Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx
Tak se to v noci rozjelo, přiznávám trosku zklamání, přeci jenom cervicek hlodal.🙄
Ale jdeme do IUI a ja jsem optimista a věřím, že ae to konečně povede.🙂
@juliia to mě mrzí, červíčka znám moc dobře.. Hlavní je držet se optimismu 😉.
Ahoj ženy dlouho jsem tu nebyla. Ale včera na mne vykoukl pozitivní ovulační test. A tuhle příležitost si nemůžu samozrejme nechat ujít. Jenže jsem na stydla a potřebovala bych k dra teď moje otázka. Myslím si, ze mi dr rovnou dá antibiotika. Riskovaly byste to, po skoro ročním snažení?
@janina29k Tak pokud by to byla angina tak antibiotika chàpu. Ale pokud lehčí viroza tak to by antb.být nemusela. Zaležì jak se citis 🙂 pokud jsi unavena, zeslabla tak bych se prvne uzdravila 🙂 ale chapu tvoji prilezitost.
🙂 tenhle vikend by mel byt ten nadejny 🙂 tak se nechám prekvapit 🙂 I kdyz mìt vse najednou take asi neni uplne dobry 🙂 za dva mesice a pul se stehujeme do vetsiho

@lavender19xx dík 😉 Tak jsem myslela, že včera nějaký župan seženu, ale nepovedlo se, takže půjdu bez něj.. Držím ti pěsti, ať ti to v pořádku dopadne, hlavně ať už to máš za sebou, to čekání je nejhorší. Já jsem teď jen trochu špinila, MS se zatím nerozjela, tak doufám, že to tak zůstane a budu se moct pozítří hlásit v nemocnici.
@juliia díky 🙂 Jj, mrcha si vždycky najde tu "nejlepší" dobu.. Já to měla dostat už před týdnem, ale teď jsem jen pár dní trošku špinila, možná to ovlivnila antibiotika a čípky, které teď užívám..nevím.. Ale přeji si, ať to ještě vydrží a můžu jít příští týden na ten zákrok.
Je mi líto, že ti to teď nevyšlo, ale je dobře, že to bereš pozitivně 🙂
@lavender19xx jojo mám, tak uvidíme. Co bude. Dneska měla podle termínu dorazit klasická teta, zatím nic. Celý víkend sme jeli nonstop. Pořádali jsme závody pro koně, tak uvidíme, jestli dorazí později kvůli nervům třeba. Teď testovat nebudu počkám třeba týden nebo dva.
Ahoj holky, mam dotaz. Jsem 22dc a cyklus mam 27-28 dni. Vcera po mazleni jsem sla na wc a zacala ze me tect krev nebylo to nic hrozneho po utreni uz jen trosku na papire tak jsem se vykoupala vzala si tampon s domenim ze ms proste prisla driv ale rano nic a do ted take stale nic. Nemate nektera zkusenost? Co to asi tak mohlo byt? Dekuji
@lavender19xx
Dneska tfuj tfuj...at je vse v poradku 🙏
@juliia Dnes ráno jsem zkusila test a pozitivní 😲 nemůžu tomu pořád uvěřit, říkám si, jestli to nezpůsobila ta antibiotika třeba.. psala jsem i do jiné diskuze a tam holky říkaly, že ne a ať mažu k dr. Jsem objednaná zítra do nemocnice na ten zákrok, tak jim to tam řeknu a uvidím, jestli mi těhotenství potvrdí.. Moje dr. mi dělala v úterý utz, ale jen takový na pár vteřin a že je vše v pořádku, ale o těhotenství vůbec nemluvila, tak jsem to vyloučila. No, uvidím, co mi tam zítra řeknou..
Jinal antibiotika by těhotensky test ovlivnit nemela.
@kka83 Super zprava 🙂 i pro ty co bojuji s nepravidelnymi cykly.
Holky, moc vám všem děkuji 😘 Dnes ráno jsem volala do nemocnice, tak se mám přijít ukázat. Že prý se to stejně bude muset nějak řešit.. nebolí mě to, ale zůstala tam taková tvrdá boulička a ono se to prý rádo vrací.. Tak uvidím, co mi řeknou..
@carodejkasnu díky 🙂 Ty máš taky nepravidelnou MS ?
@kkac83 : já v nemocnici župan nikdy neužila - vždy tam bylo tak děsně horko že se to nedalo, maximálně jsem měla tenčí dělší cardigan ..... teda takže místo pauzy se snažením že by už bylo zaděláno ? 😀 držím palečky
@lavender19xx : prý že ve 32 sis vzpomněla pozdě jo ? Jako to myslím dneska už není žádný šílený věk na první dítě ... se mnou zase v nemocnici jednali jak s idiotem nebo sociálně slabší když jsem rodila Matyáška v 22 letech, sestry z novorozeneckého měly pocit že nejsem kompetentní se postarat o miminko když jsem tam mladinká ... do chvíle než jsem je uzemnila že studuju na lékařské fakultě zdravotní sestru 😀
@krisatko : a před tím špiněním jsi taky měla ovulku někdy ? mi totiž dr. říkala že pokud špiním/nešpíním nemám to počítat jako MS
Holky tak podle kalendáře a hlenu mám asi ovulku ( asi - BT teď jde mimo protože vstávám poslední týden pokaždé jinak) ... no super, akorát manžel je zase na cvičení takže jestli to tenhle měsíc zas prošvihnem tak mně střelí
A mimochodem, je tu někdo kdo se léčí s astma ? Mi ho diagnostikovali až po prvním dítěti takže jsem celkem zvědavá jak je to potom během těhotenství - v tuhle roční dobu bych bez inhalátoru asi už ležela pod drnem ( odměna milion tomu kdo vypálí všechna řepková pole v okruhu 20-ti km od našeho domu)
@ange_de_la_morte holka,m taky bojuju, ale letos se to nejspíše tím, že byla dost dlouho zina, zpozdilo - zatím to není také hrozné
@kolibricek36 : i já jsem loni touhle dobou na tom byla už hůře, celkem mi ještě tolik neteče z nosu a nepálí oči ale ty astmatické záchvaty nad ránem to bych bez Symbicotu nedala. Na alergo jdu zase až v červenci takže mně zajímalo jak by to bylo kdybych otěhotněla. U mne to ještě zhoršuje fakt, že chováme koně takže denně jsem v kontaktu se senem.

@juliia dík 🙂, teď si momentálně přeju, aby to už bylo za mnou. Tobě držím pěsti, ať mrška nepřijde 😉.