icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katka9184
8. dub 2017

@mmili děkuji mockrát😘

luciasek1987
8. dub 2017

ahoj holciny.... dneska mam fakt dlouhy den.. jsem 11 dpo a 12 dni po Ovitrelle. mam za sebou nase prvni IUI... a testy viz foto.. co si o tom myslite?? 7 dpo to byla jeste injekce.. na 100%.. ale 9. den uz bylo bilo a pak viz nize.... vase nazory?? (jakekoliv 🙂)

hanny1994
9. dub 2017

Tři dny do MS:/

krisatko
9. dub 2017

@hanny1994 a to je přesně ten důvod proč nemá smysl dělat test dřív než po spozdeni. Člověk se akorát nervi...

lavender19xx
9. dub 2017

@luciasek1987 jelikož tomu vůbec ale lautr nerozumím, tak jen držím pěsti 🙂, aby to vyšlo.

@krisatko moje řeč.. A co ty, držíš se, nebo jsi šla jezdit? 😉

luciasek1987
9. dub 2017

@lavender19xx muj dnesni testik takto

krisatko
9. dub 2017

@lavender19xx za mě to kůň vyřešil... Za toho půl roku co nejezdime nakynul tak, že mu nesedí sedlo a tím pádem nejezdím ani kdybych chtěla ☹ 😀 .... Jinak zítra je den deee... Tak uvidíme...

janajens
9. dub 2017

@luciasek1987 krásná čárka 👶

lavender19xx
9. dub 2017

@luciasek1987 supeer! 🙂

@krisatko o jejda, až tak?? Tak možná tě chtěl podpořit 😉, třeba budete kynout spolu 🙂

krisatko
9. dub 2017

@lavender19xx Já bych radši, kdyby on už nekynul. Už teď bude problém na něj sehnat pasující sedlo. Zřejmě budu odsouzena k ježdění bez něj až do smrti.... :D :D

hanny1994
10. dub 2017

Taky vas tak bolí prsa?? Já ráno vstala se slzama v očích :/ mám 2 dny do ms

krisatko
10. dub 2017

Zatím nic....

sticker
gnozka
10. dub 2017

@katka9184 gratuluju !!!!! Dlouho jsem tady nebyla a hned toto 🙂 pecka !!!

lory303
10. dub 2017

@luciasek1987 Ahooj, muzu mit na tebe otazecku? me koncem mesice taky čeká první IUI. Vidím, že tobe se hned u prvního zadarilo, moc gratuluji 🙂 chci se jen zeptat z jakeho duvodu jste do IUI šly? my máme pomalejší spermie, tak nevím jake jsou šance... diky moc za odpoved 🙂

luciasek1987
10. dub 2017

@lory303 ahojky... taky mame pomalejsi spermie.,, a lup ho na prvni pokus 🙂 po iui jsem jedla a pila ananas ;)

lory303
10. dub 2017

@luciasek1987 děkuji za informace, kééž by i my měli takové štěstí 🙂 snažíme se 11.měsíců.. Je dobré vidět na konikovi, jak je IUI uspesne 🙂 drzim palce at je vse, tak jak má 🍀🙂 jeste jedna otazka, sla jsi do IUI s hormony nebo bez?

luciasek1987
10. dub 2017

@lory303 my se snazime 16. mesicu.. nemela jsem zadne hormony... jen injekci Ovitrelle 🙂

tea1909
10. dub 2017

Ahoj holky, dlouho jsem nepsala. Ale ted jdu za vami pro nazor 🙂 . Od minuleho cyklu merim BT. Minuly mesic byla krivka ukazkova. Tento cyklus zustava teplota nahore. Ale zase ne nijak vyrazne. Dnes mam 1 den zpozdeni (mela jsem to dostat vcera) a rano jsem delala test. Vlozim graf i test a řekněte prosim, co si o tom myslite. Diiky 🙂

tea1909
10. dub 2017

A jeste ten test z dnesniho rana

hanny1994
10. dub 2017

Čisto.. Ještě mám na zitrejsi ráno a na středu,kdy ma dojít ta mrcha

vjercik
10. dub 2017

@tea1909 krasna carka, at sili 🙂

lavender19xx
10. dub 2017

@tea1909 s bazálkou neporadím, ale na testíku duch je, tak tfuj tfuj 😉 🍀. Taky bych se toho chtěla dožít..

@hanny1994 tys masochistka, co? 😀 Já ti nechci nic vymlouvat, ale prsa mě bolí před každou ms a testovat každý den ještě před očekávanou ms je sebemrskačství...

tea1909
10. dub 2017

@vjercik jee, děkujuu !! Říkala jsem si, jestli to vůbec uvidi taky někdo jiný než já 😅 . Snad bude sílit.

@lavender19xx s bazálkou bych asi musela do jineho tematu. Ale jsem rada, že na testu taky vidis stín. Moc bych ti prala, aby se ti taky zadarilo. Jak dlouho se snazite?

krisatko
10. dub 2017

@lavender19xx pravdu díž.... Já čekala návštěvu dneska, zatím nikde.... Ani obvyklý bílý výtok ani tak podobně.... Tak si dělám naděje. Nicméně mívám ovulku až za půlkou cyklu, takže test by byl pozitivní asi až tak po týdnu zpoždění ....

upuska
10. dub 2017

@krisatko celý den jsem napnutá, jestli a co napíšeš..tfuj tfuj tfuj..

@lavender19xx a ty jdeš kdy k tomu dochtoru, kámo?

🍀🍀🍀

vjercik
10. dub 2017

@tea1909 tak carka je to jak vysita, zadny dusik 🙂 v testu se uz vyznam, ale v bazalce se teda uplne ztracim ☹

krisatko
10. dub 2017

@upuska díky díky.... jenom aby to nebyl jen prodloužený cyklus ☹ tak uvidíme... Dám tomu čas do pátku a když nedorazí, tak pak o víkendu testnu.

upuska
10. dub 2017

@krisatko minulý cyklus jsi měla kolik dní? byl spíš kratší, jestli se nepletu?

krisatko
10. dub 2017

@upuska Já mívala odjakživa cykly kratší (až na ten s domčou) ... minule byl 26 dní. Předtím bývaly pravidelně 25

upuska
10. dub 2017

@krisatko když ten s Domčou jsi byla čerstvě po vysazení HA, ne..tak se asi tělo dávalo dohromady..a dneska jsi tedy kolik?

Strana