Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_ já jsem takhle špinila na podzim..., doktorm mi udělal hormonální profil a zjistil, že mám rozházený hormony, prý nic vážnýho, nic mi nechybí ani nepřebývá, jen ty hladiny nejsou ve správným poměru a proto mám asi taky tak dlouhý cykly a vše okolo... ted čekám na vyšetření na endokrinologii.
Tak jestli se ti nestalo něco podobného. (Nechi strašit.. ;) )
Tak mám kontrolu za sebou... bolesti při MS jsou prý způsobené tím, že se mi po těch x letech dostavuje ovulace 🙂 to mi udělal radost... dal mi prášky na srovnání cyklu (duphaston) a prý pokud za tři měsíce, co budu brát ty prášky, neotěhotním, mám přijít znovu. Ale teď tam vypadá všechno tak, jak má 🙂 je to hrozný, ale i když jsem 14 DC, stejně jsem na tom utz nějakou tu bublinku hledala, co kdyby náhodou z minulého měsíce... No jak blázen...
Kamarádka porodní bába nakonec minulý týden spěchala k porodu, tak jsem nebyla nadupaná vědomostma, jak jsem si plánovala a bohužel vám nemůžu zatím od ní taky nic říct...
holky přijde mi, že jsme tu nějaký zaseklý :D když mrknu do ostatních diskuzí jinde, tak vždy aspon 1-2 těhule a tady u nás nic.. no je to možný? .-)
@jajinka147 vydrž 😀 to přijde, aby to pak nebyl boom. Navíc je nás celkem málo
@jajinka147 v dubnu všechny naráz!!
@jajinka147 všechno bude 🙂
Taky jsem slyšela, že velikonoce jsou svátky plodnosti 🙂 tak jsme to zkusili, i když určitě brzy před ovu... ale naděje umírá poslední 🙂
to je hrozný teď vydržet do MS a netestovat ☹ má přijít za týden. Každý den si říkám, že jsem dobrá, že jsem ten den netestovala 😀
@pindruse16 Jak dlouho se snažíte, že už ti doktor předepsal léky na srovnání cyklu?
@byra já se zařekla že testovat nebudu ještě tak týden :D ale dneska jsem si koupila test, ale zatím jsem vydržela, minule když jsem si ho koupila tak jsem to druhý den dostala :D ted jsem četla že když mám nepravidelný cyklus 27-33dní tak mám brát na testování ten nejdelší.. :-/ takže vlastně testovat až třeba v neděli
@jajinka147 já mám jeden tady u sebe v práci, doma žádný, držím se zuby nehty 😀 ale sama vím, že je ještě brzo (jsem 6 DPO), navíc jsem nachlazená - přitom od pátku jsem nevytáhla paty z bytu (pátek+sobota+neděle jsem byla doma), a v neděli jsem se v noci vzbudila s rýmou a knedlíkem v krku. Včera se přidal kašel.
@gabulkam od listopadu... už jsem je měla v létě, to jsme se ještě nesnažili, ale měla jsem cykly i 70 dní... teď těch 34-49...
@byra ahojky, snad je ti dneska líp. ono to řádí všude.. dobře budeme testovat až o víkendu :D prostě to vydržíme :D
@jajinka147 v noci jsem se nevyspala skrz kašel ☹ musela jsem se o půlnoci přestěhovat do obýváku, abych přítele nebudila. Jinak aspoň teda rýma povolila, teplotu nemám - byla 36.8 ale přidaly se zažívací obtíže 😒 Do práce musím, máme dnes dvě větší akce a zítra poradu+jsem objednaná na prohlídku k firemní lékařce po 5-6 letech nebo jak to bývá. Kdyžtak v pátek bych si asi vzala volno.
jinak teda to píchání nepřestalo - ale přidala se plynatost 😀 😀 takže nejspíš je to od toho 😀 😀 , kurník, člověk se bojí si i zakašlat 😀
@byra teda tak to ti nezávidím :D mě píchá pořád taky, ale jen levý vaječník.. tak nevím čím to je 🙂 ale každopádně jsem to pořád nedostala 🙂 což nevím jestli se mám radovat nebo brečet :D
@jajinka147 mě píchá jen pravý 🙂 kolikátý DC jsi?
@byra 29DC a ty?
Já jdu v pátek na folikulometrii tak jsem zvědavá co tam uvidí 😀. Mám za sebou 6 týdnů léčby kortikosteroidy na potlačení imunity. Za pár dní budu dávku snižovat na polovinu. V Praze řekli, že se můžeme snažit za 5-6 týdnů, v Olomouci chtěli až za 8. Tak nevím ☹
@jajinka147 22 DC, a MS chodí kdy? Já ji měla minulý měsíc 28DC, piju kontryhel tak snad se to upravilo (předtím 25-38)
@bonynka1981 to já bych spíš potřebovala tu imunitu trochu posílit. Jsem náchylná na průdušky a minimálně 4x za rok jsem nachlazená. Snad ti to dobře dopadne
@byra já min.měsíc 27DC a předtím 33DC, ale doktor říkál, že tohle rozpětí je ještě v normě. Takže vlastně nevím..
@bonynka1981 držím palce ať ti to čekání rychle uteče.. 6-8týdnů je opravdu dlouhá doba.. tak snad ti to v pátek dopadne dobře 🙂
@byra Imunitu jsem tedy měla od prvního porodu fakt fest silnou. Nebyla jsem 7 let nemocná, maximálně nachlazená. Myslela jsem, že vytvářím protilátky proti trofoblastu, když jsem pořád potrácela, ale že proti spermiím, to mě nenapadlo, když jsem neměla problém otěhotnět. Je to mazec.

@byra_ to popichování v pravým vaječníku jsem měla minulý měsíc 🙂 popichovalo mě to asi 3 dny tuším....na gyndě mi řekli, že jsem mohla cítit svou ovulaci 🙂
@jajinka147_ On mi tu injekci na zastavení nabízel, ale říkal, že v tom je zase hrozně hormonů a v tom těle to udělá hroznej binec, takže asi moje vina no :/ .....no krása wellness jo 🙂 to muselo bejt prima....Já neschnu no :D v neděli jsme se byli podívat na Matějský v Praze a pak jsme byli na procházce ještě do večera po lesích :D paráda