icon

Poznal na Vás někdo jiný těhu dřív než byly dvě //?

mmhanka
4. zář 2020

Jen tak ze zajímavosti, já dnes ve městě.potkala klientku a říká mi že sem tehotna že gratuluje, a já že nee nebo k tom nevim, a ona že na tuty že to pozná podle obličeje....já si spíš případem unavená poslední 3 dny se mi chce pořád spát...ale spíš myslím že je to tím že dcera šla do první třídy a je tam toho na mě teď moc...ale ze zvědavosti jestli to někomu takhle vyšlo 😉♥️

Strana
z3
anis87
5. zář 2020

Predchozi tehotenstvi na me poznal manzel driv nez ja sama, par dni rikal, ze vypadam proste “jinak” a na omak mam plnejsi prsa. MS mam odjakziva tezce nepravidelnou, takze jsem tomu neprikladala vahu a mavala nad tim rukou. Za tyden uz se citil jak nejvetsi king, mel pravdu 😃

pepickovapavlinka
5. zář 2020

Na mě to u prvního těhu poznala účetní v práci ale řekla mi to až když jsem nastoupila na nemocenskou.Že se mě nechtěla ptát protože nevěděla jestli to už vím ale že to poznala

mmhanka
autor
5. zář 2020

@theuska29 a test sis dělala hned protože já bych to těžko ještě poznala.dle testu ...uhnizdene už být může ale na test hodně brzo

pepickovapavlinka
5. zář 2020

@mmhanka pokud je vajíčko uhnízděné produkuje už HCG takže na test brzo není záleží kolik DPO jsi

mmhanka
autor
5. zář 2020

@pepickovapavlinka cca 7 což je brzo nevím jestli byla ovu 28 nebo 30.8

pepickovapavlinka
5. zář 2020

@mmhanka V tom případě ještě vajíčko nebude ani uhnízděné takže je opravdu brzy.Ale budu držet palce 🍀🍀

theuska29
5. zář 2020

@mmhanka Test jsem si nedělala. Pár dní po početí mě braly šílené křeče v podbřišku, tak mě zaměstnavatel poslal k doktorovi. Těhotenství jsem v tu dobu vůbec nečekala, naopak nějaký vážný problém 😅 Malý byl počatý 24. 2. a u doktorka jsem byla 11. 3. 🙂

mmhanka
autor
5. zář 2020

@pepickovapavlinka záhada že už to paní poznala 😅 taková vědma

pepickovapavlinka
5. zář 2020

@mmhanka tak na mě to tehdy účetní taky poznala týden před pozitivním testem někteří lidé na to mají cit no

ruzova_pastelka
5. zář 2020

V bývalé práci jsem jednou za čas jezdila pracovně do domova pro těžce mentálně postižené děti. Když jsem tam byla naposledy, bylo to zvláštní. Nejprve mi jedna dívka chtěla neustále sahat na břicho. Pak jsem procházela chodbou a jeden kluk na mě ukazoval a volal “mimi” a nakonec jsem pracovala s další slečnou, a ta moc nereagovala na pokyny a neustále jen opakovala “mimi, mimi”. Byla s ní její vychovatelka a divila se tomu, že prý od ní tohle slovo ještě neslyšela. V tu dobu jsem byla asi ve čtvrtém nebo pátém týdnu a sama jsem neměla ani zdání (mívám hodně nepravidelné cykly). Asi nějaký šestý smysl...

mamio
5. zář 2020

@mmhanka jen jsem zapoměla říct že test jsem si před tady téma informacema dělala den před a nic... Někdy je to moc brzo na testování, takže už před MS jsem měla pozitivní testy! A v den MS jsem začala spinit 3 dny a to dost. A pak najednou nic. A jsem teď 7 týden.

mmhanka
autor
5. zář 2020

@mamio já mám do ms 11 dnů

mamio
5. zář 2020

@mmhanka to je strašně brzo na test

kaaacaaatkooo
5. zář 2020

@mmhanka Zajímalo by mě, jak to dopadne 🙂))))

mmhanka
autor
5. zář 2020

@kaaacaaatkooo to i já

mmhanka
autor
5. zář 2020

@kaaacaaatkooo nějak vnitřně cítím že to tentokrát vyjít mohlo

aaaa15
5. zář 2020

@mmhanka na mne to poznala naše zástupkyně. Vracela jsem se po vánočních prázdninách do práce a ona mi říká: Tak jste o Vánocích zadelali na miminko. Koukala jsem na ní jako blázen, ovulaci byla 24.12. a já šla do práce 3.1. O 2 týdny později se mi nedostavila MS a udělalo se mi hrozně zle při hodině matematiky, že jsem musela jedno dítě poslat pro kolegyni, aby zavolala do kanceláře, že musí sehnat suplovani. Zástupkyně se na mě podívala a říká: No neměla jsem pravdu? Cestou domů jsem si koupila test a opravdu tam 2 carky byly. Za 2 dny má naše Terezka 1 rok 🤩🥰

fafetka
6. zář 2020

@mmhanka chápu spravne ze jsi 7dpo a mas jedenáct dni do ms?? Jako ze mas lf18dni?🤔to je hodně ne? Neměla by být delší než 16. Každopádně držím pěsti ať je tušení spravne🙏🏻🍀

lachtanice86
6. zář 2020

Nepoznal to nikdo do cca 14tt, kdy jsem ti oznámila

jitkaem
6. zář 2020

@mmhanka pro zajimavost. U me nepoznali, ze jsem tehotna ani den pred porodem 😅

mmhanka
autor
6. zář 2020

@fafetka normálně mám lf 14 dni a ovu až 18-20 DC teď sem ji měla 13 DC tak počítám že do ms mám min...11. teď už 10 mi hlásí apka....

mmhanka
autor
6. zář 2020

@jitkaem tak to skryla u první do 20 TT u druhé sotva do 13 TT a teď si můžu hrát na těhotnou pořád protože sem byla zdechla hubnout 😅

fafetka
6. zář 2020

@mmhanka apku vůbec neber v potaz🙏🏻Pokud byla ovulace dřív bude i případná ms dřív. Lf se narozdíl od ovulace nemění 😉

mmhanka
autor
6. zář 2020

@fafetka to takže teď jsem asi 7-8 DPO...

No já se zas díky té paní začala kontrolovat...😅

la_amanita
6. zář 2020

Byla jsem asi v sedmém týdnu, šly jsme s kamarádkama do kina. Ta, co na nás dvě další čekala, se na mě podívala, a říká "Tyjo ty máš obrovská prsa, nejsi těhotná?" Tak už jsem teda přiznala barvu. A pak švagr, to už bylo po 12. týdnu, jen jsme to ještě veřejně neřekli, když jsme u nich byli na chalupě, mně diagnostikoval taky podle prsou. Nechápu, mně přišly normální. Ale příště už to asi neutajim, leda bych začala nosit stahovací podprsenku.

mmhanka
autor
7. zář 2020

@la_amanita to mě u druhé ještě strejda na vánoce si pamatuju ale to asi proto že sem odmítla panáka..😅

klokanka31
17. zář 2020

Ještě jsem si vzpomněla že u mě to asi poznal soused. Za život jsem už měla spoustu balíků, někdy i velké, těžké. Ale NIKDY mi s nimi nepomohl když jsme se potkali. No a jednou jsem si nesla poměrně malý balíček, a on že ať mu to dám, abych se s tím netáhla. Já čučela, a za dva dny jsem měla pozitivní test 😄

kaaacaaatkooo
25. zář 2020

@mmhanka Takže???? 🙂

priefi
25. zář 2020

@mmhanka známá mi říkala, že její manžel to u žen, které zná, taky poznal.

Jinak já to poznala vždy sama ještě před testem, cítila jsem to. A vždy, když jsem měla ten pocit, tak vždy to tam bylo...

lenka3p
28. zář 2020

Já už taky testy dělala vždy pro jistotu, 3x v životě, 3 děti 😀

Strana
z3