icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

supinatka
25. dub 2016

@sedlakovasary
Díky, já se taky ozvu..
Zítra zase zkusím ráno BT a testnu až ve středu

pindruse16
25. dub 2016

Holky sledujete tu některá z vás hlen? Já jen že jsem dneska viděla něco, čeho jsem si ještě nikdy nevšimla.. prostě jsem měla na spodkách kopeček úplně bílého hlenu... Jsem 14 DC, ale nejsem si jistá, jestli takhle má vypadat ovulační hlen? Jen mě to zajímá, protože jsem si toho nikdy nevšimla...

supinatka
25. dub 2016

@pindruse16
Ahojky, já jsem takový to hlen měla v těhu s prvním dítkem.
Ale taky to může být cokoli jiného.. Např. Mykozy a tak..

alicie_k
25. dub 2016

@pindruse16 To by měl být ovulační hlen 😉

pindruse16
25. dub 2016

@supinatka ježiš nestraš s mykozama :D každopádně, kdyby to měl bejt těhu hlen, tak by to bylo supr, ale to by byl hrozně brzo takhle 14 DC 😉

pindruse16
25. dub 2016

@alicie_k tak snad tam ty mršky od přítele vydržely 🙂 😎

alicie_k
25. dub 2016

@pindruse16 Určitě, držím palce 😉 Já doufám v to samé 😉

pindruse16
25. dub 2016

@alicie_k díky, díky.. 🙂 Tobě také držím palce.. vlastně každé, která touží po miminku 🙂 teď mě čeká 10 dní s Duphastonem plus pak 3-5 dní čekat, jestli.. jestli 🙂 😎

supinatka
25. dub 2016

@pindruse16
Tak to tě nechci strašit samozřejmě..
:D Je to jen možnost

byra
25. dub 2016

@pindruse16 a je lesklý a táhne se?

pindruse16
26. dub 2016

@byra no táhnul se... udělala se mi na spodcích jen taková hromádka bílého čehosi :D dneska tam nic není..

byra
26. dub 2016

@pindruse16 třeba to byl on 😉

byra
26. dub 2016

Holky když tak koukám na profily jiných co přispívají na MK, připadám si hrozně stará ☹ je tu někdo kolem 31 kdo nemá ani jedno dítě?

pindruse16
26. dub 2016

@byra on?

alicie_k
26. dub 2016

Holky ještě nemám termín MS a zkusila jsem už 2 tt. Dnes tam na mě cosi vykukuje. Bohužel jsem nachlazená a ještě včera jsem pila Coldrex. Dnes už radši jen čaj 😒 ještě přemýšlím o Aspirinu, nemáte některá zkušenost??

byra
26. dub 2016

@pindruse16 no ovulační hlen 😀

pindruse16
26. dub 2016

Ježíš ja jsem blbá... :D po dlouhej době jsem se pořádně vyspala a očividně mi to nedělá dobře na mozek :D

gabulkam
26. dub 2016

@byra Já se taky hlásím, v červnu mi bude 31, jsem bezdětná a do toho se vyskytly při poslední prohlídce problémy, takže bůhví jak to bude vypadat a jak to půjde...

blauen
26. dub 2016

@byra mě bude 33 a manželovi bylo 40 a také se snažíme o miminko již 4 rokem. Nejsi v tom sama 😉

sedlakovasary
26. dub 2016

@byra nebooj mě je 33 😊

sedlakovasary
26. dub 2016

Koukám na to holky a je nás tu přes třicítku pár a snažících se o "prvátko" ☺

supinatka
26. dub 2016

tak jsem nevydržela a testla se a negativní ☹ jsem 12 po styku. BT mám 37,3, takže mi stoupla, ovu to být už nemůže.

Tak počkám do pátka a pokud nic mrcha neukáže, tak se nezadařilo

alicie_k
26. dub 2016

@supinatka A nějaké příznaky třeba nemáš? 😒

supinatka
26. dub 2016

@alicie_k
No bolí mě sem tam prsa z boku.
A od neděli vlevá části podbřišku jako na vaječníku, mě sem tak dost zabolí.

maggie_
27. dub 2016

@pindruse16_ Vidíš, tak přítel třeba už taky doufá 🙂 ...doufám, že stejně jako Jajinka147 odsud brzy odejdeme do jiné skupiny :D všechny by měli konečně mít klid od toho věčného čekání a snažení

byra
27. dub 2016

@maggie_ ...doufám, že stejně jako Jajinka147 odsud brzy odejdeme do jiné skupiny..........to zní jako bychom tady v té skupině byly za trest 😀 😀 😀

maggie_
27. dub 2016

:D říkala jsem si, že to vyzní blbě :D tak se povedlo.......samozřejmě jsem ráda, že vás mám :D jinak bych už byla někde v blázinci zavřená :D ....né, samozřejmě - spíš doufám, že se všem poštěstí a to čekání skončí 🙂

pindruse16
27. dub 2016

@maggie_ ono teda z toho nakonec nic nebylo, protoze v sobotu a v nedeli psal rigorozni praci a tak toho mel plnou hlavu a byl do toho zapalenej, ze kdyz uz konecne prisel do postele, tak uz byl tak vystavenej, ze lehnul a usnul 😀 a tak treba mrsky z patecni pulnoci vydrzely 🙂 ale hned mam lepsi pocit, kdyz se uz nechova jako drsnak, co je mu jedno, kdy to prijde 🙂
Mne prijde, ze posledni dobou i ve skupine "Snazilky" se tam holkam, co cekaj dlouho, uz zadarilo 🙂 Tak snad je letos plodnej rok 🙂 Kazdopadne, taky bych uz rada resila tehotensky veci a ne, jestli kdyz me boli bricho jako na MS v 16DC, co to asi je (no nejspis (doznivajici) ovulace).. 😀 ale... stejne v to v tej hlave hloda, co kdyby 😀

jajinka147
27. dub 2016

@maggie_
@byra

holky moje já na vás pořád čekám, nemůžu se nějak zapojit do diskuze jinde.. 🙂 říkám si, že se vám určitě už zadaří a založíme si svoji skupinku :D pořád to tu hlídám, jestli z vás sem nedá něco pozitivního.. moc na vás myslím a držím palce.. 🙂

sedlakovasary
27. dub 2016

@jajinka147 Chystám se testovat v neděli..MS zatím nedorazila, zpoždění cca 1 den...ještě vyčkám a pak testnu 😉 Tak uvidíme...

Strana