Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Možná je to jen ryska a nebo takhle na fotce nebude nic vidět počkám ještě do zítra podle cyklu bych měla zítra třetí den zpoždění ale díky minulému měsíci co jsem měla týden zpoždění to mám dostat za 3dny
@janajens Ahoj a můžu se zeptat, bolí tě břicho při zpoždění jako při Ms, já mám dnes jeden den zpoždění a od neděle mi břicho dost bolí a včera jsem měla křeče jako při ms, ale ta díky bohu zatím nikde...Já se spíš bojím, abych neměla zpoždění kvůli operaci a musela bych pak na injekci :(
Holky, průběžně sem nakukuju a už jsem dlouho nepostřehla //. Myslim na vás
hlavně na @krisatko a @lavender19xx, holky moje 🍀🍀🌞🌷🙏
Ahoj holky, tak tento měsíc je 6, co začíná dalsi snažení... MS skončila predevcirem, byla tak podivne krátká, jen 3 dny 😅🤔 Tak držte palečky, všem co se snažíte, i se zadařilo, přeji moc štěstí 💋 a krasny den 🍀🍀🍀
@upuska děkujeme 🙂, a jak ty se cítíš? Přestala ses teď už pozorovat, nebo ten trend pokračuje i v těhu?? 😉 (já jen ať vím, co mě pak čeká 🙂)
Mám zpoždění sotva pár hodin, takže to nic neznamená.. a včera mě rozbolel žaludek po lattéčku, ale teda děsně. Dnes už je mi dobře, ale taky pořád lítám na wc, jestli něco je nebo není 🙂.
@lavender19xx Sama nevím proč to pořád dělám.. 🙂 A pak se pořád uklidňuju, že to ještě nic neznamená, že se tak hodně holkám stalo, že ta druhá čárka tam byla později :D Pokud tady není MS, tak mám stále naději... sice malou, ale mám ;)
@lavender19xx asi tě neuklidním..je to taková "never ending story" 😀 poslední tři týdny je mi šoufl..taková jako by kocovinka, kdy nevíš, co ti podráždí žaludek..jestli je lepší se najíst nebo raději ne..ale řikám si, že o sobě miminko dává vědět..takže když je mi pak chvíli dobře, jsem málem nervozní, že o sobě vědět nedává a co to jako sakra znamená?! 😀
teď mám navíc rýmičku, tak se bojím, aby to nezpůsobilo nějaké komplikace, ale snažim se myslet pozitivně a nebýt outlocitná 😉
a teda tfuj tfuj..posílám trochu těhu bacilů ať ta teta už nedorazí 😉
@krisatko a dneska nic? nemohlo to být třeba uhnízdění? 🙂
@upuska jo těhle pocitů už se nezbavíš, pořád budeš myslet jen na to jestli je v pořádku, na každou kontrolu jsem jela vždycky úplně vystreslá, aspoň dokud jsem nezačala cítit pohyby, to pak bylo malinko lepší
Jinak ženy držím vám pěsti, aby ty příznaky, co pociťujete byli těhotenský. Moc vám to přeju

No nevím zda bude něco vidět