Proč stále se opakující otázky, jestli je test pozitivní?
Zdravím všechny a mám otázku.. z nudy na mateřský jsem často tady na MK. Jako každá tady, řešíme počínající těhotenství. Ale mě neskutečně vytáčí ty pořad se opakující otázky je test pozitivní? Miliony fotek a na něm druhé čárky, buď tenký nebo tlustý. Není proste lepší počkat na MS a pokud nepřijde, udělat si papírový test, když vyjde pozitivní, tak si koupit digitální? I když ten vyjde pozitivní, tak se objednat k lékaři?
Uklidnim všechny snažilky... když vidíte JAKOUKOLIV druhou čárku, i sebetenčí, jde o počínající těhotenství..
hlavně doma na živo bude vidět čárka 100x lip, než když ji z nekvalitního fotaku v telefonu sem hodíte..
Většinou si diskuze jen čtu a moc nereaguji, každopádně souhlasím a nesouhlasím. Osobně jsem se testovala před ms, protože jsem měla jeden z příznaků těhotenství, jak u prvního dítka tak teď a stejně to měla i moje máma. Na netu jsem se s tím nechlubila, byl tam duch, tak jsem počkala do termínu a hotovo, byly už čárky jasný dvě... Ani pak jsem nikam nic nedávala a neptala se cizích lidí, jestli to taky vidí...
Nicméně pro tyto diskuze mám jisté pochopení, ale nevím, proč tedy tyhle podle většiny zde "debi.lni" diskuze vůbec čtěte, podle názvu je to přece většinou poznat. A když do nich přispějete něco o inteligenci dotyčné, poplacate si játra a je vám líp? Co takhle to vůbec necist? 😉
@ilema
a admini delaji velke kulove protoze kdyby delali svoji praci tak nebude na jedno tema tisic diskuzi a kazdou pulhodinu aspon jedna nove zalozena
Nejak nevim, co je horší... Blbost tazatelek anebo tady tohle jejich zesměšňování... Žij a nech žít
@myladybug
ony se zesmesnuji samy svymi hloupymi dotazy 🙂
@zelenaesmolda jiste, tak proc na jejich konto nezalozit dalsi smysluplnou disluzi a smat se jim...🤣 jste jeste horší slepice nez ty holky zoufalý, co se snaží o miminka...
@myladybug
to nebude zoufalstvim ale vyskou IQ...
@zelenaesmolda no to mi je důvod tedy... Ja myslela, ze se tady takovym spíše pomáhá...boha vsechny mame byt na jedny lodi...
@myladybug
a jak jim mame pomoct?mame na ne skocit a oplodnit je?
@zelenaesmolda ten problem s IQ asi nebude jen na jejich strane 🤣🤣🤣 myslim, ze na ne skákat nemusíš, staci diskuze a tady se jim vysmívat..doufám, ze to učíte i doma sve děti, jak pomáhat...😉 o vasi rodiče musi byt pyšní... Hezky den preji
@myladybug
ja ucim sve dite,ze ma premyslet a ne klast debilni otazky na ktere nikdo nemuze znat odpoved a kdyz neco nevim tak se zeptam tam,kde mi muzou poradit.
co jako cekaji za pomoc na internetu?bud to tam je nebo to tam neni,udelam si test a kdyz je pozitivni tak jdu k lekari.
@myladybug když už někam přispíváte, podívejte se na první příspěvek a reagujte na nej a ne na komentáře pod nim.. píšu tam, ze pokud je druhá čárka jakákoliv - ať slabá nebo silná, jedna se o těhotenství! A má se člověk objednat k lékaři a neopruzovat na fórech jestli jo nebo ne. A zakládat dokola nové diskuze. Mám 13ti měsíční děti a lezu sem, abych se poradila o jiných věcech a třeba kvůli prkotinam neotravovala naši Dr, která léčí důležitější případy, než moje dotazy ohledně maličkosti, které se tady mužů dozvědět od ostatních maminek. A každá druhá diskuze se točí kolem testu, jestli jsem málo těhotná nebo hodně....
@loylii
hodne nebo malo tehotna,tos zabila :D
@loylii jojo to je ta moderní doba a internet. Lidé píšou dotazy k druhým místo aby zkusili nejprve použít vlatní mozek. Proč by dneska někdo nad něčím sám zapřemýšlel když je jednodušší naťukat dotaz na internet. Navíc si většina těchto nedočkavých holek vůbec neuvědomuje jak moc si škodí právě tím jak se k těhotenství upínají. Kdyby holky místo sezení u internetu, vyplňovaní menstruačních a ovulačních kalendářů a těhotenských aplikací chodily raději do přírody, relaxovaly a občas používaly jen vlastní úsudek, problémů s otěhotněním a tedy i stále se opakujících dotazů na těhu testy by jistě ubylo. Jenže doba je taková a pokud se lidé nezmění tak bude jen a jen hůř
Diskuze tohoto typu mi přijdou zbytečnější. Vím, jaké to je po potratu se snažit znovu o miminko, i mně tu pomohlo vědět, že v tom snažení nejsem sama. Jasně, občas je to přehnané, taky jsem sem necpala každého ducha, ale svým způsobem to chápu.

@leniczka23 ale dávat fotku negativního testu a ptát se, jestli tam je něco vidět, je na palici