Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx
@krisatko
To vite ze jo holky, hlavne vse ma svuj cas..
A krisatko az prijde nas cas, tak prijde 🙂 Hlavne kdyz prijde... mimochodem - mrzi me co se stalo.. :(
@tornadolu tento cyklus je divný.. tolik holek, co psalo, že má zpoždění.. taky jsem se už trochu začínala těšit a nakonec taky mrcha dorazila :( a přesně jak píšeš - že s gynprodylem to bylo vždy přesné, tak tento cyklus to prostě nevyšlo, jen nás to natěšilo a pak zklamalo :( Tak snad příště už se zadaří 😉
@lavender19xx konzolu jsem mela v únoru a řekl me az doberu všechny prášky tak už by to melo chodit jak hodinky a nebo se může stát ze otěhotním 😉
Ahojki, obcas si vas procitam.
Ja jsem dnes 6dpo, budu cekat do utery a pak testnu.
Nedelam si nadeje, ale verim 🙂
Vsem drzim pesti.
@krisatko já ti přeju, ať se podaří... jedno co. Budeš se muset krotit, abys ho nemilovala příliš 😉.
Ahoj ženy já opět meškám 6.den. Test se mi dělat nechce, není mi ani blbě, tak tomu dám ještě tak týden. A půjdu opět k dr
Me bylo zle jen u 1,😂
Tak děvčata, mě má ta mrška dorazit v pondělí ..Tak jsem zvědavá..Ovu jsem měla před 5 dny bolel mě dost i podbřišek i záda teď znovu tak snad nedorazí ..

@levana33 no mě právě hned napadla druhá ovu.tak se právě ptám. Hnízdění není to moc brzy?