icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janajens
5. dub 2017

No nevím zda bude něco vidět

janajens
5. dub 2017
janajens
5. dub 2017

Možná je to jen ryska a nebo takhle na fotce nebude nic vidět počkám ještě do zítra podle cyklu bych měla zítra třetí den zpoždění ale díky minulému měsíci co jsem měla týden zpoždění to mám dostat za 3dny

katka9184
5. dub 2017

@janajens Ahoj a můžu se zeptat, bolí tě břicho při zpoždění jako při Ms, já mám dnes jeden den zpoždění a od neděle mi břicho dost bolí a včera jsem měla křeče jako při ms, ale ta díky bohu zatím nikde...Já se spíš bojím, abych neměla zpoždění kvůli operaci a musela bych pak na injekci :(

janajens
5. dub 2017

@katka9184 mám takové divné píchání a tlaky do podbřišku navíc mi je špatně po ranním kafi takže fakt neví. Včera mě bolelo i vaječník pořád lítám na WC jelikož jsem pořád hodně mokrá a kontroluji se

upuska
5. dub 2017

@janajens na testu nic nevidím, ale mokrá jsem byla ze začátku taky 😉

janajens
5. dub 2017

@upuska tak děkuji snad se zadarilo a je brzy ještě na testik 🙏

katka9184
5. dub 2017

@janajens Aha, tak já mám asi jen zpoždění kvůli operaci, me taky bolí na vaječnících, chvíli na jedné, pak zase na druhé straně a pak přijde křeč jako u ms, ale mokra nejsem :/

upuska
5. dub 2017

@janajens může být brzy a hlavně, když to není ranní moč..držím palce 🙂

janajens
5. dub 2017

@upuska děkuji rank testnu z ranní moči snad se něco už ukáže jsi moc hodná

upuska
5. dub 2017

Holky, průběžně sem nakukuju a už jsem dlouho nepostřehla //. Myslim na vás
hlavně na @krisatko a @lavender19xx, holky moje 🍀🍀🌞🌷🙏

janajens
5. dub 2017

@katka9184 třeba ne třeba se mimi uchytitilo budu na tebe myslet a snad se zadarilo u mě taky nevím jsem v nejistotě

krisatko
5. dub 2017

@upuska zlato díky... Já se budu mučit ještě do pondělka.... Masakr. Včera to zašpinění a pak celý den trochu výtok, spíše než barvy tak nevím. Odpoledne mi trochu brnel podbřišek a dneska píchá na levé straně. Já už ji nechciiiiiiii ☹

ejdys
5. dub 2017

Ahoj holky, tak tento měsíc je 6, co začíná dalsi snažení... MS skončila predevcirem, byla tak podivne krátká, jen 3 dny 😅🤔 Tak držte palečky, všem co se snažíte, i se zadařilo, přeji moc štěstí 💋 a krasny den 🍀🍀🍀

katka9184
5. dub 2017

@janajens já testnu když tak v sobotu, to mám narozeniny...Byl by to ten nejkrásnější dárek❤🤰

lavender19xx
5. dub 2017

@upuska děkujeme 🙂, a jak ty se cítíš? Přestala ses teď už pozorovat, nebo ten trend pokračuje i v těhu?? 😉 (já jen ať vím, co mě pak čeká 🙂)
Mám zpoždění sotva pár hodin, takže to nic neznamená.. a včera mě rozbolel žaludek po lattéčku, ale teda děsně. Dnes už je mi dobře, ale taky pořád lítám na wc, jestli něco je nebo není 🙂.

branida
5. dub 2017

@lavender19xx Sama nevím proč to pořád dělám.. 🙂 A pak se pořád uklidňuju, že to ještě nic neznamená, že se tak hodně holkám stalo, že ta druhá čárka tam byla později :D Pokud tady není MS, tak mám stále naději... sice malou, ale mám ;)

hanny1994
5. dub 2017

@janajens zkus zítra clearblue 🙂

janajens
5. dub 2017

@hanny1994 proč myslíš vidíš něco?

janajens
5. dub 2017

@katka9184 jujky tak to moc moc držím palečky a předem vše nej

upuska
5. dub 2017

@lavender19xx asi tě neuklidním..je to taková "never ending story" 😀 poslední tři týdny je mi šoufl..taková jako by kocovinka, kdy nevíš, co ti podráždí žaludek..jestli je lepší se najíst nebo raději ne..ale řikám si, že o sobě miminko dává vědět..takže když je mi pak chvíli dobře, jsem málem nervozní, že o sobě vědět nedává a co to jako sakra znamená?! 😀
teď mám navíc rýmičku, tak se bojím, aby to nezpůsobilo nějaké komplikace, ale snažim se myslet pozitivně a nebýt outlocitná 😉
a teda tfuj tfuj..posílám trochu těhu bacilů ať ta teta už nedorazí 😉

@krisatko a dneska nic? nemohlo to být třeba uhnízdění? 🙂

krisatko
5. dub 2017

@upuska nene nic. Ale ještě zbývají 4 dny.... Nekonečně dlouhý ☹

janina29k
5. dub 2017

@upuska jo těhle pocitů už se nezbavíš, pořád budeš myslet jen na to jestli je v pořádku, na každou kontrolu jsem jela vždycky úplně vystreslá, aspoň dokud jsem nezačala cítit pohyby, to pak bylo malinko lepší

Jinak ženy držím vám pěsti, aby ty příznaky, co pociťujete byli těhotenský. Moc vám to přeju

krisatko
5. dub 2017

@upuska a navíc chlap se vůbec neozývá, max jednou za den, tak se mi v hlavě honí milion myšlenek, mimo jiné i na Andilka že jo....

katka9184
5. dub 2017

@janajens Děkuji moc😘, no uvidíme,.Moc bych chtěla aby to vyšlo, ale asi bych chtěla zázraky hned po operaci a ty se mi vyhýbají obloukem poslední roky

janajens
5. dub 2017

@katka9184 tak třeba se ten zázrak stal já čekala na malou tři roky teď se snažíme 3ti měsíc tak uvidíme zda se zadarilo

katka9184
5. dub 2017

@janajens no já mám teď takový žlutý výtok, trošku mi to pálilo při čůrání, tak jsem spíš asi nastydlá :(

janajens
5. dub 2017

@katka9184 tak v tom nepomůžu mě je nějak divně od žaludku a výtoky nemám žádný jen takový obecejny co jsou bílé každou chvíli se kontroluji

kkac83
6. dub 2017

@janajens taky mi je divně od žaludku, MS čekám dnes, zatím nic, břicho občas trochu zabolí, tak jsem zvědavá. Snad nedorazí a v pondělí budu testovat 🙂

kkac83
6. dub 2017

@janajens a taky pořád lítám na wc, jestli už náhodou něco... 🙄

Strana