 dnech, do toho různě špinění a tak)

nelinkamalinka123
20. bře 2017

Ahoj

Mám dotaz : 12.1 Jsem byla na gynekologii pro výsledky z krve na těhotenství výsledky byly v pořádku s tím že těhotná nejsem. Jenomže moje pocity jsou opačné. Pořád mám pocit že těhotná jsem. Poslední menstruaci jsem měla 19.11 a cyklus mám 36 dní .. Již 5 měsíc beru antikoncepci s pravidelnou pauzou. Tabletku jsem si ještě nezapomněla. No já se stale cítím že jsem těhotná. Zkoušela jsem kalkulačku a byla bych v 17 týdnu. podle odpočtu. Ale teď jsem dostala zácpu a mám stalou bolest v podbříšku většinou levem. Jsem unavená, dost mě pobolívá hlava, a když se špatně pohnu střílý mě dolest dole do zad :/. Prosím moc stalo se vám někdy že by někomu vyšel test z krve negativní ale nebyla to pravda? Já jsi nemužu pomoct a mám stale ten pocit. Měla bych si udělat ještě jeden test když mám ty pocity 🙂

gnozka
20. bře 2017

@nelinkamalinka123 tak antiko vlastne dostává telo do stavu "jako"těhotná . Tak jestli to neni prave praskama . A v 17 tydnu uz by fakt bylo videt břicho 🙂)

nelinkamalinka123
20. bře 2017

@gnozka no já jsem přibrala asi 3 kila 🙂 A mám pocit že se mi břicho kulatí ... Tak nevím

nelinkamalinka123
20. bře 2017

@gnozka takto vypadda mé bříško tedka ..

gnozka
20. bře 2017

@nelinkamalinka123 z toho se neda soudit . Ale Dr by to na UTZ fakt poznal . Takže pokud ti dlouho zádný nedělal . Tak si o nej řekni a budes mít odpověd . To je nejjistější .

nelinkamalinka123
20. bře 2017

@gnozka naposled jsem tam byla toho 12 pro vysledky z krve děkuji zajdu 🙂

lavender19xx
20. bře 2017

@katka9184 jo... navíc jsem začala užívat tu macu peruánskou, takže se mnou bude k nevydržení i bez zapálených lýtek 😀.

@nelinkamalinka123 tak zkusit těhu test z moči, ten by spolehlivě ukázal, jestli ano nebo jo.. 😉

katka9184
20. bře 2017

@lavender19xx já na ni taky koukala, tak dej pak vědět, jak funguje😀

tornadolu
20. bře 2017

Gratuluji k miminkům ženy 😉

tornadolu
20. bře 2017

@nelinkamalinka123 říkáš ze jsi byla na ginde a nic neviděl tak asik nic neviděl meskas Ms?

kkac83
21. bře 2017

@nelinkamalinka123 jak píšou holky, zajdi na ultrazvuk a budeš mít jistotu 😉

kkac83
21. bře 2017

@tornadolu no, psala, že poslední MS byla někdy v listopadu.. je to zvláštní.. určitě bych zašla k dr.

tornadolu
21. bře 2017

@kkac83 no bych taky zašla takovýhle problémi jsem mela taky

krisatko
21. bře 2017

Ahoj ženy 🙂 dneska jsem zamávala tetě, vrátila se do Ameriky a snad už nepřijede .... 😀 tfuj tfuj... Jde se na to 😀

nelinkamalinka123
22. bře 2017

@tornadolu Taky se vám takového něco stalo :O

upuska
22. bře 2017

@nelinkamalinka123 Bereš antikoncepci a máš cyklus 36 dní?

tornadolu
22. bře 2017

@nelinkamalinka123 ano stalo a můj nový gynekolog mi zjistil ze mam problémi se sliznici zaplať Pan Bu te už to je ok

nelinkamalinka123
23. bře 2017

@upuska Ano beru antikoncepci Aidee ale jiš od 25 listopadu už jsem menstruaci nedostala Paní doktorka řekla že u te antikoncepce to tak muže být

elenes
23. bře 2017

@carodejkasnu Ahoj holky, chci se zeptat.. Injekce na ms má celkově zpravidelnit cyklus? Předtím jak jsem to dostala po 2.5 měsích, tak už zase mám zpoždění.. Předevčírem mě bolelo břicho, jak kdybych to měla dostat, a nic.. Mám citlivá prsa a prostě nic.. Snad to zase nedostanu za 3 měsíce, jinak mě už jebne..

lavender19xx
23. bře 2017

@nelinkamalinka123 mně to teda nepřijde normální, antikoncepce by měla přece cyklus zpravidelnit. Když jsem ji brala, mohla jsem si podle ní málem řídit hodinky.. Každá HA samozřejmě může být jiná, ale já bych nad tím asi přemýšlela, protože pokud nemáš ms teď při práškách, jak ji asi budeš mít, až je vysadíš?

kkac83
24. bře 2017

@lavender19xx přesně tak, taky jsem mívala nepravidelný cyklus, to byl jeden z důvodů, proč jsem začala brát antikoncepci a MS vždy přišla přesně na hodinu, celých 13 let.

zak1991
24. bře 2017

Všechny moc zdravím, pod delší době jsem zase tady. 🙂

zak1991
24. bře 2017

@elenes Myslím, že injekce na vyvolání má MS jen jednorázově vyvolat. 🙂

digisek
24. bře 2017

@nelinkamalinka123 být tebou změním buď antikoncepci nebo doktorku

katka9184
24. bře 2017

Ahoj děvčata, která taky čekáte, zda to už tentokrát vyšlo?
Jsem 2-3 dny po ovulaci (pokud teda proběhla).
Příznaky žádn, jen mě, vůbec nevím, jak bych to popsala...Mám takové lechtání, ono to není lechtání v intimních partiích, jakoby nahoře...
Neměla jste to taky některá? 😉

veronikav31
24. bře 2017

@katka9184 ahojky, přidávám se do klubu, jsem 2.den po ovulaci 🙂

Strana