Příznaky těhotenství, zpožděná MS ale negativní test

prichystalovaa
30. led 2019

Ahoj 🙂 Chtěla jsem Vás poprosit o radu. S manželem se snažíme o miminko. Cca o 12 dní se mi zpozdila menstruace. Přitom jsem jí mívala pravidelně(+- 1,2dny) Nadšeně jsem si asi 3x v období těch dvanácti dní dělala těhotenský test a vyšel negativní.Začala mě trošku pobolívat prsa plus sem tam lehký pocit nevolnosti. Během PMS na nic podobného netrpím. Předevčírem se mi objevil hnědý výtok. Včera ráno jsem měla na vložce i trošičku krve, tak jsem si myslela, že přichází měsíčky. Ale od včerejšího rána nic. Myslíte si, že bych mohla být těhotná? Mám vyzkoušet další test nebo se mám raději objednat na gynekologii?Nikdy se mi nic podobného nestalo. Předem moc děkuji za rady a odpovědi 🙂

odula
Autor odpověď smazal
Zobraz
sister05
30. led 2019

V těhotenství, hlavně v začátcích, může být špinění celý první trimestr. I dýl. Každá to máme jinak. já 12tydnu. Test by byl fajn a gynda taky. Držím pěsti

sister05
30. led 2019

A dej vědět

marketa1218
31. led 2019

@prichystalovaa může to být těhotenství i nemusí, mně se ukázal pozitivní test už dva dny po vynechani menstruace. Asi bych šla na gyndu a případně na krev kvůli hcg.

jaja01k
31. led 2019

Těhotenství to být může, ale taky nemusí. Počkala bych ještě pár dní a když bude test pořád negativní a menstruace nepřijde, šla bych k doktorovi.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru