icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

lavender19xx
19. kvě 2017

@janina29k dotazy našich bližních jsou opravdu někdy na facku, budeš muset vymyslet univerzální odpověď 😉. Když se pokusíš dát do pohody, určitě se podaří i další.. Chápu, že delší nezdar mrzí, ale zkus se na to podívat i z jiného pohledu- máš jedno zdravé dítě, pro mnohé z nás tady zatím jenom sen.

janina29k
19. kvě 2017

@lavender19xx já vím, když si občas píšu se známou, která je už dlouhé roky připravená na to být maminkou a nedaří se jí to, tak si přesně tohle říkám, jak já jsem nešťastná z toho že se mi nedaří druhý a kamarádce třetí ( vytoužená holčička po dvou raubířích) a ona má jen tu prázdnou náruč

krisatko
19. kvě 2017

Dobrý večer ženy. Mám dotaz. Neměly by být na ovulacnim testu vždy dvě čárky? Dělala jsem odpoledne a ta druhá tam prostě není, ani slabá... Co to značí? Setkaly jste se s tím?

ange_de_la_morte
19. kvě 2017

@janina29k : taky mně ty otázky strašně štvou .. raději říkám že nevím jestli chceme druhé, že zatím o něm určitě neuvažujem - nepotřebuju se všemi rozebírat co děláme blbě, že ještě nemáme druhé dítě ... vrcholem je, když mi někdo dělá přednášku o tom, že Matyášek by ale potřeboval sourozence, že přece kvůli němu bychom měli pořídit sourozence ...

lavender19xx
20. kvě 2017

@krisatko ahoj 🙂, na ovu testu se druhá čárka vybarvuje a sílí (popř. slábne) pouze v době ovulace. Samozřejmě záleží na značce testu a na ženě, někdo prý má slabou druhou čárku skoro celý cyklus, jinému se to ukázkově vybarví až před ovu 😉.
Já teď pouze zaznamenávám bazálku, ale zatím to vypadá, že tento cyklus ani k ovu nedošlo, což mi vzhledem k té laparce ani nevadí..

krisatko
20. kvě 2017

@lavender19xx ahaaa... Tož to pak jo. No já mám teď náladu pod psa... Celý týden žádný tulení ačkoliv chlap byl výjimečně doma. Včera už sem se drze připomněla, že by mě jako mohl třeba chvilku obtěžovat a on místo toho šel ven umývat auto. A teď se mě už od večera furt ptá, co mi je. Tož bodejť že sem nasr.... Štvaná... Ale nebudu mu říkat proč, když to moc dobře ví a nic s tím nedělá. Vyrábění dětí, potažmo tulení, přece není na povel ☹ to by měl přece vědět ... Navíc chlap... Nemají oni na to myslet každý 3 sekundy?? Grrrr

lavender19xx
20. kvě 2017

@krisatko chápu, hele na to bacha, chlapi jsou někdy větší citlivky a právě když mu to řekneš takovým způsobem, tak by šel krom mytí auta i, já nevím, malovat celý byt 😉.
Navíc nevím jak vy, ale já jak teď užívám tu macu peruánskou, tak bych v nadrženosti předčila každého chlapa, takže nezbývá, než se uchýlit k herectví a být milá + zároveň nevšímavá, co se těch věcí týče. Pak má mužský dojem, že musí zdolávat nějakou překážku a to je jediná opravdová motivace na světě 😉 😀.

kateriina_12
20. kvě 2017

Ahoj holky, prosim, co myslite?

tornadolu
20. kvě 2017

@kateriina_12 je to tam 😉

kateriina_12
20. kvě 2017

@tornadolu
Dekuji, snad ano. Jsem 11 DPO v pondělí nebo v úterý by měla dorazit MS, tak snad nedorazí

janajens
20. kvě 2017

@kateriina_12 drzim. Palecky at nedorazi 🍀

tornadolu
20. kvě 2017

@kateriina_12 mi gratuluji ja jsem si objednala tento gel v pondělí me ma dorazit tak jsem zvědavá jesli pomůže k miminku kamarádce pomohl😉

janajens
20. kvě 2017

@tornadolu taky ho mam doma zatim jsme použili dvakrat 😉

kateriina_12
20. kvě 2017

@janajens dekuji jsi hodna

kateriina_12
20. kvě 2017

@tornadolu slysela jsem na neho chvalu, tak snad i u tebe svuj ucel splni. Budu drzet palecky

tornadolu
20. kvě 2017

@janajens ja jde přišla včera 3 lékárny a nikde ho nemeli tak jsem ho musela objednat.tak se tesim dneska mame s přítelem pižamkoví den 😁 tak je to fajn 😉 byla bych rada kdyby pomohl přítel ma červenci narozeniny tak bych mu chtěla dat dáreček tak uvidime

tornadolu
20. kvě 2017

@kateriina_12 no uvidíme taky jsem slyšela chválu 😉 byla bych rada

janajens
20. kvě 2017

@tornadolu ja mam 2.6 narozeniny a ms nesmi dorazit 4.6:joy:

janajens
20. kvě 2017

@kateriina_12 neni preci vubec zac

tornadolu
20. kvě 2017

@janajens tak třeba nedorazí 😉

krisatko
20. kvě 2017

@lavender19xx mě z něj vážně jebne.... Prý "dělala sis ted někdy test?" Říkám a kde by se tam jako to mrně vzalo??!! 😀 tak začal přemýšlet a počítat a došlo mu, že opravdu nemělo jak být vyrobeno 😀

janajens
20. kvě 2017

@tornadolu no doufam ze gel pomuze🙂

kateriina_12
21. kvě 2017

@janajens
@tornadolu
Ahoj tak dnes rano delany, 12 DPO, zitra by mela prijit MS. Myslite ze test sili?

janajens
21. kvě 2017

@kateriina_12 drzim palecky ano

lavender19xx
21. kvě 2017

@krisatko 😀 pobavil... po tomhle výroku bych být tebou znásilnila 😉
(píšu já, která jdu zítra na vytahování stehů a žiju velice cudně).

tornadolu
21. kvě 2017

@kateriina_12 to uz nedorazí 😉

krisatko
21. kvě 2017

@lavender19xx Tak ať tě moc netrápí.... 🙂 My si dnes do smečky pořídili dočasníka .... Vydrží až dokud nebude chuť grilovat :D

lavender19xx
22. kvě 2017

@krisatko trápil... protože ty stehy byly brutálně utažené, celou dobu se mi omlouval 😀.
Jej, ten je krásný.. kouká se úplně stylem- a že mě neugriluješ? 🙂

janina29k
22. kvě 2017

Ahoj ženy! Ktera z vás je ve znamení stira? Teď jsem četla, že ženy tomto znamení tento týden konecne otěhotní. Tak šupky dupky na to!😉

helenas92
22. kvě 2017

@janina29k :D :D já jsem štír, a kdyby to po roce snažení konečně vyšlo, začala bych snad i věřit v tyto nadpozemské věci! :D zrovna řeším, zda-li bolest/píchání na levé straně 6DPO může být od hnízdění? Holky neměla jste to některá? jsou to vpichy, které nastanou při prudším pohybu, v chladu nebo když jdu na malou a břicho se "uvolňuje" ... mám tyto bolesti poprvé, tak nevím...

Strana