icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
16. kvě 2017

@ange_de_la_morte no ventolín(foukátko) se může(já to používám celoročně) - a mi řekla minule gynekoložka, že i některé léky na alergii se můžou - ale ted nevzpomenu název - léky neberu celoročně, jen když je nezbytně nutné ten měsíc

ange_de_la_morte
16. kvě 2017

@kolibricek36 : aha tak to je dobré, v nejhorším skončím zas na Ventolinu i když ve srovnání se Symbicotem je to sto a jedna, ale ten se prý moc nemá během těhotenství ( je to čistý kortikoidový koktejl) ... já teď beru Claritine na alergii ale bez něj dokážu žít - jen mi víc teče z nosu a pálí oči, ale dá se to bez něj

krisatko
16. kvě 2017

@ange_de_la_morte myslím si že těsně před tím ale to nevím jistě.

ange_de_la_morte
16. kvě 2017

@krisatko : a není možné že to teprve teď je ta ovulka ( jako že máš delší cyklus ?)

kkac83
16. kvě 2017

@ange_de_la_morte Děkuji 🙂 Vypadá to, že se opravdu zadařilo, nějak tomu pořád nemůžu uvěřit.. No, na dnešek jsem si raději sbalila tašku do nemocnice a místo županu tam mám pořádně tlusté pyžamo 😀 minule mi v nemocnici byla zima..ale zase byl leden a teď květen 🙂 Taky mám alergii, astma teda nemám.. ale zatím mám klid, jinak si vždy nechám napsat Zyrtec a ten jediný mi zabírá..ale v těhotenství nevím, jestli se smí..

kkac83
16. kvě 2017

@krisatko Děkuji ti 🙂 A jestli máš teď ovulku, tak držím pěsti, ať se zadaří 😘

ange_de_la_morte
16. kvě 2017

@kkac83 : asi je to nemocnice od nemocnice, ale já jsem zvyklá spát při 17-18 stupních takže v nemocnici je pro mně spaní teror 🙂 a kdy se máš jít ukázat ?

kolibricek36
16. kvě 2017

@kkac83 taky mám sbalenou tašku - ale očekávám že půjdu na revizi - ve čt. se má rozhodnout - byl vidět jen váček, bez plodu 😢

kkac83
16. kvě 2017

@ange_de_la_morte dnes ve 13 hodin. Jsem z toho docela nervózní. Pořád si říkám, že nebudu stresovat, ale ono to nějak nejde..

kkac83
16. kvě 2017

@kolibricek36 teda..to je mi moc líto.. ale třeba se to ještě obrátí k lepšímu. Znám tohle čekání..já byla na revizi v lednu. Myslím na tebe a držím pěsti.

kolibricek36
16. kvě 2017

@kkac83 dík 😘 já byla na revizi loni v lednu - ZT, ted zas tohle ...

kkac83
16. kvě 2017

@kolibricek36 Ach jo.. taky už toho máš dost za sebou.. Ale nemůže být přeci pořád všechno špatně..moc ti přeji, ať se ve čtvrtek dozvíš skvělé zprávy.

krisatko
16. kvě 2017

@ange_de_la_morte
@kkac83

uvidíme děvčata. opět jsem rezignovala takže by se asi mohlo zadařit. posledně když už sem si říkala, že je to na hovno, teta nikde, čárky nikde a buch, byl tam náš andílek. Teď nebyl čas přemýšlet nad miminkem a vzhledem k tomu, že mám takový zvláštní pocit, že už aji dítě přestávám chtít, tak je mi to asi jedno. Až bude (jestli bude) tak bude. Říkám si, že už jedno miminko mám. A nechce se mi absolvovat všechna ta složitá vyšetření, jestli náhodou tam ta vada nebude zase... A pak se bát až do screeningu, jestli nebudu muset znovu podstoupit co už jsme si prošli.... no zase nálada jedna básen

kkac83
16. kvě 2017

@krisatko já jsem to měla podobně..poslední dobou jsem se sama sebe docela často ptala, jestli vůbec dítě chci..bydlíme v 1+1, koukáme sice po nějakém baráčku, ale peněz taky nemáme bůhví kolik.. a nedávno mi přítel říká: Ty už bys teď byla v 5. měsíci, no já bych z toho byl úplně na nervy.. Tak jsem teda zvědavá, jak se bude tvářit..

kristyn.g
16. kvě 2017

ahoj, tak já taky čekám, a furt nic, už to bude rok... spermio ok, ovulace asi není, mám dost kilo navíc tak od ledna hubnu... doufam že to pomůže, dostala jsem clostil prášky na tu ovulaci ale začnu je brát asi až v červnové menstruaci ☹ ted jsem to dostala o tři dny dřív, stejně každý měsíc dofuám...

lavender19xx
16. kvě 2017

Holky díky moc za podporu, včera jsem jela na sál až po druhé hodině, probudila se o půl čtvrté. Sestřičky moc hodné, župan opravdu netřeba, je strašné vedro 😀. Domů mě pustí zítra, s největší pravděpodobností. Vyoperovali mi srůsty na slepáku, ale slepak nechali, že je v pohodě + ložisko endometriózy jsem měla. Vejcovody průchodné jsou, takže po rekonvalescenci hurá na věc! 😉.
Moc gratuluji kkac83 k pozitivnímu testu, vidíš, nakonec ani nebylo třeba wellness víkendu 🙂.

lavender19xx
16. kvě 2017

@kkac83 jak se bude tvářit? Bude štěstím bez sebe, na řeči nedej.. 😉

ivankaaa888
16. kvě 2017

@kristyn.g taky jsem mela clostik a hned 2 .cyklus // 😊 drzim palce.

carodejkasnu
16. kvě 2017

@kkac83 😀 v breznu nedosla a v dubnu jo 🙂 tak jsem z toho jelen. A v breznu tzn.zacatkem jsem jeste dokonce byla na preventivce a tam v pohode vysetreni. Asi se mrska lekla 🙂 nicmene jsem pred rokem presne ukoncila antikoncepci. A nechavame tomu volny prubeh 🙂 piju obcas korthyhel.

sticker
juliia
16. kvě 2017

@lavender19xx

A jak ti je? Vypada to, že dobře.🙂
Tak super, neplechy jsou odstraněny a vejcovody pruchodne.👍
Ted to klapne!🙏

kristyn.g
16. kvě 2017

@ivankaaa888 to by bylo super 🙂 díky 🙂

lavender19xx
16. kvě 2017

@juliia joo, jak člověku odfačují nohy, oddělají hadičky a dá si první sprchu, pak nesměle první jídlo, tak už to jde 🙂, všechno je lepší než to včerejší čekání - ležet připravená a nesmět vstanout od půl sedmé do dvou bylo fakt zlé..

upuska
16. kvě 2017

@lavender19xx holka moje, jsem ráda, že máš všechno zdárně za sebou..a moc ti přeju, aby se brzy zadařilo..když tě teď proluftovali, tak budou mít spermoušové volnou cestu 😉 🍀🐘

krisatko
16. kvě 2017

@lavender19xx tak sláva, že už to máš za sebou 🙂

kkac83
16. kvě 2017

@lavender19xx tak to máš konečně za sebou a dobře to dopadlo, to je super 😀 teď už to půjde jedna radost, uvidíš 😉 no..člověk snad musí mít nejdřív nějaký zdravotní problém nebo operaci, aby se pak zadařilo nebo co.. Tak přeji brzké uzdravení.
Moc děkuji, zatím teda nevím, jestli je k čemu gratulovat..dnes mi pan primář udělal utz a nic neviděl..že prý je vysoká sliznice a možná je tam nějaká pidi dutinka..ale že je asi ještě brzy.. tak ani neřešil ten můj zánět barth. žlázy, je tam malá cysta, nebolí mě to, tak se prý nejdříve musí potvrdit to těhotenství.. tak jsem se objednala ke svojí dr. na 13.6. Tak teď jen čekat a doufat, že test nekecal 🙂

kkac83
16. kvě 2017

@lavender19xx Jo a přítel prý už cosi tušil.. Tak se poplácal a říká mi: To máš doma kance, co.. Ti chlapi.. 😀

ange_de_la_morte
17. kvě 2017

@krisatko : je to strašně na palici, já si ani neumím představit jak šílené to musí být pro tebe, když mně to stresuje a to vpodstatě za sebou nic nemám a zdravé dítko doma ... ono se to ale poddá, miminko si k vám cestu určitě najde, jen asi ještě nebyl ten správný čas

@kristyn.g : ahojky, znám spoustu holek co otěhotněly i v nadváhou a naopak hubených co mají stejně cykly úplně naprd ( třeba jako já) .... hubni pokud myslíš že ti to pomůže a pokud ze sebe máš dobrý pocit, protože pokud by to pro tebe byl pouze stres navíc, nepomůžeš si ... držím palečky ať se už brzy zadaří

@lavender19xx : tak možná ta endometrioza byla při snažení kámen úrazu ne ? teď to určitě půjde už líp ... a jak ti dneska je ?

@kkac83 : takže zatím nevíš na čem jsi, a zkoušela jsi testovat znovu ? .... mi u prvního syna bylo něco vidět hrozně pozdě, doktorka už strašila s mimiděložním a o neskutečně dlouhé 2 týdny později už tam byl váček a za další týden srdíčko ... ale to čekání , ach jo, úplně s tebou citím

carodejkasnu
17. kvě 2017

Teoreticky, kdyz byl pohlavni styk ted o vikendu 🙂 zrejme v dobe ovu tak je dobre se testovat pristi tyden 🙂 ze? Jsem proste zenska co nevydrzi cekat nez ji vynecha MS 😀 😀

kkac83
17. kvě 2017

@ange_de_la_morte Testovala jsem v pondělí a v úterý, to byla čárka o něco silnější. Taky mě už napadlo mimoděložní..ale snad ne.. Musím hold jen čekat, jestli to třeba ještě nedostanu a jestli ne, tak udělám test až toho 13., kdy jsem objednaná k dr. Víš, měla jsem to naplánováno tak, že když nepřijde MS, tak počkám 14 dní, pak udělám test a když bude pozitivní, tak půjdu k dr. až někdy za 3 týdny, aby bylo už něco vidět a zbytečně jsem nestresovala. No a ono je to zase všechno úplně jinak než jsem chtěla.. Člověk asi prostě fakt nemá nic plánovat 🙂

kkac83
17. kvě 2017

@carodejkasnu Tak to já bych počkala až na případné zpoždění.. Ale pokud to nevydržíš, tak bych stejně testovala až v den MS 😉

Strana