Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky, já se tak těším, až budu taky testovat.. MS čekám příští víkend, takže by to šlo nejdříve za 14 dní.. už aby bylo alespoň hezky, aby se dalo třeba vytáhnout kolo..aby na to člověk pořád nemyslel..
Krásné dobre ranko ženy,dneska jdu naposledy do práce tak snad to dam a konečně začít nový režim víc času na přítele na rodinu a hlavně cas na sebe 😉 přeju pěkný den
Zdravim a gratuli k dobrym zpravam 🙂 jedna doletela i ke me, z me rodiny. Moje zarputila sestrenka(33letos) co rodinu neplanovala oznamila sve neplanovane tehotenstvi 🙂 termin 25.rijna. Bude to holcicka.
Trpi na silnenou migrenu i se zvracenim. Bere leky na ni. Zrejme dostala jine a nebyla informovana, ze snizuji ucinnost antikoncepce a ve 2 mesicich zjistila tehu 😀 doktorka ji upozornila ze by priste uz mela potize otehotnet a tak se v tomto umoudrila. Jeji pritel dite chce 🙂 nase babicka je strasne stastna. I kdyz se ;-D vic predpokladala tehu v blizke dobe spis u me. Ja si musim dat do poradku telo. Jeden mesic vynechala MS a pred tydnem prisla 🙂 Kortyhel to jisti. Mam dotaz bral nekdo pred otehotnenim leky na tlak ??

Ahoj ženy. Tož já sem teď byla na kontrole. Prej všechno v pořádku, máme oficiálně povoleno se snažit. Jenže jinak nic. Prej to vypadá, že se ani nechystá žádný vajíčko dozrávat. Dneska jsem cca 10dc
@krisatko a tak pokud se ti teď cykly prodloužily, nemusí to nic znamenat.. Nebo to může být anovulační cyklus, s tím se holt musíš smířit- taky jsem určitě doteď nějaký anovulák musela mít, jinak si to neumím vysvětlit 😉.
Mně včera na vyšetření řekl, že sliznici mám vysokou, což je super, ale stejně uvidím až za týden, jestli se tam něco upíchlo 🙂. A pokud ne, 15.5. jdu pod kudlu, vůůůbec se nebojím 😀.
@lavender19xx Na operaci ? A proč, jestli se můžu zeptat ?
@kkac83 na laparoskopii, kvůli slepáku, zároveň se tam mrkne, jestli je všechno v pořádku, vyzkouší průchodnost (z toho mám obavy, všichni to popisují děsně, že tam pak ta kontrastní kapalina všude děsně tlačí, než se vstřebá).
Tak teď nevím, co si mám přát- každý den mě ten slepák bolí, tak nevím, jak bych s tím devět měsíců vydržela, na druhou stranu dvě čárky jsou dvě čárky 😀, když by byly, asi bych unesla všechno.

@janajens to uz ti utece, uz jen tyden... ale znam to, dny se vlekly....😖