Příznaky těhotenství?
Ahoj zdravím vás 🙂
Mám k vám dotaz,poslední dobou hodně čtu příspěvky tady na konikovi tak jsem si řekla, že se vás zeptám na zkušenosti/názory.
S přítelem se momentálně snažíme o miminko.Plodné dny byly 21.-27.4 ( ovulace 26.4) dle výpočtu v kalendáři,MS mám pravidelnou.
Od 27.4 večer jsem měla [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | bolesti v podbřišku]],které v menší intenzitě jsou do dnes,bolí mě prsa,často chodím na malou,30.4-jsem se malém pozvracela když jsem si dala malé pivo.
Na testovani je si myslim ještě hodně brzo ale zajímá mě jestli moje "potíže" jsou normální v eventuálním těhotenství a některá z vás to také takhle brzo po ovulaci měla ??
Kdy testovat ? Další MS má být 10.5,četla jsem,že lze udělat test již 9 dní od ovulace to vychází na 5.5..má cenu testovat ,obávám se že do úterý další týden nevydržím 😃
DĚKUJU ZA ODPOVĚĎI.
@andreaandrejka děkuji a tobě gratuluji k těhotenství a přeji klidné prožití bez komplikací 🙂
@clea89 Děkuji. Já už jsem si komplikace prožila,tak doufám,že už mám vybráno 🙂
Dobrý den holky, mám prosbu, snažíme se už dýl jak rok a to čekání je šílené emoticon . Už asi 3tí den mě bolí břicho ale tak divně emoticon . Máte s tím někdo zkušenosti dneska je to týden od ovu. Děkuji
@simca96 super! Pěkně sílí 🙂 držím moc palecky!!
@peetulkka
@kastanek87
Ahoj.
Chtěla bych si zajít na odběr HCG z krve ,MS pořád nic tak nevím jestli mám v pondělí jít nebo ještě počkat?:-O
@simca96 kdy to máš nebo melas dostat? Pokud je ale už takto zřetelná,v pondělí už by podle mě na testu měla být úplná dálnice 😀 udělala bych ráno test a uvidis. Pokud by byly jasné // ani bych nešla na krev a počkala tak týden a šla už rovnou na utz na gyndu. Ale pokud budeš klidnější,tak v pondělí běž na krev,určitě už tam něco bude,když už je něco na testu 😉
@kastanek87 10.5 sem to měla dostat a zatím nic,nevím vždy jsem to měla pravidelně.
Už i telefon se mi 3x denně ohlásí,že MS meška 😀
Večer před sprchou sem si udělala ovu test a je na něm dálnice 😀 ráno TT byl stejný jako včera
Já myslím že je to jasný. Udělala bych test v pondělí a uvidis. Míč držím palecky !!!
Tohle je určitě výsledek těhotenství, já měla u prvního testu čárku mnohem slabší a termín mám fakt v říjnu 🙂 Hlavně klid 🙂
@fajas80
@kastanek87
No doufáme,že to vyjde a hlavně bude všechno v pořádku ..uvidíme v pondělí co Dr. no 🙂 teoreticky by v pondělí mohl něco vidět i na ultrazvuku i v krvi.
Prej už od 5 TT těhotenství jde na ultrazvuku vidět tak uvidíme ale určitě dám vědět.
@peetulkka Ahoj mě jde hlavně o to aby mi Těhotenství buď vyvrátil nebo potvrdil a hlavně řekl zda je "zakousnuto" tam kde má a není to mimoděložní ,zavolám mu zítra tak předpokládám,že mě objedná na další pátek (jelikož tam je pondělí,pátek).Ale to čekání když vlastně 100% nevím je hrozný :(
@simca96 Jj to cekani je nejhorsi,to znam.To chapu..taky jsem se nemohla dockat protoze jsem se bala aby to nebylo mimo.to je docela blby kdyz je tam jen pondeli a patek.Ale ja si myslim ze to bude v poho...Jen musis dat chvilicku cas aby to poradne zesililo.Niceho se neboj bude to v dobry🙂
@simca96 vypada opravdu cim dal silnejsi... A je to test jedne znacky? Zkusila bych jeste i jinou znacku 🙂 jinak ja jsem mela na zacatku tehu taky hrozny hlad... Rekla bych, ze cca týden po poceti to zacalo a vybavila jsem si to pak zpetne... Jinak me lekar objednal az v 8 tydnu, nemohla jsem se dockat, ale jaka radost, kdyz uz tam bylo srdicko 🙂 drzim palecky, urcite to bude dobre 🙂
Mozna jsi mela ovu dyl nez jsi.pocitala.proto je ten mamates slabej.Ale ten digitalni nelze.2-3Tt je jeste malo.Tak vydrz...Hcg bude stoupat.Ale uz se tise muzes radovat🙂
@simca96 Měla jsem to stejně, jen miminko je o týden mladší, jelikož moje ovulace si dělala vždy co chtěla 🙂 Gratuluji.

@clea89 Když zadáš forum jako Otázku, tak na to odpovídat nejde. Držím palce,at se zadaří. 🙂