icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

luciasek1987
9. únor 2016

@klarahk mam to taky tak.. zatim mam tt negativni ale minuly vikend jsme slavili 60. narozeniny a dala jsem si vice nez 2 sklenicky a myslim si ze je to fakt ok 🙂) nemas vubec zac..

brunetkavalery
autor
9. únor 2016

Holky tak ja asi ve st. Netestuji, protoze si nestiham testy koupit(jenom dobre🙂) testnu az ve ct-1.den ocekavane MS. Jak jsme testovali v pondeli 8-9DPO vzpomela jsem si, ze u prvniho neuspesneho tehu byl test v dobe ocekavne ms negativni, a pozitivni byl az tyden po ms....tak jsme testovali brzy a jsme treba tehu. NADEJE UMIRA POSLEDNI!:-* Dejte vedet co zitrejsi testiky.
Jeste dotaz: Na testu.je ta druha carka predpripravena, ze jo, bila jakoby predtistena.....?

duuckie
9. únor 2016

Ahojky, rada bych se pridala k Vam 🙂.
Uz se snazim 4 mesice o mimco a porad nic :(... MS mam pravidelnou. Ted mam 5 den spozdeni, tak jsem si včera a dnes rano delala test, ale byl negativni... Chjoo... Co myslite, ze by to jeste mohlo byt pozitivni?...

luciasek1987
9. únor 2016

@brunetkavalery ja jsem si nlbec delala test i dnes a necekane bilo jako vcera :D uz na to se*u 🙂) cekam zda dorazi ms a testnu az na Valentyna 🙂)

luciasek1987
9. únor 2016

@duuckie jasne 🙂) jeste pockej 🙂)

duuckie
9. únor 2016

@luciasek1987 dekuji za odpoved 🙂, to cekani je fakt hrozny, nejvic se obavam toho, ze stejne MS dorazí a pujde to zase dokola :(... A to jsem nikdy nebrala antikoncepci.

luciasek1987
9. únor 2016

@duuckie nesmis si to tak brat.. Ja byla prvni tri cykly uplne hotova ze nam to nevyslo a ted uz jsem v pohode.. Proste to prijde az bude ten spravny cas 🙂

duuckie
9. únor 2016

@luciasek1987 jak to dostávám fakt pravidelne, tak jsem si rekla, proste az bude na case, přijde to samo, ale ted tohle? 🙂... Jinak mě zacali bolet prsa jako pred MS. No, uvidime jak to dopadne 🙂, kazdopadne dam vedet 🙂 🙂

luciasek1987
9. únor 2016

@duuckie a cm testujes?

freemee
9. únor 2016

Ahoj holky, přidám se k vám 🙂 snad poprvé v životě jsem pocítila tento měsíc ovulaci 😀 Jsem krátce po laparoskopii, kdy mě našli PCOS a ložiska endometriózy na vaječnících, proto nám to od loňského června nějak nefungovalo a měla jsem dlouhé cykly. Dnes jsem tedy teprve 1DPO a ještě to pojistíme ale i tak jsem ráda, že jsem konečně začala fungovat normálně, kvůli endometrióze bychom se měli pokusit o mimi co nejdříve, tak nám držte palce! Budu vám taky držet - i na nohách 😀

marla86
9. únor 2016

@luciasek1987 Jak na valentýna?? 🙂 hele, překecalas mě k tomu testnout v pondělí, tak si se mnou ted pěkně testneš v pátek ;) Néé, dělej jak myslíš, ono je to určitě rozumný testovat spíš později než dřív, ale kdo to má vydržet?

marla86
9. únor 2016

@brunetkavalery ahoj, myslím, že tam nic předpřiravenýho není, ale můžu se plést...

luciasek1987
9. únor 2016

@marla86 :D ale tak jo prekecala jsi me :D pokud MS nedojde tak v patek testnu ;)

duuckie
9. únor 2016

@luciasek1987 nene zatim netestuji.

luciasek1987
9. únor 2016

@duuckie vzdyt par prispevku nad jsi psala ze tt negativni, tak me zajima znacka testu 🙂

duuckie
9. únor 2016

@luciasek1987 promin ja to chapala jako jestli centaky testuji 😀
Lady max test 2 v 1

maslicko
9. únor 2016

@marla86 snad to nebudou vyhozené penízky 🙂

brunetkavalery
autor
10. únor 2016

Dobre rano holky, jsem zvedava na Vase testiky. Ja jsem den pred MS, pocity jako pred MS-stredne silne boli podbrisek a.trochu tvrdsi prsa...ale to bylo u 1.tehu take.....jsem zvedava na Vase testy,.ja se testnu zitra a doufam v //

luciasek1987
10. únor 2016

@brunetkavalery ahojky ja budu testovat v patek pokud nedorazi do te doby ms... Zatim zadne priznaky tak uvidime ...

marla86
10. únor 2016

@luciasek1987
@brunetkavalery Já taky v pátek. Holky já vám tak závidim že máte pravidelnou MS, to bych testovala prostě až po zmeškání. Ale já prostě musím mít vždycky něco extra :D

juliemichal
10. únor 2016

ahojky tak já tt negativní nevadí,ale nechápu tu mou bazálku 4 dny před ms a takto to vypadá,vždy mi před ms ty 4 dny padala nebo zůstala stejná a teď to vypadá takto ☹

helen_h
10. únor 2016

@juliemichal A kolikátý jsi den cyklu, teprve 20tý?? To je zatím strašně krátce. Mně vyšel bílý test ještě v den očekávané ms (tedy asi 28.DC), úplně negativní, až pak po kouknutí po hodině se mi zdál tam být dušík. A další dny to sílilo, ale až tak 30. DC vyšel hned pozitivní test ( a ně ještě nijak super silná čára).

helen_h
10. únor 2016

Vlastně byl negativní snad i 29. DC, prostě vím, že 14. den po ovulaci byl právě ještě negativní, což mě překvapilo.

juliemichal
10. únor 2016

@helen_h ahojky nene já jsem dnes 25DC 🙂 a za 4 dny mi má dojít ms,a jinak jsem 11DPO 😀 akorát fakt nechápu proč mi BT šla tak prudce nahoru 😀 je to fakt zvláštní 😀 jinak u kluků jsem měla pozitivní test až po týdenním zpoždění 🙂

luciasek1987
10. únor 2016

Holky bud to potrebuju dostat nejpozdeji zitra a nebo vubec!!! Dostala jsem od sveho drahehi k valentynu 4 dny v termálech v Rakousku 😍😍❤️

helen_h
10. únor 2016

@luciasek1987 Akorát bacha, těhotné do těch vyšších stupňů termálů také nesmějí... Ojoj, to se asi přítel trefil, když jsi říkala, že bys to měla dostat v pátek :(
Ale jinak krásný nápad!

helen_h
10. únor 2016

@juliemichal Tak to jo,. Vidíš, taky jsi důkaz toho, že i bílý test v den očekávané menses ještě nic neznamená 🙂 🙂

luciasek1987
10. únor 2016

@helen_h ani v pocatku tehotenstvi? Jsem max. 3. Tyden

helen_h
10. únor 2016

@luciasek1987 Zkus zjistit, ale vzhledem tomu, jak se mluví o rizikovosti všeho do konce 3. měsíce, tak bych myslela, že nikdo neřekne, že to nevadí... Ale zas nelézt do těch nejteplejších (od 38 st výše), takové ty 34-37 jsou podle mě v poho, to je tělesná teplota.

luciasek1987
10. únor 2016

@helen_h no spis mam namireno do sauny a to uz mam prostudovane 🙂 kazdopadne dekuji za upozorneni 🙂) beztak si myslim ze MS dojde.... no uvidime 🙂

Strana