icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

renula5
19. dub 2017

@levana33 no mě právě hned napadla druhá ovu.tak se právě ptám. Hnízdění není to moc brzy?

lenik93
20. dub 2017

@lavender19xx
@krisatko
To vite ze jo holky, hlavne vse ma svuj cas..
A krisatko az prijde nas cas, tak prijde 🙂 Hlavne kdyz prijde... mimochodem - mrzi me co se stalo.. :(

kkac83
20. dub 2017

@tornadolu tento cyklus je divný.. tolik holek, co psalo, že má zpoždění.. taky jsem se už trochu začínala těšit a nakonec taky mrcha dorazila :( a přesně jak píšeš - že s gynprodylem to bylo vždy přesné, tak tento cyklus to prostě nevyšlo, jen nás to natěšilo a pak zklamalo :( Tak snad příště už se zadaří 😉

tornadolu
20. dub 2017

@kkac83 třeba se poštěstí jindy😉

tornadolu
20. dub 2017

@lavender19xx konzolu jsem mela v únoru a řekl me az doberu všechny prášky tak už by to melo chodit jak hodinky a nebo se může stát ze otěhotním 😉

kkac83
20. dub 2017

@tornadolu doufám 🙂 Ale u tebe je pořád teď ještě naděje, ne ? MS se nerozjela.

tornadolu
20. dub 2017

@kkac83 ne právě ze se ubec nerozjela jen spineni jak jsem psala možná to MS byla budu brat jako ze jo skrz ty prášky jak mam brat po 15dnech😉 a uvidíme

kkac83
20. dub 2017

@krisatko Měla jsi pravdu, nejspíš to bylo dočišťování..jen ten jeden den a konec.. Tak jdem bojovat dál, ať už máme ty holčičky 😉

kkac83
20. dub 2017

@tornadolu tak uvidíš..a test jsi nezkoušela ?

levana33
20. dub 2017

@renula5 znam pripad kdy i 4 den...i podle grafu;) i kdyz druha ovu, proc ne

vjercik
20. dub 2017

Ahojki, obcas si vas procitam.
Ja jsem dnes 6dpo, budu cekat do utery a pak testnu.
Nedelam si nadeje, ale verim 🙂

Vsem drzim pesti.

tornadolu
20. dub 2017

@kkac83 nn nezkoušela uvidím jesli další měsíc dorazí MS.test jsem nedělala dlouho vždy jsem byla zklamaná tak uvidím a ty se snažíš?bo bate mimiska?

lavender19xx
20. dub 2017

@krisatko já ti přeju, ať se podaří... jedno co. Budeš se muset krotit, abys ho nemilovala příliš 😉.

kkac83
20. dub 2017

@tornadolu jj, to zklamání je velké, tak právě taky s testováním raději vždy čekám. No, moc bych už chtěla, bylo by to moje první, zkoušíme to od října a mám za sebou jedno ZT v lednu. Tak snad už se to brzy podaří..

tornadolu
20. dub 2017

@kkac83 taky se snažíme ted s přítelem by jsme chtěli víc než dřív byl by mi rad

tornadolu
20. dub 2017

@kkac83 uvidíme az úplně vysadim ty prášky jesli bude chodit MS jak hodinky.můj New gynekolog me řekl ze az doberu prášky tak MS bude chodit a nebo už budu tehu prášky mam ještě na 4 mesice

kkac83
20. dub 2017

@tornadolu já právě uvažuji, že už ten gynprodyl vysadím a nechám vše na přírodě.. říkám si - povedlo se jednou, povede se zas 🙂

janina29k
21. dub 2017

Ahoj ženy já opět meškám 6.den. Test se mi dělat nechce, není mi ani blbě, tak tomu dám ještě tak týden. A půjdu opět k dr

petuliee
21. dub 2017

@janina29k si dobrá já testovala už den MS 😀

janina29k
21. dub 2017

@petuliee nepřijde mi že bych byla těhotná, s Matym mi bylo zle hned od první chvíle, ještě než jsem měla dostat MS a než mi vůbec test potvrdil těhotenství

petuliee
21. dub 2017

Me bylo zle jen u 1,😂

krisatko
21. dub 2017

@janina29k mě u dominicka taky zlé nebylo

luzca11
22. dub 2017

Tak děvčata, mě má ta mrška dorazit v pondělí ..Tak jsem zvědavá..Ovu jsem měla před 5 dny bolel mě dost i podbřišek i záda teď znovu tak snad nedorazí ..

nicina12
23. dub 2017

Holky co myslíte duch nebo těhu ? Meskam už 4 dny , test dělaný včera večer

luzca11
23. dub 2017

@nicina12 řekla by že tehu 🙂

pipouska
23. dub 2017

Holky prosím kdy myslíte ze bude ovulace?

janajens
23. dub 2017

@pipouska podle me byla 22.4 kdyz kouknes na me testy predposledni byl pozitivni

pipouska
23. dub 2017

@janajens jsem z toho úplný jelen,mám totiž cyklus dlouhý 30-32 dni a pozitivní ovu test je z 12DC, celou dobu jsem byla u toho,ze ovulku mám až tak 17DC. Nedaří se nám miminko a proto jsem zkusila teď poprvé testy a takhle to dopadlo. Moc děkuji za odpověď.

janajens
23. dub 2017

@pipouska hele jsem na tom to sale Co ty cycles 30-32dni a nedari se nam taky a 😉zkusila jsme testy a pozitivni byl 14dc takze jako ty

pipouska
23. dub 2017

@janajens to je dobra náhoda 🙂 tak hlavní je ze už to víme a mužem pracovat na mimi🙂

Strana