icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

komive
9. dub 2016

@rumisik Jo, i jen kvůli rýmě...

sedlakovasary
9. dub 2016

Holky, používáte OVU testy ??? Zkoušela jsem 3 měsíce po sobě a ani jednou jsem neměla stejně silný proužek jako ten kontrolní ☹ a a to jsem v jednom měsíci byla u dr. a ta mi OVU potvrdila...takže to asi bude u každého jiné 😒 asi se na to testování vyprdnu...

blauen
9. dub 2016

@sedlakovasary mně OV testy nikdy neukazaly silný proužek a to jsem testovala 4 měsíce pravidelne za sebou a ovu potvrdil vzdy doktor. Tem testům vůbec neverim a člověk se zbytecne stresuje

sedlakovasary
9. dub 2016

@blauen jsem ráda, že v tom nejsem sama a někdo to měl podobně... 😉

blauen
9. dub 2016

@sedlakovasary mela jsem rok v kuse testovací mánii bud Ovulky nebo tehu testy, už na to kašlu protoze jsem zjistila že me to veskere testování jenom nicilo a psychiky ubiralo

sedlakovasary
9. dub 2016

@blauen naštěstí netestuji tak dlouho...ale fakt přemýšlím nad tím, že to testování zabalím...

marla86
9. dub 2016

Taky uz netestuju ;) Prinasi to bud stres nebo plany nadeje... Ale na nekoho to funguje pekne, ne me ale teda taky ne ;)
@sedlakovasary
@blauen

blauen
9. dub 2016

@marla86 Já Jsem si rekla, že svoje tehotenstvi poznam na sobe jinak než z testů.

jajinka147
11. dub 2016

@maggie_ ahojky, tak jak jsi v pátek dopadla.? 🙂

maggie_
11. dub 2016

@jajinka147_ Čauky 🙂 no.....jako zajímavý to bylo. Tak, když jsem na něj vybafla, že špiním 35 dní, docela koukal :D....měla jsem na výběr, buď provokačka nebo zastavovací injekce. Nechala jsem si teda dát provokačku, takže mě zase bolí celá půlka :D....Napsal mi Utrogestan, který by měl prý ten cyklus srovnat, tak uvidím, mám je na tři měsíce a pokud to nezabere, vypíše mi žádanku do Gennetu, kde už se bude řešit plodnost, spermio apod.....Největší sranda byla, že když jsem s tím receptem přišla do lékárny, řekli mi, že má firma, co vyrábí Utrogestan výpadek asi 3 měsíce a že ty prášky neseženu. Takže asi v 17lékárně měli poslední dvě krabičky :D.........co ty? Koukala jsem, že tu přibylo hodně nových lidí

adelaide88
11. dub 2016

Ahoj holky…jdu ve čtvrek na gynekologii a budu 7 DPO…Myslíte, že jestli se zadařilo, tak už se něco pozná? Děkuji za info. Jinak gratuluji těm co už mají // a nám ostatním pevné nervíky 😉

helen_h
11. dub 2016

@drabkova_zuza Tak jsi dneska testla...??? A vše nej k narozkám! 🙂

drabkova_zuza
11. dub 2016

@helen_h Ahoj, jj testla, ale nic..bílo.. ale MS taky nikde, mám 2 dny zpoždění.. 😉

drabkova_zuza
11. dub 2016

@helen_h A děkuji 🙂

helen_h
11. dub 2016

@drabkova_zuza Tak se uvidí. Já s druhým dítkem v den očekávané ms (29 DC) taky test bílý, teprve další dny se vybarvil 🙂 Někomu hcg stoupá opravdu pozvolna, takže zatím není nic ztraceno ;)

smetanovak
11. dub 2016

Ahoj holky tak tuhle teplotu nechápu. V pátek jsem byla u Dr. ta mi řekla, že folikul je veliký, že by do dvou dnů měl prasknout. Bolest při ovulaci jsem měla dost velikou. Podstatě bych řekla, že po nasazení clotiku byla první a fakt jsem to poznala.Normálně mě bolel i otřes při chůzi. Testy byly pozitivní viz graf. A takhle mi teď skáče teplota je to normální?

simonsa
11. dub 2016

@drabkova_zuza ahojky, tak jak si dopadla ? Já jsem nakonec netestovala. Po jednom pozitivním testu v úterý a 2 dnech zpoždění jsem to dostala ☹ Už jsem myslela, že to tentokrát vyšlo. Dělala jsem v sobotu se synem blbosti a pak jsem ho zvedla( má 20 kg) a a tom mě šíleně píchlo v břichu, že jsem ho málem pustila a do 20 min jsem to dostala, ale šílená bolest břicha až do dnes.

drabkova_zuza
11. dub 2016

@simonsa Ahojky 🙂 tak to je mi líto že nakonec mrcha přišla.. nemohla se asi "prorvat" tak jsi jí pomohla když jsi blbla.. ale aspon že přišla a mužeš nastartovat další snaženíčko 🙂 Já jsem testovala dnes, ale test bílý.. dnes mám 2 dny zpoždění..

bonynka1981
11. dub 2016

já očekávám v sobotu nebo v neděli, takže já mám ještě čas celej týden 🙂. Jsem 22DC.

byra
12. dub 2016

Dobré ráno holky 😀 jak vám to utíká? Mě docela rychle, snažím se na to nemyslet a už jsem 6DC 😀 , odpoledne si chci koupit ovu testy a pořád přemýšlím nad tím Inofolicem... Myslíte, že jsou to vyhozené peníze? Minulý týden jsem ho viděla v Dr. Maxovi v akci za 314 Kč/20 sáčků

maggie_
12. dub 2016

@byra_ Ahojky, mě neutíká už vůbec nic :D ...jsem nějaká zasekaná v čase, čekám na tu bestii, až se po provokačce dostaví a budu moct počítat od 1DC....kup si ovu a ten Inofolic se vykašli, jak říkáš ty, jsou to vyhozené penéze, když ta spermie tam bude chtít, tak tam doplave i bez toho 🙂

komive
12. dub 2016

@byra Na co vlastně má být ten Inofolic? 🙂

byra
12. dub 2016

@komive mrkni na google nebo tady v diskuzích, píše se toho o něm spousta. Jinak teda je vhodný jako doplněk v případě zvýšené potřeby inositolu a kyseliny listové, nebo v případě jejich nedostatku v organismu, a to zejména v době zvýšené snahy o početí potomka.
Je to prý téměř stejné jako Nosifol (další doplněk stravy pro ženu, která chce otěhotnět), ale někdo psal, že prý podle nějaké zahraniční studie má Inofolic lepší výsledky ten Nosifol. Teda akorát je to žrout peněz 314 kč za 20 sáčků, užívá se 1-2 sáčky denně

komive
12. dub 2016

@byra No já právě vím, že to je listovka a něco, ale nějak nevím, v čem se to liší od normální listovky..asi to musím nastudovat..

byra
12. dub 2016

@komive je to zaměřené na inositol:
Klinické studie potvrzují, že inositol podporuje zlepšení funkcí vaječníků, příznivě působí na zvýšení počtu kvalitních a zralých vajíček a má pozitivní vliv na úpravu a regulaci cyklu.
Ukázalo se, že ženy, které mají problém otěhotnět, mají ve folikulární tekutině vajíček nižší hladinu inositolu. Po jeho doplnění se u nich zlepšuje kvalita vajíček a zvyšuje se pravděpodobnost otěhotnět. U těchto žen inositol navozuje pravidelnou ovulaci.
Ze studií vyplynulo, že inositol dokáže měnit některé hormonální parametry, jako je například redukce hodnoty LH (luteinizační hormon) v plazmě, testosteronu, prolaktinu a poměru LH/FSH (folikulostimulační hormon).
U žen trpících na polycystické vaječníky příjem inositolu pomáhá upravit doprovodní příznaky této diagnózy – nepravidelný menstruační cyklus, prodloužené cykly či vynechávání menstruace.
Pozitivně ovlivňuje také zlepšení projevů androgenismu – hlavně zvýšené ochlupení, mastnou pleť a akné, lupy ve vlasech i řídnutí vlasů.
Pomáhá normalizovat hladinu tuků v krvi, snižuje hladinu cholesterolu a má pozitivní vliv při nadměrné produkci inzulinu.
Upravuje také metabolizmus cukrů a díky jeho účinkům se mnoho ženám se syndromem polycystických vaječníků podaří také zhubnout.

sedlakovasary
12. dub 2016

Holky co myslíte ?OVU test...myslíte ,že lepší pojistit už dnes ?Zítra manža nebude doma 😯

helen_h
12. dub 2016

@sedlakovasary Určitě! Ideálně by to tedy asi bylo včera, ale dneska to taky bude k užitku 🙂 Za 2 dny by to už mohlo být k ničemu...

sedlakovasary
12. dub 2016

@helen_h Včera byl manža mrtvej :-/ tak jsem ho nechtěla nutit a tlačit na to....tak uvidíme...

xivet
12. dub 2016

@sedlakovasary Právě že naopak, ovu testy ovulaci předpovídájí, takže včera by to bylo zbytečné, dneska to bude ideální a pak třeba pozítří, pokud už bude manžel doma. Máš krásné čárky, já mám vždycky sněhobílo.

sedlakovasary
12. dub 2016

@xivet já až tento měsíc,dříve jsem to měla taky nic moc zbarvené...myslíte,že tmavší už to nebude ?

Strana