icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

vjercik
26. dub 2017

@janajens to uz ti utece, uz jen tyden... ale znam to, dny se vlekly....😖

janajens
26. dub 2017

@vjercik no prave 🙂

hanny1994
26. dub 2017

@luzca11 zkuste si koupit clearblue at mate jistotu 🙂 já si ho dělala ještě ten večer 🙂

janajens
26. dub 2017

@hanny1994 gratuluji

hanny1994
26. dub 2017

@janajens není k čemu 🙂 dávám tu paní testy z prvního tehu 🙂
A co vy?? Jak jste dopadla?

janajens
26. dub 2017

@hanny1994 ju takhle ja jeste nijak jsem 3dpo zacina mit pekne citliva prsa picha v podbrisku Kriz boli a vajecnik obcas taky ale mam to dostat az za 12dni ale bolesti mam jako pred ms tak nevim zda se zadarilo😒

tornadolu
26. dub 2017

Ahojky holky tak jsem si udála test spala jsem jen 4h a musela jsem na WC tak jsem si udála test a nic nevidím.aspoň si kdyz budou čarodějnice tak si dam vínko a uděláme si s přítelem pekny a můžeme se opět snazit

skyvik
26. dub 2017

@luzca11 Já vidím!

vjercik
26. dub 2017

@tornadolu bilo no ☹ je mi lito, snad se ted zadari🙏

skyvik
26. dub 2017

@tornadolu Treba se za dva dny uz duch ukaze..

lory303
26. dub 2017

@tornadolu kolikátý DPO jsi test dělala? 🙂

tornadolu
26. dub 2017

@skyvik
@lory303 dělala jsem si test jen ze mi přišlo ze jsem měla skabou MS nevím kolik jsem DPO nesleduju nějak 😉 a hlavně budou čarodějnice tak abych si mohla dat vínko

lory303
26. dub 2017

@tornadolu víno si můžeš dát i kdybys byla těhu 😀 to se bát nemusís 🙂 první týdny alkohol nijak neovlivní tehoteství.

kkac83
26. dub 2017

Ahoj holky, já se tak těším, až budu taky testovat.. MS čekám příští víkend, takže by to šlo nejdříve za 14 dní.. už aby bylo alespoň hezky, aby se dalo třeba vytáhnout kolo..aby na to člověk pořád nemyslel..

kkac83
26. dub 2017

@tornadolu to mě mrzí.. ale máš správný přístup, to se mi líbí 👍

tornadolu
26. dub 2017

@kkac83
@lory303 ja vim ze vino neuškodí ale zkusila jsem to 😉 hold se můžeme snažit dal 😉

tornadolu
27. dub 2017

Krásné dobre ranko ženy,dneska jdu naposledy do práce tak snad to dam a konečně začít nový režim víc času na přítele na rodinu a hlavně cas na sebe 😉 přeju pěkný den

krisatko
27. dub 2017

@tornadolu Tak ať jsi z tama brzo venku a spokojená 🙂

luzca11
27. dub 2017

Tak holky já si tě ráno radosti poplakala 🙂 vypadá to, že to vyšlo, ikdyz tomu stále nemohu uvěřit 🙂

hanny1994
27. dub 2017

@luzca11 gratulace!!!!!!

janajens
27. dub 2017

@luzca11 gratuluji

luzca11
28. dub 2017

Děkuji moc, jen mám strach ☹ přijde mi že carka pomalu sílí ..Ve stredu jdu k dr. A asi se do té doby zblázním. A děvčata srdíčko jde slyšet kdy? 5 týden od poslední ms ? Já x
Si sem jistá, že k oplodnění došlo buď 16-17 nebo 18.4 kdy si myslíte že půjde slyšet ?

krisatko
28. dub 2017

@luzca11 nám blikalo 6+5 podle utz

carodejkasnu
28. dub 2017

Zdravim a gratuli k dobrym zpravam 🙂 jedna doletela i ke me, z me rodiny. Moje zarputila sestrenka(33letos) co rodinu neplanovala oznamila sve neplanovane tehotenstvi 🙂 termin 25.rijna. Bude to holcicka.
Trpi na silnenou migrenu i se zvracenim. Bere leky na ni. Zrejme dostala jine a nebyla informovana, ze snizuji ucinnost antikoncepce a ve 2 mesicich zjistila tehu 😀 doktorka ji upozornila ze by priste uz mela potize otehotnet a tak se v tomto umoudrila. Jeji pritel dite chce 🙂 nase babicka je strasne stastna. I kdyz se ;-D vic predpokladala tehu v blizke dobe spis u me. Ja si musim dat do poradku telo. Jeden mesic vynechala MS a pred tydnem prisla 🙂 Kortyhel to jisti. Mam dotaz bral nekdo pred otehotnenim leky na tlak ??

sticker
krisatko
28. dub 2017

Ahoj ženy. Tož já sem teď byla na kontrole. Prej všechno v pořádku, máme oficiálně povoleno se snažit. Jenže jinak nic. Prej to vypadá, že se ani nechystá žádný vajíčko dozrávat. Dneska jsem cca 10dc

kkac83
28. dub 2017

@krisatko To znamená, že bys teď měla anovulační cyklus ? A to ti dr. řekl sám od sebe nebo jsi se ho zeptala, jak to vypadá ? Mě totiž dr. nikdy pořádně nic neřekne, jen že dobrý.. a mě by třeba zajímalo, kolik měří sliznice a nebo ty vajíčka, jestli dozrávají..

lavender19xx
28. dub 2017

@krisatko a tak pokud se ti teď cykly prodloužily, nemusí to nic znamenat.. Nebo to může být anovulační cyklus, s tím se holt musíš smířit- taky jsem určitě doteď nějaký anovulák musela mít, jinak si to neumím vysvětlit 😉.
Mně včera na vyšetření řekl, že sliznici mám vysokou, což je super, ale stejně uvidím až za týden, jestli se tam něco upíchlo 🙂. A pokud ne, 15.5. jdu pod kudlu, vůůůbec se nebojím 😀.

kkac83
28. dub 2017

@lavender19xx Na operaci ? A proč, jestli se můžu zeptat ?

lavender19xx
28. dub 2017

@kkac83 na laparoskopii, kvůli slepáku, zároveň se tam mrkne, jestli je všechno v pořádku, vyzkouší průchodnost (z toho mám obavy, všichni to popisují děsně, že tam pak ta kontrastní kapalina všude děsně tlačí, než se vstřebá).
Tak teď nevím, co si mám přát- každý den mě ten slepák bolí, tak nevím, jak bych s tím devět měsíců vydržela, na druhou stranu dvě čárky jsou dvě čárky 😀, když by byly, asi bych unesla všechno.

tornadolu
28. dub 2017

@krisatko snad budu, včera jsem měla migrénu ukrutnou, a dneska mi přítel řekl jesli si nedáme vínko a uděláme si pěkný večer tak se těším 😉 zakopila jsem v krbu uklidila uvařila a odpočívám 😉

Strana