Poznal na Vás někdo jiný těhu dřív než byly dvě //?
Jen tak ze zajímavosti, já dnes ve městě.potkala klientku a říká mi že sem tehotna že gratuluje, a já že nee nebo k tom nevim, a ona že na tuty že to pozná podle obličeje....já si spíš případem unavená poslední 3 dny se mi chce pořád spát...ale spíš myslím že je to tím že dcera šla do první třídy a je tam toho na mě teď moc...ale ze zvědavosti jestli to někomu takhle vyšlo 😉♥️
Na mě to u prvního těhu poznala účetní v práci ale řekla mi to až když jsem nastoupila na nemocenskou.Že se mě nechtěla ptát protože nevěděla jestli to už vím ale že to poznala
@mmhanka pokud je vajíčko uhnízděné produkuje už HCG takže na test brzo není záleží kolik DPO jsi
@pepickovapavlinka cca 7 což je brzo nevím jestli byla ovu 28 nebo 30.8
@mmhanka V tom případě ještě vajíčko nebude ani uhnízděné takže je opravdu brzy.Ale budu držet palce 🍀🍀
@pepickovapavlinka záhada že už to paní poznala 😅 taková vědma
@mmhanka tak na mě to tehdy účetní taky poznala týden před pozitivním testem někteří lidé na to mají cit no
V bývalé práci jsem jednou za čas jezdila pracovně do domova pro těžce mentálně postižené děti. Když jsem tam byla naposledy, bylo to zvláštní. Nejprve mi jedna dívka chtěla neustále sahat na břicho. Pak jsem procházela chodbou a jeden kluk na mě ukazoval a volal “mimi” a nakonec jsem pracovala s další slečnou, a ta moc nereagovala na pokyny a neustále jen opakovala “mimi, mimi”. Byla s ní její vychovatelka a divila se tomu, že prý od ní tohle slovo ještě neslyšela. V tu dobu jsem byla asi ve čtvrtém nebo pátém týdnu a sama jsem neměla ani zdání (mívám hodně nepravidelné cykly). Asi nějaký šestý smysl...
@mmhanka Zajímalo by mě, jak to dopadne 🙂))))
@kaaacaaatkooo to i já
@kaaacaaatkooo nějak vnitřně cítím že to tentokrát vyjít mohlo
@mmhanka na mne to poznala naše zástupkyně. Vracela jsem se po vánočních prázdninách do práce a ona mi říká: Tak jste o Vánocích zadelali na miminko. Koukala jsem na ní jako blázen, ovulaci byla 24.12. a já šla do práce 3.1. O 2 týdny později se mi nedostavila MS a udělalo se mi hrozně zle při hodině matematiky, že jsem musela jedno dítě poslat pro kolegyni, aby zavolala do kanceláře, že musí sehnat suplovani. Zástupkyně se na mě podívala a říká: No neměla jsem pravdu? Cestou domů jsem si koupila test a opravdu tam 2 carky byly. Za 2 dny má naše Terezka 1 rok 🤩🥰
Nepoznal to nikdo do cca 14tt, kdy jsem ti oznámila
Byla jsem asi v sedmém týdnu, šly jsme s kamarádkama do kina. Ta, co na nás dvě další čekala, se na mě podívala, a říká "Tyjo ty máš obrovská prsa, nejsi těhotná?" Tak už jsem teda přiznala barvu. A pak švagr, to už bylo po 12. týdnu, jen jsme to ještě veřejně neřekli, když jsme u nich byli na chalupě, mně diagnostikoval taky podle prsou. Nechápu, mně přišly normální. Ale příště už to asi neutajim, leda bych začala nosit stahovací podprsenku.
@la_amanita to mě u druhé ještě strejda na vánoce si pamatuju ale to asi proto že sem odmítla panáka..😅
Ještě jsem si vzpomněla že u mě to asi poznal soused. Za život jsem už měla spoustu balíků, někdy i velké, těžké. Ale NIKDY mi s nimi nepomohl když jsme se potkali. No a jednou jsem si nesla poměrně malý balíček, a on že ať mu to dám, abych se s tím netáhla. Já čučela, a za dva dny jsem měla pozitivní test 😄
@mmhanka Takže???? 🙂
Já už taky testy dělala vždy pro jistotu, 3x v životě, 3 děti 😀

Predchozi tehotenstvi na me poznal manzel driv nez ja sama, par dni rikal, ze vypadam proste “jinak” a na omak mam plnejsi prsa. MS mam odjakziva tezce nepravidelnou, takze jsem tomu neprikladala vahu a mavala nad tim rukou. Za tyden uz se citil jak nejvetsi king, mel pravdu 😃