icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

rumisik
16. kvě 2016

@maggie_ No kdyby mi moje doktorka řekla ať na to nemyslím, tak bych asi skočila přez stůl a zakousla ji.... Já mám celkem dost zábavy, máme dvou a půl letého dárečka, takže celý den jsem v letu. Ale i tak moje hlava přikaždém píchnutí v těle řeší jen a jen to jedno .... S partnerem se asi nikam nevypravíme, protože nám nemá kdo hlídat. Obě babičky předstírají že vnouče nemají.... Asi se prostě bude muset podařit, jinak mě odvezou do blázince 😀 Tak při chaotickém cyklu to chce permanentní snažení, asi dost únavné, co?

maggie_
17. kvě 2016

@upuska_ To je jasný, tak MK je jasná závislost 😀 né plně chápu jak to myslíš. Mě i svým způsobem uklidňuje, že nejsem jediná, která to z tý hlavy neumí vytřepat 😀 jsem ráda, že se tu můžu poradit, počíst příběhy jiných a tak 🙂

maggie_
17. kvě 2016

@rumisik_ To jsou mi ale hodný babičky 🤐 😀 ....ano máš pravdu, kdybych měla cyklus v normě, asi mě to nebude tolik deptat, ale takhle je to únavný, jak říkáš no 😒 ale asi budu muset vydržet. Je to už 8 měsíců, tak se prostě něco stát musí 😀

kastanek87
17. kvě 2016

Ach jo, tak já čekám pro změnu zas na MS jako na smilování 😎 , abych mohla jít po ní na kontrolu kvůli té cystě... takže piju kontryhel, tonic, co ještě pomůže rozjet MS, holky? 😀 jinak gratuluji všem, které objevily dušíky a ať jim jen a jen sílí!!!! 😉

maggie_
17. kvě 2016

@kastanek87_ Tonic pomáhá rozjet MS?? 😕 No neke, to ani nevim 😀 jinak v týhle diskuzi moc těch dušíků vážně nebylo 😀 ....Když mi jinak MS měla přijít, ale nějak se jí nechtělo, vždycky mi pomohl sex, je to divný, ale pomohl 😅 😝

brrbrr
17. kvě 2016

@kastanek87 jeste pomaha pit cervene vino a dat si horkou koupel....

digisek
17. kvě 2016

@kastanek87 tak tonic teda taky neznám.....to je nějaká babská rada 😀 ..... mě spolehlivě rozjede MS odběr krve.....ale uznávám že je to dost radikální metoda 😀 😀 😀

rumisik
17. kvě 2016

Tak pátý den bez menstruace a nic..... test očůranej ze všech stran a prý negativní.... Já se zblázním 😒

upuska
17. kvě 2016

@brrbrr
@kastanek87 horkou koupelí a červeným vínem se dá ale vyvolat i potrat, takže do toho bych se nepouštěla, lepší je ten sex ;) ale jestli víš, že nejsi těhotná, tak je to jedno

upuska
17. kvě 2016

@maggie_ jo, to mě taky uklidńuje, připadam si trochu normálnější 😀 na druhou stranu mě tu spousta věcí zneklidňuje 😀 dneska jsem ale v drogerce narazila na TT a odolala jsem a nekoupila ho 😅

kastanek87
17. kvě 2016

@digisek 😀 😀 😀 tak na odběr krve jen tak mě nikdo nedostane 😅 😅 😅 jinak jo holky, tonic obsahuje chinin a ten vám to pomůže rozjet 🙂 večer teda zkusím sex, víno mám jen bílý 😅 a horkou sprchu 😀 😀 díky za rady 😉

kastanek87
17. kvě 2016

@maggie_ fakt? Tak možná si to pletu s tou druhou diskuzí kde taky občas komentuju 🙂 tak doufám, že tady se to taky rozjede s těma dušíkama 😀

brrbrr
17. kvě 2016

@upuska tonic se take nesmi pit v tehotenstvi,je to na nem tusim i napsane....samozrejme to bylo mysleno kdyz neni tehotna,proc by taky jinak chtela vyvolavat MS....

upuska
17. kvě 2016

@brrbrr jojo, mně to pak došlo, proto jsem to tam i dopsala..

janina29k
17. kvě 2016

Taky čekám, kdy mi konečně dorazí MS, aby jsme se mohli začít snažit o druhý mimčo. Stále jsem čekala než bude mít malej 18měsíců a teď od ledna prostě nic! Po doporučení kapu bylinky Feminan a posledních pár dní mě strašně bolí břicho, ale furt nic. 😒

maggie_
17. kvě 2016

@rumisik_ Klídek 😉 Zkus teď počkat ještě pár dní a neo si zajdi na gyndu, tam ti podle krve na 100%řeknou jestli jsi nebo ne 🙂

@kastanek87_ Zkus sex 😀 to je docela prima věc 😀 😀

maggie_
17. kvě 2016

@upuska_ Šiulka, taky vždycky odolávám 😀 dneska jsem si koupila ještě jinou značku ovu testů, ty co jsou doma mě rozesmívaj, jak jsou hubený, jsem ještě nikdy neviděla 😀 😀

kastanek87
17. kvě 2016

@upuska těhotná určitě nejsem,mám cystu a brala jsem norethisteron 10dni,teď mám dostat MS a 13den od MS hit na kontrolu,jestli zmizela a rovnou se koukne jestli vše funguje jak má 🙂 takže proto chci mít MS co nejdříve 😀

kastanek87
17. kvě 2016

@maggie_ zkusim 😀

rumisik
17. kvě 2016

@maggie_ Tak to radši počkám, než jít na krev 😀 jako byl tam pidi duch, ale nechce se mi radovat nad duchem. Chci pořádnou dálnici ať je jasno a můžeme slavit 🙂 dneska je to 18DPO, používala jsem teda test co to má poznat už pátý den po oplodnění, ale asi víc jak slaboulinkou čárku mi nedá.... 😀 🙄
A vy máte jak dlouho do dalšího snažení?

maggie_
17. kvě 2016

@rumisik_ Tak zkus ten ClearBlue (digitální), ten ti jasně řekne jestli jsi nebo ne 😉 a nemusíš lovit duchy, sice stojí asi 200,-Kč + -, ale stojí za to....Hlavně budeš prostě vědět 🙂
Jinak mě teď v neděli skončila MS a jedeme dál no 😉 musí teď ještě s chlapem doma promluvit, protože máme teď nějakou krizi, ale snad to bude OK

ms.neomagic
17. kvě 2016

Ahoj holky,ja se sem k vam priprcnu...tak kde jsem ted ja? no psychic.v prdeli a zdrav.nevim...mela jsem ms 2dni..od te doby,tlak v podbrisku,unava,nalady,zle...proste to nejsem ja..testy negativni,vcerejsi navsreva a dr.,udelal utz,tam nic nebylo,takze nebral ani krev,rekl ze je zvetsena sliznice a vzal mi moc..zitra by meli byt vysledky..dnes jsem si bjednala Inofolic...a jinak jsem nejak bez nalady a bez chuti :-\

upuska
17. kvě 2016

@kastanek87
@rumisik jasný, to chápu..já jsem teď měla cyklus dost všelijakej naposledy ale 2x po sobě 24. den, tak si ale prvně řikam, že ten krátký interval má něco do sebe..i když kdo ví, co přijde teď..jinak se musim zeptat..co znamená DPO? 😅

kastanek87
17. kvě 2016

@upuska už mě začíná pobolivat podbřišek 😀 večer na to vlitnem a snad už zítra dojde mrcha 🙂 jinak DPO znamená den po ovulaci.

kastanek87
17. kvě 2016

@maggie_ to znám,min,jednou za dva měsíce máme též krizi že se hadame a já mám chuť se na další dítě vykašlat. Ale pak se blíží ovulace a já povolím 😀 tak přeji ať je krize brzo pryč 😉

kastanek87
17. kvě 2016

@ms.neomagic to je mi líto ☹ jak dlouho se snažíte? Možná je to i tím počasím,mě tohle počasí nedělá vůbec dobře,jsem taky bez nálady a nic se mi nechce. Když svítí sluníčko,hned je to lepší.

ms.neomagic
17. kvě 2016

@kastanek87 snazime se kratce,od ledna..ale nici me to ☹ obdivuju vsechny kdo se snazi dlouho a nevzdavaji to.

rumisik
17. kvě 2016

@upuska omlouvám se za užití snažilkovské terminologie (kterou jsem zarytě odmítala, ale pomalu mluvím řečí tohoto kmene) DPO je Den Po Ovulaci. 😉 Čím kratší cyklus, tím častějc se můžete snažit 😉 to klapne 😉

@ms.neomagic My se snažíme od října, teď se snad (křížím prsty a modlím se) zadařilo. Ale jestli ne, tak už nevím jestli to dál dám. Jako je mi sice jen 27 ale šílím jako kdyby mi docházel čas. Hormony pošahaný...

@maggie_ Krizi v jakém smyslu? Jakože vám to snažení už leze na mozek? My se s partnerem pohádali když on přišel že by sme mohli mít další. Já řekla že jo, on že jo ... a po měsíci snažení začal couvat, že přece nemůžem mít další, když jsem tak vyšťavená z jednoho (syn mě zrovna horší období, moc hezky se vztekal). Naštěstí sme si to vysvětlili... Tak věřím že i u vás to bude v pořádku 😉 😵

ms.neomagic
17. kvě 2016

@rumusik A co mam rikat ja,bude mi 35...moc se bojim,ze to nepujde ☹

kastanek87
18. kvě 2016

@ms.neomagic neboooj, určitě to půjde. Jak vidím, už máš krásnou holčičku, takže další nebude problém 😉 jen je pravda že já taky počítala s tím, že když u syna to bylo nečekaně a bez počítání čehokoli a z každodenního sexu (někdy i víckrát denně), tak jsem si říkala že teď když to teda naplánuju přímo na tu ovulaci, tak to prostě musí vyjít a ono nic 😖 zatím úplně neblázním, ale říkám si proč to tak je, když člověk prostě nejvíc chce, tak to nejde... no prostě musíme vydržet, ony si ty miminka k nám cestu dřív nebo později najdou 😅 😉

Strana