Pozitivní TT po samovolném potratu
Ahoj holky. Chci se zeptat, nemáte některá zkušenost? V půlce května jsem samovolně potratila a dnes jsem si udělala TT a tady je výsledek. Mám obavy, že to dopadne stejně-čárka není přeci jen tak silná 😒😒

Vidím krásnou čárku, držím palce❤️ já potratila v lednu, moje sestra pár týdnů po mě zamlklé těhu ve 12tt. Nyní jsem v naději, začínám 12 týden a to špatné si nepřipouštím, věřím že vše dopadne dobře. Neříkám, že sem tam se nevloudí myšlenka, (u koho taky ne, když už potrat zažil, že) ale hned zaháním 🙂 moc držím palce! ❤️❤️❤️
Určitě ano, to špatné už jsme si vybrali a teď si zasloužíme taky to dobré 🙂 ❤️
Ja jsem také otěhotněla hned po potratu a za měsíc mám termín, ale na druhou stranu to ber jak to bude, co se má stát se stane. 😉
@martina61288 Ano, co se má stát se stane. Doufám, zě se stane jen to nejlepší 🙈
Samozřejmě držím palce, jen musíme být nohama na zemi po tom čím jsme si prošli. 😉
@martina61288 Děkuji. Přesně tak!!!! 🙏🙏
@eva_55 Jj,bylo to hrozné,ale asi jsem si to mělo stát,měla jsem si to prožít....malé je 10 měsíců a je to moje největší stesti❤❤s manželem jsme další pokus neplanovali,vůbec se o tom nebavili,nechranili se a přesně do roka a do dne od posledního tehotenstvi,jsme malou pocali,u těch předešlých tehotenstvich jsem nějak podvědomě tušila,že se něco stane a tady si najednou byla jistá,že je vše jak má být... celé tehotenstvi bez komplikací,všechny testy na 1*....prožila jsem 2x ZT a jednou ukončení ve 14.týdnu pro VVV neslucitelnou se životem...😔
@eva_55 na bolest zad a v břiše jsem trpěla cca tak do 12 týdne, v zádech to bylo jako kdyby mi někdo kosti soupal o sebe, kolikrát jsem myslela, že je to můj poslední den, miminko se zabydluje 👍 gratuluji ke krásnému testu, co bych za něj dala
@ivuska1986 Ahoj. Dekuji moc 🙏🙈
Ja mam bolesti jako pred menstruaci!! Je to chvilkama docela silenost!! Nevim jak si mam stoupnout, sednout, lehnout....🤭🤭
Doufam, ze na UZ dopadne vse dobre 🙏🙏
Ahojte děvčata, také se přidám. Před rokem jsem prodělala samovolný potrat. Ve čtvrtek měla přijít MS, ale zatím nedorazila a ukázali se mi //... Příští středu jdu na potvrzení k doktorce. Tak jsem zvědavá.
To já se objednám na příští týden. Jsem už strašně zvědavá ☺️
Já jsem objednaná na 3.7. Manžel má 6.7 narozeniny 😁 tak když to vyjde, bude mít hezký narozky 😁

@chumlee71 Taky jsem ještě nebyla 😑😑