Potrat ve 14, jak zjistí jméno přítele?
Dobrý den, je mi 14 let a už pár dní se mi odkládá menstruace, chtěla bych se zeptat, kdybych náhodou musela jít na potrat, tak jak tam zjistí jméno přítele, popř. Když jim ho neřeknu, mohl by z toho být problém? (Příteli je 16)
Tim teda netvrdim, ze soulozit ve 14 je super cool, ale o tom, jaky clovek je a jak na tom bude treba za 10 let, nevypovida vubec NIC.
Ja diky absenci vztahu jsem se vyspala, otehotnela a posleze si vzala cloveka, ktery jako prvni o me projevil zajem a vic na sex tlacil a dopadlo to teda neslavne...
Vidíš to, dítě jsme si upekli po prvním rande (mimochodem-dnes to je tři toky, zároveň má narozeniny můj chlap), zůstali jsme spolu, nikdy jsme se nehadali, druhé dítě plánované... bydlíme spolu, máme společné finance, víme o sobě úplně vše. I přes občasné životní překážky jsme šťastní a vzhledem k tomu, že jsme oba mirumilovná stvoření, tak spolu i zůstaneme. A to byl vztah na jednu noc...
Počátek sexuálního života bych nespojovala s úrovní vzdělání, to rozhodně ne. Spíš to záleží na povaze každého člověka. A k tomu panna na střední a tak. Jsem ročník 85, ve druháku na gymplu se přiznaly k sexu 4 holky z 20 (tak jasně, všechny se přiznat nemusely...) Každopádně během té střední začala většina randit "navážno", takže se nejspíš nelišily od průměru 17-18 let. Já jsem byla výjimka, sice jsem randila, ale jen platonicky. Poprvé to bylo až na VŠ, manžel je můj druhý sexuální partner. Dle mého osobního názoru je lepší se sexuálním životem počkat. Člověku opravdu nic neuteče a rozhodně není nijak méněcenný, pokud si chce počkat na toho "pravého".
@panickatlamicka ony toho husičky taky hodně napovídají a pravda to kolikrát není...
@sdu ted nevim, jake husicky. .?
@panickatlamicka no jako holky ve třídě, kde ktera se chce vytáhnout ze už souložila, pritom to kolikrat neni pravda a pak se nekterá bojí, že něco zamešká a bude divná....no a pak tu reší takove trable ve 14... Ze by na zakladce vetsina holek měla az takove sexualni zkusenosti neverim....
@sdu diky za nazor. Docela me ty husicky zarazily, nevim no.. Asi castujes lidi podobnymi oslovenimi bezne, me jako matku by urazilo, kdyby mou dceru takto nekdo tituloval ....Ale tak to je muj problem. 😀. Hezky vecer. 🙂
@nafuka Káča pitomá si ty. Nevidím na tom nic extra ,nabrknout si chlapa a být s ním do důchodu. Pak totiž ani nemůžeš posoudit , zda to není postelový lempl.
Jestli to nebude tím ,že tě žádnej těch x let nechtěl 😉 .
@superkousky to určitě není. Tvoje kecy mě nerozhodí😝
@nafuka To těžko můžeš posoudit , když jsi nic jiného nikdy nepoznala 😝 .
@superkousky jinak asi žádný chytrý komentář od tebe nevidím, takže pá, pá.Měj se hezky.😘
Myslím že je taky důležité, co holka vidí doma. Naši jsou spolu 30 let a pro mámu je můj otec (zatím) jejím jediným intimním partnerem. Asi nejcennější zkušenost, co mi předala, bylo, že sexu se člověk musí učit a že ani vzájemné uspokojení se nemusí povést hned (jak je to předkládáno třeba ve filmech a pod.).
Já to mám podobně, byť jsme s přítelem spolu zatím jen 10 let 🙂 Kecy, že "když nemám x partnerů, nemůžu posoudit, jestli je chlap postelový lempl", neuznávám, protože si myslím, že na to, aby byla žena spokojena, musí hlavně vědět, co jí dělá dobře a nestydět se to partnerovi říct/ukázat - a na to tam musí být určitý stupeň důvěry. A ne že si lehnu a čekám, co předvede. No a samozřejmě musí být pro toho chlapa prioritou tu partnerku uspokojit. Když toto funguje, nevidím důvod, proč střídat partnery.
👏👍
@superkousky nevidis nic extra v tom, ze si nekdo tvymi slovy "nabrnkne chlapa a zustane s nim az do duchodu"? Tak to je dost smutne... ja to obdivuju a jeden z mych zivotnich cilu je udrzet rodinu pohromade a s manzelem zestarnout 😎
Jinak sex ve 14 mi fakt v pohode neprijde... a jsem rada,ze jsem mela jako dite tolik aktivit a sportu a zavodu,ze jsem si na ty dospele veci mohla pockat 😉... holky ktere tu pisi jak je sex u takovych deti v pohode - pro predstavu, ktera z vas ma doma ted 14 letou slecnu? Tipuju,ze vetsina ne a az tech 14 let oslavi,tak se na tu svou ctrnactiletou princeznu podivate a stejne si reknete,ze to je jeste dite a budete doufat,ze vas nejake pudy nepotkaji 😉
@nafuka nekoho nazyvat kaca pitoma je teda masakr. Dnesni doba kdy my soulozily v 16 dnesni mladez soulozi o 2-3 roky drive. Jestli takhle mluvis I na verejnosti pak mi je lito tveho ditete pac takhle pak bude taky mluvit, vazne neni o co stat.
Joo byt s jednim chlapem cely zivot. Nepoznat jinyho v posteli. hmmm jen bud pripravena ze taky tvuj chlap se muze zacit behem par let ohlizet jinam. Snidat furt to same urcite brzy prestane chutnat. 😝
😨 ještě někdo nějakou originální urážku na mě?
myslím si,že celkem nikdo nenapsal,že mít sex a případně otěhotnět ve 14 je něco normálního nebo dokonce přirozeného...ale nazývat někoho hloupou pitomou káčou je dost pres caru..jasně, myslet si to můžu,ale říct to tady takhle přímo a dát tím najevo svou dospělost a chytrost je dost směšné..
Já mám sestru,která otěhotněla ve 14 a dceři je 16 a je ještě panna.Pokud chceš něco vědet,tak se zeptej.
Neda mi to neprispet. Jsem s pritelem od mych cerstvych 14, jemu bylo 19. Vyspali jsme se spolu asi po pul roce vztahu. Tata se jednou na dovolene pritele proste narovinu zeptal jestli spolu spime. Nemelo cenu zapirat, takze mu to priznal. Rodice byli nastvani, ale byli radi ze jim nelzem. Dostala jsem prednasku at pouzivame ochranu a hned v 15 me vzala mama na gyndu pro antikoncepci.
S pritelem jsem uz 11 let a cekame prvni miminko. Nikdy jsem na potrat nesla. Ono totiz hodne zalezi i na tom chlapovi. Taky jsme obcas zkusili (jak pise zakladatelka) dva zasuny bez ochrany. Ale strach byl silnejsi, takze radsi s ochranou...
A se vzdelanim bych toto urcite nespojovala, mam zdravotnickou skolu, takze zadny vyvrhel fakt nejsem 🙂.
Jezis zensky, nehadejte se! Primarne se slecna ptala, zda u pripadne interrupce nebude muset hlasit jmeno typka, s nimz otehotnela. Takze ne, nemusela. Mam 14ti letou dceru, sama jsem o "to" prisla ve 14ti (rocnik 83 prosim pekne), v 15ti jsem taky musela na potrat (holt se zkratka vasen ukocirovat neda). Nesudme nikoho. Ja sve dceri kladu na srdicko, aby s kluky pockala, ze rozhodne o nic neprijde. A nema to nic spolecneho se socialnim zazemim, nebo rodinnou nevyvazenou situaci...
Jednou by moje holka prisla ze ve 14mela sex tak dostane takovou ze se zastavi o futra a jeho bych nasla a dostal by....a rodice kterym to nevadi tak to fakt nechapu....
@if23 Nejsem si jista, zda by tady byla facka na miste... kdyz uz se tak.stane, spis bych probrala otazku bezpecneho sexu... Facka ji panenstvi nevrati
@nafuka Hlavní je, že ty jsi chytrý komentář vyplodila ,ale chápu,že někdo nemá na víc, než urážet 14ti letou holku.
Já jsem si taky myslela, že ten můj první je v posteli extra třída ,páč jsem nic jiného neznala (stejně jako ty) ,ale naštěstí jsem s ním nezůstala, takže jsem časem mohla porovnat, že to až zas takové terno nebylo.
Tobě nezbývá nic jiného, než doufat, že nic lepšího není 😉
Taky se loučím ...
@if23 moje sousedka takhle brzy otehotnela pac se bala mamy a jit za ni a rict proste mam sex chtela bych antikoncepci, pak to dopadlo jak to dopadlo. Hold kazda sme jina a kazda zacne driv nebo dele. RAdsi bych byla dcerou oporou nez ji mlatit a pak by se mohlo stat ze ti dcera nerekne - ulitlo nam to sem tehotna- a cas jit na potrat prosvihla pac to tajila tak dlouho.
Jasny prvni reakce je vzdy vybuch prask ale pak bys to s ni urcite resila. 😉
@superkousky ja mam od 14 porad toho jednoho a nikdy me nenapadlo ho treba podvest abych zjistila jaky to je s jinym. A co tak slysim od ostatnich, tak v nich stejne moc rozdily asi nejsou 😀
@novamamina taky nemám tu potřebu, manžela miluju, vážím si ho a víc nepotřebuju.
@nafuka presne tak. 👍
@novamamina netvrdím že střídáním partnerů dosahnes toho,že nakonec budeš mít toho nej. ..ale rozdíly fakt jsou...ale samozřejmě že taky hodně záleží jak si rozumíte i v jiných vecech
@novamamina Muzu potvrdit, ze soulozeni je stejny s kazdym chlapem 😉 Tam,zpatky, tam a zpatky 😉 neni treba experimentu. A zavidim Ti, ze mas jednoho partnera na cely zivot... mne se tenhle sen zel Bohu nesplnil hned napoprve, ale az napotreti...

@nafuka takze kdy clovek zacne moc nevypovida o rodinnem stesti nebo stalosti ;)