Pozitivní a druhý den negativní test. Bylo z toho těhotenství?

17. říj 2022

Ahoj, snažíme se o dalšího prcka. Už druhý měsíc mám příznaky, duchy na testech a stejně pak přijde zpožděná ms. Teď ještě nepřišla, test ihned duch, druhý den ale ani náznak. Stalo se někomu podobná věc a bylo z toho těhotenství? Cca 15 DPO
Předpokládám, že asi špatný test? Objevila se ihned když barvivo přejíždelo ke kontrolní čárce. Druhý den, stejná značka testu a nikde nic.

bereni
17. říj 2022

Netestuj se hned. Pockej 2-3 dny a zkus test pokud nedostanes MS.

jjasmina
17. říj 2022

Pokud je to mamatest tak holkam hazel čárky, zkuste jiný nebo na krev jako samopltce jakmile budete mít zpoždění ❤️

katerinaaa87
17. říj 2022

15DPO...mas takovy dlouhy cyklus? Snad MS neprijde

autor
17. říj 2022

@katerinaaa87 mám po porodu hrozně dlouhe ms. Někdy až 20 dní krvácím. Takže to mám celkově rozházené. Doktor mi na srovnání nabídl antikoncepci, tu jsem odmítla. Snad nepřijde. Uvidíme.

autor
17. říj 2022

@jjasmina mamatest to není. Uvidím jestli se paní menstruace hodlá a nebo nehodlá dostavit a pak zkusím jiny test.

palja
17. říj 2022

A kojíte ještě? Já jsem měla mírně zvýšený prolaktin, první dceru jsem kojila dlouho a snažili jsme se o další dítě. 3x jsem měla pozitivní test, trochou víc než vy a za týden čárka slábla až bylo úplně bílo a přišla opožděně MS. Dr to označila za biochemka. Nabrala mi ten prolaktin. A prý kvůli tomu se to nikdy dostatečně nezahnizdilo. Pak jsem kojit přestala a za 2 měsíce jsem byla normálně těhotná a mám z toho druhou dceru.

autor
17. říj 2022

@palja kojím, to mi ani nerikejte, odstavovat nechci a Kvuli tomu odsouvat dalsiho take ne. To jste me ted trosku vydesila ale dekuju, to me nenapadlo a zeptam se na to!

palja
17. říj 2022

Mně tady tenkrát taky každý psal, kojení není překážka dalšího otěhotnění. Cyklus jsem už měla pravidelný, i ovulaci, měřila jsem bazální teplotu kvůli tomu a vždycky jsem byla strašně zklamaná, když to odešlo s MS. Tak jsem to začala řešit s dr a řekla mi o tom prolaktinu.
Neříkám, že to máte stejně. Jen jsem napsala svoji zkusenost, že to tak někdy může být.

lencaa11
17. říj 2022

Pokud je to mamatest tak to je klasika u těch to testu to samé u Pepina kup te Dr max nebo clearblue

autor
17. říj 2022

@palja uprimne doufam, ze to ten pripad nebude. Neumim si predstavit vybrat si mezi kojenim a dalsim prckem. Kazdopadne by to davalo smysl. Poznala jsem na sobe ihned prvni tehotenstvi. A od te doby co se zase snazime mam pocit ze uz 2x takhle odeslo. No urcite dekuju, vim s cim za dr jit.

autor
17. říj 2022

@lencaa11 mamatest to neni, ten mi to dela ale po limitu. To same pepino mi dela po limitu. Tohle je nejaky slunicko nebo co. No pokud ms neprijde jdu na jistotu pro clearblue.

lencaa11
17. říj 2022

Sluníčko taky moc ženy nedoporučuji hodně si chválí https://www.drmax.cz/rapiclear-classic-tehotens... i tento jinak přesně když nepřijde Ms tak ten clearblue jinak bych s kojení klidně pokračovala dál a ve snažení taky ne nadarmo se říká že kojení není ochrana tělo si řekne držím palce ☘️☘️

vikysek0987
17. říj 2022

Nebála bych se-tyhle fialové dělají čárky běžně (nehledě na značku)
Mám zkušenosti(Mamatest, Sluníčko, moje lékárna, comfort 10)
Všechny tyhle fialky a těhotná jsem nebyla(potvrzeno jinou značkou)

mysh_me
18. říj 2022

No tak ja zkusenost mam, cca pet dni pred ocekavanou ms jsem se citila divne, tak jsem si udelala dva testy z dmky (asi pepino?), na jednom duch, na druhem bych to oznacila po uschnuti i za slabou druhou carku, proste vypadalo to pozitivne... za par dni jsem testovala znovu testem z benu lekarny, a nic, uplne snehobilo. Bylo to uz skoro v terminu ms a nebylo videt nic, tak jsem si rekla ze asi biochemko a ms prijde, dala jsem si sklenku vina a zrusila objednani na gynekologii... no a za dalsich par dni ms stale nikde a najednou na testu slaba carka. Kdyz jsem dostala na gynde novy termin, potvrdili mi tehotenstvi. Dodnes nechapu co to melo byt a ani netusim kdy byla ovulace, proste bylo to opravdu divne, ale tehotna podle vseho jsem.

autor
19. říj 2022

@mysh_me dekuju za zkusenost. Ja se zatim znovu netestovala, ale ms 4 den zpozdeni. Tak uvidime.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru