Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@beruska1889 Tak děkuji, určitě tak okolo pátku zkusím. Děkuji jsem moc ráááááda 🙂
@simonsa nemáš za co 😉 pátek bude nej 😉 tak ať je tam pořádná druhá čárka 😉 gratuluji a moc se těším, až to takhle budu řešit já... 😉 😀 😀
@simonsa_ Potichu gratuluji 🙂 ...jinak zkus ty testy do proudu moči, ty jsou potom hezky vidět ty čárky...např. Rapiclear, nebo později ten digitální Cleablue, ten ti i určí v kolikátým týdnu jsi 🙂
@jajinka147_ Ahoj holka moje 🙂 na nás se vyprdni, pořád stejný :D... jak ti je? Už jsi to oznámila doma přítelovi 😝
@maggie_ když já musím vědět kdy už konečně budeš mít druhou čárku i ty 🙂 ano řekla jsem mu to.. Prý se nesmíme moc těšit, má radost ale zároveň strach, což já také, na UTZ jdu skoro za 2a půl týdne, tak se snad dočkám 🙂 co ty? pořád špiníš? kdy máš jít k tomu Dr.? 🙂
@simonsa jestli je tonto z dneška, tak bych to nechala na čtvrtek, hodně štěstí, ať sílí 🙂 já už to taky nemůžu vydržet a test prubnu zítra 😉
@drabkova_zuza díky, zkusím a těším se, snad ne zbytečně, tak dej vědět jak dopadneš zítra ty 😉
@simonsa vědět dám, ale myslím že ještě nebude asi co..🙂 MS by měla přijít 9.4. tak bude ještě asi brzy..
@drabkova_zuza Tak to na tom budeš jako já dnes
@simonsa no tvůj výsledek mě tak trošku nakopl 😀 uvidíme.. mohlo by se to zadařit, protože by mě jinak čekala laparoskopie..😉
cítíš na sobě něco? já mám bradavky takový jako jsem neměla nikdy, bolí mě a mám docela neteklá celá prsa.. a píchá mě občas v podbříšku.. doufám že to něco znamená..
Ahoj Holky,
snažíme se s manželem o mimi a ted v dubnu to bude rok. V lednu jsem byla u Mudr a ten mi řekl at v tom dubnu příjdu jestli se nezadaří, že mi popřípadě nabere hormonální profil a manžela pošle na spermio. Když jsem byla na kontole byla jsem 17DC a říkal, že mam volnou tekutinu za děĺoho. znamená to tedy že ovu proběhla? nesetkala jste se sním některá?
Nevím, zda vůbec ovuluji, měřit si BT nejde z důvodu že pracuji v nemocnici a mam denní noční, tudíž by výsledky nebyli asi správné, a na ovu testu se mi parkat udělala slaba čarka ale nikdy aby byla dostatečně silná jako testovací. Většinou cítím tak 9-10 DC vlhko a objeví se mi tyto dva dny hlen, je průžný průhledný. BUde plodny? Už si nevím rady. Děkuji Vám a hezký sluneční den přeju 🙂 🙂
@jajinka147 jaji, ja dostala od doktora ten Duphaston na srovnani cyklu... uz jen tri dny tabletek a pak do tri dnu bud dorazi nebo nedorazi MS... takze uvidim az pristi tyden... k tomu jediny co beru, je FoliConcept (miliarda vitaminu a hlavne kyselina listova).. a jak jsem uz psala... doktor me uklidnil, ze jsem v poradku a ty moje bolesti jsou tim, ze konecne po tech skoro deseti letech brani antikoncepce konecne ovuluji, tak jsem tenhle mesic takova desne klidna, neresim kolikaty DC jsem atd.. 🙂 (to jeste minuly mesic jsem koukala snad denne do kalendare a cekala, ze na me snad promluvi ci co 😀 ) cekame na // sice 'teprv' od listopadu, ale je to dlouhy... uz aby to bylo 🙂
@drabkova_zuza no my už mimčo plánujeme cca rok, ale až tento měsíc sem zkusila ty ovulační testy, i když mi to přišlo trošku divné takto na povel, no ale možná se dařilo právě proto. Já už od pozitivního ovulačního testu mám strašně bolestivá prsa, během dne mě celkem dost píchne jako by u slepáku, ale ten už nemám. No a od včera je mi nějak špatně, nemám chuť ani jíst, sotva do sebe něco dám. No hlavně jsem před tím brala depo pro veru a to byl běh na dlouhou trať(nízká děložní sliznice, velmi malá pravděpodobnost uchycení a donošení). Celou dobu co jsem to vysadila jsem špinila a to právě teď vymizelo ze dne na den od ovulace a už se to vůbec neobjevilo. Tak doufám, že se to už ani neobjeví. Doktor si mě pozval opět teď v dubnu na kontrolu, zda se to zlepšilo, tak doufám, že jestli se těhotenství potvrdí, nebude díky výborné depo pro vere nějaký problém. zatím to nějak nehrotím, uvidím co v pátek, zda nebudu muset na testu tu čárku hledat jako dnes 🙂
@pindruse16 úplně tě chápu, mně přišlo čekání každý den delší a delší.. vůbec jsem si nedokázala představit čekat rok a více jako některé holky tady. tak aspoň, že jsi dostala něco na srovnání, a třeba když to tenhle měsíc neřešíš tak to vyjde, já myslela min.měsíc že vůbec nemám ovulaci, takže jsem to vůbec neřešila a nemůžu říct, že by jsme spolu spali každý den, spíš míň než víc a najednou //. Takže asi opravdu to chce kapku klid. Já jsem brala HA 12let. A brala jsem Fertipronu, kterou mi dal přímo doktor hned na začátku 🙂 tak ti držím příští týden palce a určitě se ozvi 🙂
@pindruse16_ vidíš, jsem ti říkala, že se nemusíš bát toho píchání vaječníků 🙂 super, tak ať už se zadaří konečně 🙂)
@jajinka147_ ještě špiním :( 33dní s dneškem... V neděli jsem to měla dostat, ale nic se ani nezměnilo...Pořád to samý, takže jsem se objednala na tento pátek :/... Do toho se mi přidala mykóza, protože "tam" je pořád vlhko a parfum.intimka, takže bych už vážně brečela...tím pádem spolu ani nespíme, takže super proces :(
holky já už pátý den špiním jsem 28DC, MS by měla přijít dnes nebo zítra ☹
@jajinka147 jojo, asi jsem to potrebovala slyset od toho doktora, ze to u me vsechno vypada tak, jak ma 🙂 my spolu spime jen o vikendech, protoze jinak je pritel pres tyden pryc... ono to vyjde, verim tomu a ten klid, jakej tedko mam je hrozne fajn... taky si nedovedu predstavit cekat rok a vic... divala jsem se na youtube na porad 'extremni tehotenstvi' a klobouk dolu pred nekterejma parama...
@maggie_ ja se prave bala cyst, na ktery trpi sestra a ceka ji ted uz druha operace... v patek Ti budu drzet palce.. je to hodne divny :(
@byra teoreticky co jsem kde vsude mozne cetla, tak by to mohla byt dobra zprava (uhnizdovani)... ale zkusenost praktickou nemam vubec zadnou, tak Ti nechci delat plany nadeje... tak uvidis, jestli MS prijde ci ne.. a pokud ne, zkusila bych testnout... ;)
@pindruse16 já se spíš bojím cysty ☹ pořád cítím tlak na pravé straně, na levé málokdy. TT jsem dělala a nic. Dnes jsem 28DC, pozitivní ovutest byl 16, takže si myslím že na nidaci je už pozdě ☹ a jaké měla segra příznaky?
@byra ségra šla loni na gyndu protože měla hodně nepravidelnej cyklus... vlastně ob cyklus.. jeden normální a druhej dlouhej... ale bez bolesti a jakejkoliv jinejch příznaků... tak jí zjistili cystu a v létě ji vyndali... teď před měsícem jí bolelo v podbřišku, nejvíc při sexu a po sexu krvácela... no a šup, cysta je zpátky... tak půjde na operaci znova...
@byra me picha pouze na levé straně tak už 14dni a pozitivní test jsem měla teprve před 5dny tak držím palce
@byra jinak mě minulej měsíc taky píchalo a špiním většinou tak tři dny před MS.. a jsem v pořádku... tak snad to u tebe bude taky ok 😉
Holky moc bych chtěla, spinim už 5 dní, z toho 2x takove naoranžovělé ale jen na papír. všechny TT negativní, jsem protivná, otrávená a nic nejím (dnes jsem měla za celý den 4 rohlíky s pastikou jinak nic). Ach jo. Ten tlak je na pravé straně. Uvidíme zítra, to by měl být 1DC tak třeba se MS rozjede
Tak nad ránem přišla 🙄 hned po probuzení jsem měla takovou žízeň, že jsem vypila půllitr kofoly na ex 😀 teď nemám chuť ani na kafe, půjdu vařit drmek. Jinak sem měla šílené sny 😀 že jsme s přítelem zaspali a on že mě hodí do práce na motorce, tak jsem lítala po bytě v růžovém froté pyžamu a chtěla se převléct, ale když jsem se převlekla, tak se to oblečení změnilo zpět na to pyžamo 😀 a pak jsem vykoukla z okna a před dům nám přijela lokomotiva a z ní mával Zeman 😀
@byra tak to mě mrzí, že přišla, aspoň se pročistíš a můžete začít nanovo. 🙂 teda ty máš pěkný sny :D :D
@maggie_ teda holka, ty si to vyžíráš se vším všudy.. to tě lituju.. tak snad ti v pátek už něco pořádného řekne.. Je mi jasný, že spát spolu moc nemůžete. a vůbec se ti nedivím, že jsi z toho všeho tak rozhozená.. bude to dobrý uvidíš.. 🙂
@pindruse16 když to člověk slyší od doktora tak je přeci jen klidnější. já jsem četla některé články, jak páry bojují několik let. to musí být hrozné na psychiku. když spolu spíte jen o víkendech, tak je lepší to neřešit, než když budeš vědět, že máš ovu teď a teď musíte 🙂
@jajinka147 ale tak pořád lepší než cysta ne? 🙂 Celkově se mi tak nějak ulevilo, je přesná jak hodinky. Už třetí měsíc po sobě přišla po 28dnech
@byra vítej v klubu bláznivejch snů 😎 🙂 uff, jsem ráda, že to není cysta 🙂
@jajinka147 však jo, uklidnil mě a neřeším, neřeším 🙂 mamka říkala, jaká pohoda ze mě najednou čiší, tak si to asi fakt nenamlouvam a opravdu jsem v klidu 🙂
Holky jak jsem se tu ráno radovala, tak stále se nerozjela. Je to pořád to tmavé špinění, přes noc se objeví trošička tmavě červené, ráno oranžové (ale jen na papír) ale není to ani na nejmenší tampon, intimka stačí. Podbřišek mám jak balón - tlaky, pnutí, občas to přejde do nepříjemného tahání vaječníků ☹ TT jsem dělala včera a negativní. Nevím jak to mám teda počítat - zda 29DC nebo 1DC, špiním už 6. den. Nejradši bych padla do peřin (jsem vzhůru od 4 ráno, kafe jsem neměla).

@simonsa za 2 dny bude určitě silnější 😉 zas bych to nehrotila, abys pak neplašila, že třeba nesílí tak rychle a dostatečně jak by sis představovala... 😉