Potrat ve 14, jak zjistí jméno přítele?
Dobrý den, je mi 14 let a už pár dní se mi odkládá menstruace, chtěla bych se zeptat, kdybych náhodou musela jít na potrat, tak jak tam zjistí jméno přítele, popř. Když jim ho neřeknu, mohl by z toho být problém? (Příteli je 16)
Ani jsem to nedočetla a fakt žasnu, kolika z vás, přijde normální sex ve 14 letech 😨. Není to v pořádku a hranice je nastavená, z nějakého důvodu. Hlavně děti by neměli mít děti a právě k tomu, jedna blbost v útlém věku může vést. Nechápu jak to můžete obhajovat.
K zakladatelce: znám rodinu, kdy si splodili dite ve 14 a věta "otec neznámý", jim v pohodě prošla.
Jak už bylo zmíněno doktor musí to nahlásit jelikož jsi pod zákonem a za druhé ani potrat bez vědomí doktorů nemůže udělat v tvém věku

@ilonne No vidis, kazda jsme vychovana uplne jinak a obe jsme presto dokazaly pockat. Podle me to neni tolik o rodicich a jejich vychove, jako spis o povaze toho konkretniho cloveka. A navic jsem psala o ochrane a hormonalni antikoncepce neni jedina ochrana. Jinak jak uz jsem psala, delejte si kazda co chcete, ale prosim o to, aby jste se zdrzely urazek na maminky, ktere maji jiny nazor a pohled na vec, nez vy.