Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky, můžu se Vám vetřít do diskuse? Snažíme se už rok a 4 měsíce, už mě to nějak nebaví. Máme za sebou jedno neúspěšné IVF. Mám v mrazáku ještě dvě embrya, ale jsou zmražená spolu, takže jen jeden pokus.
@maggie_ Ahoj, tak já bych taky prosila zařadit do pořadníku a stačí mi klidně srpen... i když v červenci máme dovolenou, tak tam bude možná větší pravděpodobnost... Ale dle uvidím kam mě zařadíš... Jinak jaký pták přiletí je mi jedno, jestli čáp nebo vrána 🙂 v tomhle fakt nejsem vybírává 😉
@kecka28_ Zdravím, na embrya kašli, řekni si a pošlu ti taky ptáka a určo se to povede 😉 😉 jinak vítej....
@katty77 @upuska @digisek a spol 😀 😀 Tak jako nevim, zanu posílat sovy jak v Harrym Potterovi a máte smůlu 😀 pak se Vám narodí jedna mandrgóra a nevim jestli to pištění snesete 😀 😀
- Ale jestli to chápu dobře, vrána = holka; čáp = kluk? Princezna ze mlejna?? 😀 😀
Dobře, nakoupim něco jinýho a napíšu si to do diáře, katastrofa, člověk jim nabídne ptáka a oni si začnou vymýšlet, katastrofa 😀 😀
Ahoj holky, mam dotaz... kdyz mivam ovulacni hlen, znamena to ze ovulace probehla, a ze se vajicko uvolnilo z folikulu? Nebo ten hlen neni zarukou, ze to probehlo jak melo..
@bambinotka_ Jistě, takže si píšu 8.7. - 10.7 a vrána nebo čáp?? Nebo obojí?! Holky mě nutí posílat větší náklad 😀 😀 😀
@gabulkam_ Určitě 😉 😉 píšu si, vyhovuje 8.8. - 14-8? 😀 😀
@bambinotka_ Jinak pardón, ale 15.7. - 17.7.....Budeme to muset posunout, zapomněla jsem na @bonynka1981 😀 😀
@maggie změnu termínu jsem zaznamenala, objednávám vránu příp. double vránu...chlap by asi bral i triple vránu. Jsem 3.DC ale když jsem doma vtipkovala stylem "to by bylo, kdybychom měli dvojčata" tak mi mužský řekl:" co dvojčata....! ale...." z intonace bylo jasné, že dvojčata ho nerozhodí...jsme poněkud starší, ale humor a naděje neumírá. 😀
@maggie_ hele osobo!! 😀 tohle mi nedělej, jsem v práci, naproti šéfa a nemůžu se tu tlemit jak debil 😀 😀 😀 jsem tu na tajňačku a nerada bych aby mi na Vás přišel a zatrhnul mi to tu... 😀 😀 😀 bych se tu jen tak unudila...
@bambinotka_ Píšu si 😀 😀 tak to je super, tak vůli manželovi píši si vrána popř. duble vrána 😀
@beruska1889_ Já jsem též v zaměstnání 😀 a to mluvim s klienty po telefonu 😀 😀 prča no, musí béééjt....
@maggie_ tak to jsi teda dobrá, nechápu jak to děláš... tyhle dvě věci dohromady.... ty nejsi obyčejná žena, ty jsi SUPERžena 😀 😀 😀
@beruska1889 No to se ale pak klienti diví, když jim @maggie_ naobjedná duble vrány 😀
@komive 😀 😀 😀 no to teda 😀 chtěla bych sedět vedle ní ... asi bych se hodně bavila 😀
@maggie_ jako absolutně jsi to zabila tím Harrym Potterem a mandragórama 😀 jsem si to představila a nějak jsem to chechtání nemohla zastavit... to se Ti fakt povedlo 😀 😀 😀
Ahojky, tak já čekám co mi vyjde.. Menstruace stávkuje a já jsem z toho mimo :D Podobným záhadným způsobem se objevila první dcera.. Bud mám místo menstruace ovulaci a nebo už těhotná jsem, ale dr. nic neviděla a test negativní. To je záhada co 😀
Ahoj. Holky můžu se přidat?
@luzca11_ Ty poslouche, nedělejte mi v tom binec, bez předchozího objednání nic nebude 😀 😀 mám ptáky na objednávku.....záhada 😀 😀 ...né samozřejmě držíme pěsti..
@beruska1889_ Jistě že SUPER 😀 😀 Já bych chtěla mandragóru 😀 😀 je taková ňuní
@komive_ Na klienty seru 😀 😀 žádný ptáky, těm tady posílám kreditky, to jim stačí....Teď mi pán říkal, že pojedeme do Vegas si zahrát pokra, tak nad tím docela uvažuju 😀 😀 😀
@katty77_ Síla poptávky, síla žen 😀 😀 ámen
@peta73....vítej, jistěže můžu 😉 😉 akorát víkend má zabraný @komive, takže leda v týdnu od 13.6. do 16.6 😝 😀 vyhovuje? A vránu, čápa, mandragóru, Dobyho nebo co by chtěla slečna domů?? 😀 😀

@maggie dík za přijetí do pořadníku, beru tedy termín v červenci, na ovulace v nějaký termín už nevěřím, pracuji stylem jako ms.neomagic, tedy pokus omyl náhoda. Dva kluci mi takto myslím vznikli a asi to u mě jinak nejde. 😀