icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
29. bře 2016

@byra_ to popichování v pravým vaječníku jsem měla minulý měsíc 🙂 popichovalo mě to asi 3 dny tuším....na gyndě mi řekli, že jsem mohla cítit svou ovulaci 🙂

@jajinka147_ On mi tu injekci na zastavení nabízel, ale říkal, že v tom je zase hrozně hormonů a v tom těle to udělá hroznej binec, takže asi moje vina no :/ .....no krása wellness jo 🙂 to muselo bejt prima....Já neschnu no :D v neděli jsme se byli podívat na Matějský v Praze a pak jsme byli na procházce ještě do večera po lesích :D paráda

byra
29. bře 2016

@marla86 @maggie_ ono to nebolí jako při ovulaci (tamjsem cítila bolest jako při MS přes celý podbřišek), tohle je bodání a píchání a pouze u pravého vaječníku

byra
29. bře 2016

@maggie_ a nic jiného kromě injekce na zastavení ti nenabídl? Nějaké vyšetření nebo tak něco

marla86
29. bře 2016

@maggie_ já jsem takhle špinila na podzim..., doktorm mi udělal hormonální profil a zjistil, že mám rozházený hormony, prý nic vážnýho, nic mi nechybí ani nepřebývá, jen ty hladiny nejsou ve správným poměru a proto mám asi taky tak dlouhý cykly a vše okolo... ted čekám na vyšetření na endokrinologii.
Tak jestli se ti nestalo něco podobného. (Nechi strašit.. ;) )

maggie_
29. bře 2016

@marla86 a @byra _ ježiš snad ne....dohodli jsme se, že se tam teď v dubnu stavim a dá mi prášky, tak snad pomůžou....Pokud ne, tak mě posílá na kompletní vyšetření vč. plodnosti apod. Prý to uděláme kdyžak vše při jednom no :/

byra
29. bře 2016

@maggie_ třeba to budeš mít jako @marla86, držím pěsti, aby to nebylo nic vážného

maggie_
29. bře 2016

@byra_ Díky, já pak dám vědět, jak to dopadlo, ale zatím mám ještě čas no 🙂 ......snad tu jednou budeme ty, které vypráví svůj šťastný závěr 🙂

pindruse16
29. bře 2016

Tak mám kontrolu za sebou... bolesti při MS jsou prý způsobené tím, že se mi po těch x letech dostavuje ovulace 🙂 to mi udělal radost... dal mi prášky na srovnání cyklu (duphaston) a prý pokud za tři měsíce, co budu brát ty prášky, neotěhotním, mám přijít znovu. Ale teď tam vypadá všechno tak, jak má 🙂 je to hrozný, ale i když jsem 14 DC, stejně jsem na tom utz nějakou tu bublinku hledala, co kdyby náhodou z minulého měsíce... No jak blázen...
Kamarádka porodní bába nakonec minulý týden spěchala k porodu, tak jsem nebyla nadupaná vědomostma, jak jsem si plánovala a bohužel vám nemůžu zatím od ní taky nic říct...

jajinka147
29. bře 2016

holky přijde mi, že jsme tu nějaký zaseklý :D když mrknu do ostatních diskuzí jinde, tak vždy aspon 1-2 těhule a tady u nás nic.. no je to možný? .-)

byra
29. bře 2016

@jajinka147 vydrž 😀 to přijde, aby to pak nebyl boom. Navíc je nás celkem málo

marla86
29. bře 2016

@jajinka147 v dubnu všechny naráz!!

jajinka147
29. bře 2016

@byra
@marla86 Dobře, duben je dobrej měsíc :D

pindruse16
29. bře 2016

@jajinka147 všechno bude 🙂

pindruse16
29. bře 2016

Taky jsem slyšela, že velikonoce jsou svátky plodnosti 🙂 tak jsme to zkusili, i když určitě brzy před ovu... ale naděje umírá poslední 🙂

byra
29. bře 2016

to je hrozný teď vydržet do MS a netestovat ☹ má přijít za týden. Každý den si říkám, že jsem dobrá, že jsem ten den netestovala 😀

gabulkam
29. bře 2016

@pindruse16 Jak dlouho se snažíte, že už ti doktor předepsal léky na srovnání cyklu?

jajinka147
29. bře 2016

@byra já se zařekla že testovat nebudu ještě tak týden :D ale dneska jsem si koupila test, ale zatím jsem vydržela, minule když jsem si ho koupila tak jsem to druhý den dostala :D ted jsem četla že když mám nepravidelný cyklus 27-33dní tak mám brát na testování ten nejdelší.. :-/ takže vlastně testovat až třeba v neděli

byra
29. bře 2016

@jajinka147 já mám jeden tady u sebe v práci, doma žádný, držím se zuby nehty 😀 ale sama vím, že je ještě brzo (jsem 6 DPO), navíc jsem nachlazená - přitom od pátku jsem nevytáhla paty z bytu (pátek+sobota+neděle jsem byla doma), a v neděli jsem se v noci vzbudila s rýmou a knedlíkem v krku. Včera se přidal kašel.

pindruse16
29. bře 2016

@gabulkam od listopadu... už jsem je měla v létě, to jsme se ještě nesnažili, ale měla jsem cykly i 70 dní... teď těch 34-49...

jajinka147
30. bře 2016

@byra ahojky, snad je ti dneska líp. ono to řádí všude.. dobře budeme testovat až o víkendu :D prostě to vydržíme :D

byra
30. bře 2016

@jajinka147 v noci jsem se nevyspala skrz kašel ☹ musela jsem se o půlnoci přestěhovat do obýváku, abych přítele nebudila. Jinak aspoň teda rýma povolila, teplotu nemám - byla 36.8 ale přidaly se zažívací obtíže 😒 Do práce musím, máme dnes dvě větší akce a zítra poradu+jsem objednaná na prohlídku k firemní lékařce po 5-6 letech nebo jak to bývá. Kdyžtak v pátek bych si asi vzala volno.

byra
30. bře 2016

jinak teda to píchání nepřestalo - ale přidala se plynatost 😀 😀 takže nejspíš je to od toho 😀 😀 , kurník, člověk se bojí si i zakašlat 😀

jajinka147
30. bře 2016

@byra teda tak to ti nezávidím :D mě píchá pořád taky, ale jen levý vaječník.. tak nevím čím to je 🙂 ale každopádně jsem to pořád nedostala 🙂 což nevím jestli se mám radovat nebo brečet :D

byra
30. bře 2016

@jajinka147 mě píchá jen pravý 🙂 kolikátý DC jsi?

jajinka147
30. bře 2016

@byra 29DC a ty?

bonynka1981
30. bře 2016

Já jdu v pátek na folikulometrii tak jsem zvědavá co tam uvidí 😀. Mám za sebou 6 týdnů léčby kortikosteroidy na potlačení imunity. Za pár dní budu dávku snižovat na polovinu. V Praze řekli, že se můžeme snažit za 5-6 týdnů, v Olomouci chtěli až za 8. Tak nevím ☹

byra
30. bře 2016

@jajinka147 22 DC, a MS chodí kdy? Já ji měla minulý měsíc 28DC, piju kontryhel tak snad se to upravilo (předtím 25-38)

byra
30. bře 2016

@bonynka1981 to já bych spíš potřebovala tu imunitu trochu posílit. Jsem náchylná na průdušky a minimálně 4x za rok jsem nachlazená. Snad ti to dobře dopadne

jajinka147
30. bře 2016

@byra já min.měsíc 27DC a předtím 33DC, ale doktor říkál, že tohle rozpětí je ještě v normě. Takže vlastně nevím..

@bonynka1981 držím palce ať ti to čekání rychle uteče.. 6-8týdnů je opravdu dlouhá doba.. tak snad ti to v pátek dopadne dobře 🙂

bonynka1981
30. bře 2016

@byra Imunitu jsem tedy měla od prvního porodu fakt fest silnou. Nebyla jsem 7 let nemocná, maximálně nachlazená. Myslela jsem, že vytvářím protilátky proti trofoblastu, když jsem pořád potrácela, ale že proti spermiím, to mě nenapadlo, když jsem neměla problém otěhotnět. Je to mazec.

Strana