icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

saja13
23. dub 2016

@byra normal 28

byra
23. dub 2016

@supinatka kolik jsi dnes DPO?
@saja13 myslím, že by mělo být alespoň duch zkus test

supinatka
23. dub 2016

@byra
já jsem dnes jestli se zadařilo 10 -11 dní od oplodnění. MS jsem měla dostat 17. - 18. 4

byra
23. dub 2016

@supinatka tak zkus test, případně si v pondělí zajdi na krevní test jako samoplatce

zak1991
23. dub 2016

Přeji vsem krásnou sobotu. 🙂 Tak nám se asi nezadařilo. :( Ovulace byla podle testů v úterý, MS má přijít třicátého, ale od rána mě píchá v podbřišku a teď jsem objevila lehké špinění. Tak asi mrcha dorazí dřív (což se normálně nestává). :(

saja13
23. dub 2016

@byra zitra to mam dostat to uz vydrzim 🙂

pindruse16
23. dub 2016

@maggie_ to čtu ráda, ze už máš klid od špinění 🙂 já zatím nic... tenhle víkend by mohl být plodný, tak uvidíme, co přinese 🙂 jinak tady to spíš jen občas pročítám a snažím se myslet hlavně na práci, školu, běhání a jogu a musím říct, ze se mi to daří... ale vypadá to, že já se uklidnila a přítel začíná být nervózní... zatímco do teď mu byly plodný dny fuk, včera po sexu se mě ptal, jestli z toho může něco být, tak říkám, že tenhle víkend asi jo, tak on na to, že to zkusíme ještě dnes a zítra :D

byra
25. dub 2016

Holky je možné, aby kontryhel či drmek posunuly ovulaci? Minulý měsíc byla 15-16 DC, teď 17-18 (hlen, velká bolest podbřišku)

alicie_k
25. dub 2016

@byra Pila jsem od prosincové revize kontryhel a taky mám ten dojem, že mi posouvá ovulaci (minulý měsíc cca 22.den cyklu a to ještě kdoví jestli). Myslím že ho na chvíli vynechám...

carodejkasnu
25. dub 2016

Minulý měsíc vynechána MS tudíž gynda a injekce. Tento měsíc opět vynechána MS a v patek gynda. 😀 je možné, že mé hormony jsou pomatené při redukci váhy ( - 7 kg) ??

sedlakovasary
25. dub 2016

@supinatka už jsi testovala ? ☺

sedlakovasary
25. dub 2016

Holky myslíte, že 14 den po ovulaci už by mohla být vidět slušně druhá kontrolní čárka ?Volala mi to teď kamarádka,mě se to nezdá...že by už za 14 dní věděla,že je těhu...

byra
25. dub 2016

@sedlakovasary někdo má duchy i 10 DPO 😉 takže klidně vyzkoušej

byra
25. dub 2016

@saja13 tak co?

helen_h
25. dub 2016

@sedlakovasary No jasně, 14dpo klidně jo, to přece vychází tak nějak na den vynechané menses 🙂

helen_h
25. dub 2016

@sedlakovasary Ale zase 14dpo může čárka být a u jiného nemusí, jiný může mít klidně ještě bílo a pozitiv.test by vyšel třeba až za 2 dny.

supinatka
25. dub 2016

@sedlakovasary
Ahojky, testovala.. TT nic, pouze ovulační testy už 5 dní pozitivní a BT stále 37,1
Doktorka říkala, že test mám nejdříve zkusit až pátek.. že je na testování brzo. Prsa mě chvilkama bolí dost a především z boku. Nikdy to nemívám, tak jsem z toho v rozpacích, avšak na to, že by na testu byly // nevěřím.

byra
25. dub 2016

@supinatka a kolikátý DC jsi?

supinatka
25. dub 2016

@byra
O mimčo jsme se pokoušeli 12.4
A ms jsem měla dostat 18.4 - 19.4.. Avšak nedošla.

byra
25. dub 2016

@supinatka takže skoro týden zpoždění, že? asi budeš muset počkat nebo si zajít na krev jako samoplátce 😒 ale byly tu i holky, které měly negativní TT i do druhého měsíce. A nějaké příznaky?

supinatka
25. dub 2016

@byra
Ano, týden spoždění. Ale zase, když by došlo k otěhotnětí týden před ms, tak by to třeba ještě opravdu nemuselo nic ukazovat.
uvidíme, zkusím testnout ve středu a v pátek..
Příznaky, bolest prsou z boku, střídá se mi levé s pravým.

iritia
25. dub 2016

@supinatka berete nějaké hormony?

byra
25. dub 2016

@supinatka já si řekla, že se nebudu moc pozorovat, ovulace byla teď o víkendu, pokus uskutečněn byl 😀 tak uvidíme. Akorát se člověk stresuje 😉

supinatka
25. dub 2016

@iritia
Nene, neberu, doposud jsem měla vše v pořádku a nebylo třeba.

supinatka
25. dub 2016

@byra
S tím naprosto souhlasím, já jsem to nechala být s tím, že to stejně určitě nemohlo vyjít. Ale vzhledem k mé pravidelné ms, mě překvapilo, že zkrátka nepřišla potvora :D asi zkouší, co vydržíme.. :D

sedlakovasary
25. dub 2016

@supinatka tak to jsme na tom stejně..Také jsme se snažili toho 12.4....měla bych to dostat ve středu 27.4..mívám cykly 28-30...takže ještě čekám...kolikátý den ti doporučila mudr. testovat?Že by už mohlo být vidět ?

supinatka
25. dub 2016

@sedlakovasary
mluvila, že nejlépe a nejdříve možné je zkoušet mezi 14 -16 den od oplodnění. Pak by se měla čárka začít ukazovat a když ne, tak vydržet a testovat. Ono je pravda, že mi známé kolem mají 16. den slabé čárky. Takže je to asi individuální.

sedlakovasary
25. dub 2016

@supinatka tak ještě vydrž 😉

supinatka
25. dub 2016

@sedlakovasary
nic jiného mi nezbývá, ikdyž si říkám, že kdyby potvora dorazila, měla bych klid a věděla, co se děje.
Tak snad se zadařilo i Vám.. 🙂

sedlakovasary
25. dub 2016

Uvidíme 😉 já ještě vydržím par dní s testováním...a pak ti dám vědět...

Strana