Pozitivní těhotenský test 6 dní po oplodňujícím sexu?
Ahoj holky, stala se nám s přítelem nehoda(úterý 1.9.), podle aplikace 4 dny před ovulací. Do 32 hod po nehodě jsem užila nouzovou antiko (středa 2.9.) a údajně jsem měla mít ovu v sobotu (5.9). Samozřejmě jsem úplně na nervy a hned v pondělí (7.9.) jsem si dělala první tt - vyšel velmi velmi slabě s druhou čárkou, pro jistotu jsem si udělala ještě v úterý a ve středu další dva - stejně slabě pozitivní čárka. Je ale teoreticky vůbec možné, aby vyšel pozitivní tak brzo? Nemohla jsem se nakonec trefit do OVU a to byl důvod slabých čárek? Menstruaci mám teprve dostat teď v sobotu, včera jsem měla lehounce krvavé špinění, dnes také, bolest jako před menses .... od minulé středy jsem test radši nedělala. Jinak příznaky nemám, prsa vůbec nebolí ... Co si o tom myslíte? Stalo se Vám něco podobného? Po přečtení některých diskuzí vidím, že možné je snad vše ... díky moc ...
@lufinela já s potraty nesouhlasim....to zase aby nevyznelo z mého předchozího příspěvku že ano...v dnešní době se chránit dá a i tak si myslím,že mít sex s někým s kým si neumím představit být....ale zpětně řešit že jsem udělala rozhodnutí smysl nemá.....
A u tebe podle mě je rozhodnuto, pokud krvacis.....ponaučení pro příště a s tímhle chlapem bych byla ráz dva hotová..... 😉
@snazimese2015 tak hlavně, žes objevila pana Božského 😉 já mám jednoho takového doma také 🙂
@simi1510 je to bajo mít někoho kdo vyloudi úsměv když se mu se smát nechce ,který podrží když není síla ,jo máme se skvěle že ? 😉 😉
@snazimese2015 Ano, a když ti je nejhůř, tak víš, že u koho najdeš to všechno, co tě uklidní - pohodu, porozumnění, lásku, objetí... Já hledala cca 26,5 let a našla jsem ho 🙂 a snad se povede s ním založit i rodinu 🙂
@simi1510 určitě povede 😉 😉
Ja hledala 21 let a v okolí nic až na druhé straně české republiky 😀 sme internetová láska po seznámení jsem se za ním stěhovala a už spolu zijem 4 roky 😀 letos mi bylo 25
@snazimese2015 když jsem si teď myslela, že jo, že se i skvěle trefil do ovulace... prostě bez snažení, náhodou, ve zvláštní den... tak prostě nakonec ta mrcha si nejspíš přišla :-/ 😀
@snazimese2015 tak to je krása! a dobrý příklad i pro to, že seznamky fungují 😉 Já se se svým seznámila v práci, rok jsme kolem sebe chodili a jednou prostě, když začínalo být pro mě nejhůř stresem v práci, tak tu byl s pomocnou rukou, psal si se mnou, zajímal se a slovo dalo slovo a bylo rande, pak další a další... a teď plánujeme bydlení, rodinu.... 🙂
@lufinela
To se všechno může stát. Nebo může vynalézt lék proti rakovině a zachrání život milionům lidí, může být zdravé, milované a spokojené. Samozřejmě se může stát cokoliv komukoliv, narozenému, nebo ještě nenarozenému. To nemůže nikdo vědět. Netroufla bych si rozhodovat o tom, jestli to stojí za to nebo ne...
S tím fotbalem a klavírem je to trochu obrazně řečeno. Ale už to (ať tomu budeme říkat jakkoliv) prostě existuje, to mi nikdo nevyvrátí.
@simi1510 neboj se já se furt řídila aplikací v mobilu snažíme se od května a nejde a podle ovu testu mám ovulaci úplně jindy ,že jsem ten telefon poslouchala 😉 tak neves hlavu 😉 😉 vyjde to
@snazimese2015 já hlavu nevěším, momentálně ale nerozumím vůbec svému tělu. Kdy mám ovulaci, to jsem schopná poznat podle bolesti - u té se aplikací neřídím ani 😀 naposledy byla později, než se i ukazovalo. A já to neberu jako hon na dítě, když se zadaří, tak se zadaří 🙂 A držím pěsti Tobě, ať se to podaří, když se snažíte už delší dobu 😉
@simi1510 já se jak blba řídila aplikací 😀 😀 já už tomu nechavam volný průběh není kam spěchat pokud se to do 5 let nepovede budu to řešit s doktorem 🙂 zatím to nechavam na přírodě 😉 .A děkuji Vám ať se daří taky rychle 😉
@lufinela Třeba se to ještě vyřeší samo, nevěš hlavu. A jestli bude třeba udělat rozhodnutí, uděláš/uděláte určitě to správné. Jen je pak třeba už se k tomu rozhodnutí nevracet a brát jej jako jedinou možnou cestu, neohlížet se a nikdy nelitovat - věci jsou, jaké jsou, a co se stalo, nedá se odestát. Jen přijmout a stavět na tom.
@ma_jo Souhlasím s tebou. Je to ale děsně těžká volba a přemýšlím, co bych si zvolila, být v takové situaci. Nejsem si sebou jistá, že bych byla dost silná. Jak to cítíš ty u sebe?
ahoj holky ... jak to dopadlo, ani nevím, co říct ... šla jsem na vyšetření, prvně opravdu těhotenství odpovídalo době nehody... takže je možné cítit příznaky už 6 dní po sexu, protože já jsem v té době přesně měla ovulaci ... takže u každého jinak. Na UTZ nebylo skoro nic vidět, ani gestační váček, bylo mi sděleno, že tam sice nějaké těhu je,ale že nález neodpovídá a vzhledem k tomu, že jsem i krvácela a měla velké bolesti jsme probírali mini int., dokotorka mi řekla, že je i pravděpodobné, že bych nakonec potratila a se nakonec rozhodla pro mini interrupci ... Proč jsem se pro ní rozhodla, protože mít dítě je krásná věc, ale já bych si moc přála, mít rodinu ... když mi přítel řekl, že by třeba ani nebyl u porodu, a že spolu ted bydlet nemůžeme a že by Kanadu případně nezrušil, věděla jsem, že bych se strašně trápila ... těhotná, sama, partner tisíce km daleko ... Myslím, že kdyby býval chtěl, vše by se zvládlo tak, abysme spolu mohli žít, možná by to nebylo lehké, ale věřím, že by to šlo ... A nejhorší ze všeho bylo, že doteď neznám jeho rodinu, a když jsem s ho zeptala, jestli by o mě konečně řekl ... tak řekl že ne, že jeh rodiče na to nejsou připravení ... Chtěla bych pro své dítě jednou všechno, možná jsem byla srab, možná jsem si ho mohla nechat, ale vzhledem k situaci jsem to nedokázala .... nejdřív jsem byla docela v pohodě, přešli bolesti a byla jsem s tím srovnaná ... ale ted na mě padají velké deprese ... moc vesele mi není ... s přítelem se pořád ještě plácáme sem a tam .... prostě jsme každý jiný ... já vím, že peníze jsou důležitý, ale přece, když spolu dva lidi jsou, mají se rádi a čekají mimi, měli by být spolu ne? ... Nevím, jestli někdy budu nějaké mimi ještě mít .... protože od té doby vím, jak moc bych chtěla mít rodinu ... kompletní ... ale s ním to asi nebude..
@lufinela pokud nebyl videt ani gestacni vacek a navic jsi krvacela,nejedna se o zadnou miniinterupci....proste to mohlo byt biochemicke tehotenstvi....par bunek se spojilo ale dal se nevyvijelo.....a prislo krvaceni tudiz MS....stat se to deset patnact let zpet,ani nevis,ze neco takoveho probehlo....ma to vicero zen. Testy jsou az moc citlive..navic nejednou ukazaly falesne pozitivni test a pak prisla ms.....
Spis ted jde o pritele - na muj vkus ja bych s nim byt nemohla....po tom jak reagoval,jak se choval...ne ze on te nebude chtit seznamit s rodico,ale ty by jsi se mela branit ze se s nimi poznat po tom vsem nechces. Holka vezmi rozum do hrsti,s timhle ti stesti nepokvete....utikej od neho a bud rada. Nic dobreho te s nim neceka. Jen vymluvy a chova se jak blb a to jsem slusna....
@lufinela Díky, že jsi dala vědět, opravdu by to mimčo tehdy možná asi nevyšlo ... ale to už není třeba řešit. Teď spíš, co s přítelem, je moc smutné, jak se zachoval, když nastala taková vážná partnerská situace. Sama nejlíp víš, jak to s tebou probíral, jestli aspoň trochu citlivě (byť s přesvědčením, že teď to dítě není vhodné), nebo jen dal jasně své stanovisko... Ach jo, též by to se mnou dost otřáslo, jestli se dá na takového partnera spoléhat a počítat s ním, že na mimi nastane vhodnější doba.. Však vy to nějak rozlousknete, ale spíš se nezdá, že by s rodinou nějak brzo počítal...
Holky, já jen doufám, že mě taky někdy potká takové štěstíčko partnerské jako některé z Vás ...
@shine2015
však my jsme se rozešli, ale pořád to tak jakoby dořešujeme ... a taky jsem přesně včera řekla, že už ani neřeším to, že když jsem byla těhotná,, řekl, že mě rodičům zatím nepředstaví ... že po tom všem už o to ani nestojím ... ☹
@lufinela Ahojky, dobře, že ses ozvala. 🙂 Jsem ráda, že jsi víceméně v pořádku. K tomu potratu, a´t to bylo jakkoliv, nezdá se, že by to bylo prosperující těhotenství. Já si myslím, že se to stalo z nějakého důvodu, aby sis ujasnila, co chceš a co ne. Možná, že on po rozchodu po tobě časem zatruchlí a vrátí se s něčím jiným-že tě chce představit rodičům a že časem chce i rodinu. Možná potkáš někoho jiného. Vztahy jsou složité. Nikdy by ale člověk neměl jít proti sobě. I kdyby to těhu bylo podle doktorky normální a tys cítila, že takhle to nechceš, rozhodla by ses správně. Mrzí mě, že partner nedal podporu. I kdyby těhu pak nevyšlo, bylo by to pro tebe asi lehčí, než to, že on tě v tom nechal. Pokud spolu ale máte být, tak spolu budete. On ale musí dojí t k tomu, že jsi pro něj důležitá tak, že tě představí vašim a bude s tebou mít vážný vztah Budu ti moc držet palce. určitě se dočkáš krásné rodiny a budeš mít o čem sníš🙂 😉
@lufinela se zatajenym dechem jsem procetla tuto diskuzi. Delala jsi, co jsi mohla a melo tak byt. Neves hlavu. Ten pravy prijde. Tohohle neni ani trosku skoda ;). Takovych jako je tvuj pan cizinec jsem taky par mela a ted dekuji bohu za to, ze jsem mela tu cest s nima mit co docineni. Ted totiz dokazu ocenit kvality sveho soucasneho pritele a za nic na svete bych ho nevymenila. I Tebe potka stesti a jednou budes mit uplnou rodinu se stastnyma smejicima se detma. Drzim ti palecky ;))
@ayperi děkuji za podporu ... klidně mi napiš zkušenosti s cizinci, jaký máš příběh ... možná by mi to pomohlo ... Zrovna jsem ted ve fázi, že mi napsal, že jestli ho opustím tak že pokud k němu cítím, co si myslí, že k němu cítím, budu si to dlouho dobu svého života vyčítat, a dlouho dobu budu kvůli tomu trpět... je mi z toho zle ... ale pomalu bych tomu začala snad i věřit :( ... a to jen špička ledovce ... Ale snad je všechno tak ... jak má být...
Díky holky, doufám, že nějaký čas se to objevím mezi Vámi jako budoucí maminka 🙂) to by bylo fajn .. 🙂
@lufinela S cizinci primo ne. Ale s blbecky jich mam hodne 🙂 ... Nejhorsi byl muj byvaly, se kterym jsem take otehotnela a choval se uplne stejne jako ten tvuj. Nakonec jsem sla na potrat a probudila se ze sna. To, jak se chova je manipulativni a psychicke vydirani. Ten muj byvaly mi psal i pet let po tom, co jsem ho opustila, abych se vratila zpet. A pritom to bylo nejlepsi rozhodnuti meho zivota. Ted mam uzasneho partnera, snazime se o ditko, mame krasny baracek u Prahy, kocky, pejsek nam ted zemrel v srpnu bohuzel, ale casem poridime dalsiho labradora, partner je sikovny, pracovity, hodny, trpelivy a proste uzasny. Jasne, taky ma nejake male mouchy, ale ty ja taky. A dulezite je, ze nam ty mouchy i nase priority, potreby a plany do sebe zapadaji. A to, kdybych s tamtim ztracela cas, tak by me to akorat tak znicilo. I psychicky ... Fakt ver, ze takle se normalne hodny clovek nechovat jako ten tvuj. Mas svoji cenu, je vysoka a ver sama v sebe, jsou na svete o hodne lepsi nez on ...
@lufinela Víš, co mi přijde zvláštní a dost manipulativní až ujeté?? Že apeluje na Tebe - Ty si budeš vyčítat, že jsi o Něj přišla, budeš se trápit, budeš tím trpět... Tebe to bude ničit...
Ale co on?? To nevyjádří, že by mu bez tebe bylo smutno, že by mu to bylo líto, aby to skončilo, že by to trápilo taky jeho???
To je tak zarputilý a sebejistý nebo nevyjadřuje city anebo je to fakt nějaký manipulativní "blbec", od kterého radši ruce dál... Zní to dost na zamyšlení. Neznám podrobnosti, nechci přítele nějak hanět, jen reaguji na tu předchozí zprávu, přijde mi fakt docela podlá a až příliš sebevědomá...
Teda holky ... moc děkuju ....vážně 🙂 snad se z toho dostanu !! I díky Vám a vašemu názoru ...
@helen_h víš že mě to vůbec nenapadlo? Máš ale vážně pravdu .. sebe nezmínil ... nenapsal, že on bude trpět, že mu budu chybět a že si to bude vyčítat... ale mělo to opravdu ten efekt, že jsem se zamyslela a řekla si, nojo, on má pravdu ... vážně se budu dlouho trápit a bude mi chybět a budu si to vyčítat ... měla bych to ještě zkusit ... Ale i mě to v první chvíli přišlo jako výhružka než cokoliv jiného... akorát už si říkám, jestli nejsem paranoidní :D
@ayperi to je krásný příběh 🙂)) umím si tě uplně představit jak si to ted užíváš 🙂 a miminko se určitě povede ... Jen mě zaráží jedna věc, hodně pozoruji, že lidi, kteří jsou spolu, mají se rádi a snaží se o mimi, které by přišlo do krásné rodiny, většinou mají problémy ... a lidé, kteří mají špatné vztahy, špatné partnery, náhodně známosti atd. ty otěhotní bez problémů ... to je zvláštní.... 😖

@shine2015 tak on byl na lidi okolo hodný až moc jen na mě nebyl ,uměl dobře hrát ,já se bála před ním i cokoliv říct ,vztah počítal na peníze kolik financí do mě investoval ,nebyl to hezký vztah trvalo mi hoooodne dlouho než jsem otevřela oči ,i po rozchodu jsem měla neskutečné tiky ☹ když jsem začala žít se současným přítelem bylo to něco jiného a je ,on je ten můj pan Božský