Poznal na Vás někdo jiný těhu dřív než byly dvě //?
Jen tak ze zajímavosti, já dnes ve městě.potkala klientku a říká mi že sem tehotna že gratuluje, a já že nee nebo k tom nevim, a ona že na tuty že to pozná podle obličeje....já si spíš případem unavená poslední 3 dny se mi chce pořád spát...ale spíš myslím že je to tím že dcera šla do první třídy a je tam toho na mě teď moc...ale ze zvědavosti jestli to někomu takhle vyšlo 😉♥️
Ano, shodou okolností taky můj klient... Říkal, že jsem nějaká jiná... jestli náhodou nejsem těhotná.
A při dalším to poznal můj tchán, ale to už jsem to já věděla - dle testu, ale nikomu jsme to neříkali... (Prý podle očí 🤷)
Moje teta to vždy poznala, podle oči, byla v tom fakt úžasná a dokonce skoro vždy trefila později i pohlaví 🤷♀️
Na mě to teda nikdo doteď nepoznal 😁 (necháváme si to pro sebe do 12.tt). Jen já to poznala podle nevolností a bolesti prsou
Ja osobne to poznala na kamarádce měla opary a byla unavená a já zrovna test v kabelce říkám jí bez si ho udělat a ona ne že nemůže ani že má nějaké problémy s vaječníky a že to je blbost a za tři dny mi říká...hej sem si dělal test a jsem těhotná...taky sem se bavila 😅
My SME měli tulení 28.8 a 30.8 .....ale že by to někdo tak brzo poznal to koukam
Toho 28 že mě vylezl nějaký hnědý kus hlenů tak to teoreticky mohla být ovulka ale jestli má.pravdu asi ji pošlu kytku 😉😅
@mmhanka jo,na mě to poznal pes 😁 pro test jsem si šla 3dny před ms,žádné příznaky jsem na sobě nepocitovala,povedlo se nám po 6letech snažení 😊
@amazonkajanik já sem pravé dnes 20 DC a ovulka byla asi nějak brzo pokud to teď poznala ....jo a jak to poznal pes...ke mě se nějak podezřele lísá náš kocour právě teď semnou navena jdu si lehnout a on za mnou a vrni mi tu
@amazonkajanik normálně mívám 20 DC teprv ovulaci ..od 2.9 sem extreme unavená, měla.sem bílí výtok a toho 2.9 mě bolelo šílené bedra...
Já, jsem obecně dost citlivá o na výkyvy hormonů béhem mestruačního cyklu a najednou jsem neuběhla trasu, co jsem běhala před dvěma týdny a byla jsem tak zvláštně sedovaná. Test byl po vynechání menstruace asi týden negativní, psychotický lovec duchů nejsem, ale byla jsem si temeř jistá, tak jsem si dva týdny odebrala hcg a bylo jasno.
Ano, poznám. Netuším podle čeho ale už několikrát se mi to stalo. Nikdy ne teda takhle brzo, ale cca od toho 2.-3.mesice už si říkám, že je určitě těhotná...
@mmhanka no,byl ke mně nějak opatrný a spal u mě až do rána,tak jsem si šla pro test a vyšlo to. A to mi měsíc před tím tlačil kolega do hlavy,že jsem těhotná,tak já blbec si šla dělat test a ono prd. Jak jsem byla naštvaná. Ale asi se tělo připravovalo,že teď to bude. Brala jsem 2měsíce duphaston na srovnání cyklu. Ten večer řádila bouřka,já si z mužského dělala srandu,že jsou podmínky na dělání dětí (nešla elektrika)a zrovna jsem měla ovulaci 😁 jediný styk v měsíci a nám se to povedlo 😂 synovi teď bude 15měsíců
@mmhanka Jo u mě to byl manželův kolega,byli jsme s ním v baru, a on jestli náhodou nejsem v tom. A já že néé... A ono jo 😊
Ano poznala, kamarádka, že prej ji při šipkach skočila myšlenka že jsem těhotná, ten den přítel přišel dom, že prej jestli nejsem těhotná že mu to proletělo hlavou. Za týden jsem zjistila že jsem....

U mě to poznal muž, pořád mi tvrdil, že jsem těhotná, ať si udělám test a já ho přesvědčovala, že nejsem, že už mě bolí břicho jako před MS 🙂 A když MS nepřišla, udělala jsem test a čárky tam byly. Ten se bavil 🙂