Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@luciasek1987 jelikož tomu vůbec ale lautr nerozumím, tak jen držím pěsti 🙂, aby to vyšlo.
@krisatko moje řeč.. A co ty, držíš se, nebo jsi šla jezdit? 😉
@lavender19xx muj dnesni testik takto
@lavender19xx za mě to kůň vyřešil... Za toho půl roku co nejezdime nakynul tak, že mu nesedí sedlo a tím pádem nejezdím ani kdybych chtěla ☹ 😀 .... Jinak zítra je den deee... Tak uvidíme...
@luciasek1987 krásná čárka 👶
@luciasek1987 supeer! 🙂
@krisatko o jejda, až tak?? Tak možná tě chtěl podpořit 😉, třeba budete kynout spolu 🙂
@lavender19xx Já bych radši, kdyby on už nekynul. Už teď bude problém na něj sehnat pasující sedlo. Zřejmě budu odsouzena k ježdění bez něj až do smrti.... :D :D
Taky vas tak bolí prsa?? Já ráno vstala se slzama v očích :/ mám 2 dny do ms
Zatím nic....

@luciasek1987 Ahooj, muzu mit na tebe otazecku? me koncem mesice taky čeká první IUI. Vidím, že tobe se hned u prvního zadarilo, moc gratuluji 🙂 chci se jen zeptat z jakeho duvodu jste do IUI šly? my máme pomalejší spermie, tak nevím jake jsou šance... diky moc za odpoved 🙂
@lory303 ahojky... taky mame pomalejsi spermie.,, a lup ho na prvni pokus 🙂 po iui jsem jedla a pila ananas ;)
@luciasek1987 děkuji za informace, kééž by i my měli takové štěstí 🙂 snažíme se 11.měsíců.. Je dobré vidět na konikovi, jak je IUI uspesne 🙂 drzim palce at je vse, tak jak má 🍀🙂 jeste jedna otazka, sla jsi do IUI s hormony nebo bez?
@lory303 my se snazime 16. mesicu.. nemela jsem zadne hormony... jen injekci Ovitrelle 🙂
Ahoj holky, dlouho jsem nepsala. Ale ted jdu za vami pro nazor 🙂 . Od minuleho cyklu merim BT. Minuly mesic byla krivka ukazkova. Tento cyklus zustava teplota nahore. Ale zase ne nijak vyrazne. Dnes mam 1 den zpozdeni (mela jsem to dostat vcera) a rano jsem delala test. Vlozim graf i test a řekněte prosim, co si o tom myslite. Diiky 🙂
@vjercik jee, děkujuu !! Říkala jsem si, jestli to vůbec uvidi taky někdo jiný než já 😅 . Snad bude sílit.
@lavender19xx s bazálkou bych asi musela do jineho tematu. Ale jsem rada, že na testu taky vidis stín. Moc bych ti prala, aby se ti taky zadarilo. Jak dlouho se snazite?
@lavender19xx pravdu díž.... Já čekala návštěvu dneska, zatím nikde.... Ani obvyklý bílý výtok ani tak podobně.... Tak si dělám naděje. Nicméně mívám ovulku až za půlkou cyklu, takže test by byl pozitivní asi až tak po týdnu zpoždění ....
@krisatko celý den jsem napnutá, jestli a co napíšeš..tfuj tfuj tfuj..
@lavender19xx a ty jdeš kdy k tomu dochtoru, kámo?
🍀🍀🍀

@mmili děkuji mockrát😘