icon

Proč stále se opakující otázky, jestli je test pozitivní?

loylii
2. srp 2019

Zdravím všechny a mám otázku.. z nudy na mateřský jsem často tady na MK. Jako každá tady, řešíme počínající těhotenství. Ale mě neskutečně vytáčí ty pořad se opakující otázky je test pozitivní? Miliony fotek a na něm druhé čárky, buď tenký nebo tlustý. Není proste lepší počkat na MS a pokud nepřijde, udělat si papírový test, když vyjde pozitivní, tak si koupit digitální? I když ten vyjde pozitivní, tak se objednat k lékaři?
Uklidnim všechny snažilky... když vidíte JAKOUKOLIV druhou čárku, i sebetenčí, jde o počínající těhotenství..

hlavně doma na živo bude vidět čárka 100x lip, než když ji z nekvalitního fotaku v telefonu sem hodíte..

Strana
z3
kata267
3. srp 2019

@zuzina_m 🙈😂 tak to je sila...ja nevim asi sem teda divna ale pri kazdym tehotenstvi sem pockala na zpozdeni, udelala jeden jedinej test, mel 2carky tak sem se objednala k doktorovi a hotovo, nic sem nemela potrebu fotit, ukazovat ani schovavat na pamatku

zelenaesmolda
3. srp 2019

@kata267
presne tak,udelala jsem test,vysel pozitivni,sla jsem k lekari.

cuuza
3. srp 2019

Prostě je to magické, sice to není křišťálová koule ale počůraný papírek... A kdo by nechtěl lovit duchy, to napětí...
Prostě adrenalinový sport, někdo skáče bungee, někdo čůrá na papírky...
Náhodou ta super diskuze s milionem papírku mně včera úplně luxusně uspala....

uzivatelkapetra
3. srp 2019

Tak jsem tu diskuzi projela a je to docela humor🙂
Před deseti dny byla na krvi a nic....
Na druhou stranu je smutné, jak své tělo neznáme a ani se o něj nezajímáme. V dnešní době během minuty na google najde každý článek o tom, jak funguje ženské tělo a kdy může dojít k oplodnění a kdy začne produkovat hcg...ale to by se někomu muselo chtít číst. Založit diskuzi je asi snazší a pak se osočovat na ty, co se vyjádří ve smyslu, že stačí přečíst návod, či použít rozum...

kuttu
3. srp 2019

@kata267 Kdyby jsi zažila několik potratů mluvila by jsi jinak...já o mimco přišla 3 x,4 té tehotenstvi zdravá holcicka,mám těch asi 20 pozitivních testů stále doma...v těhu jsem se je bála vyhodit a to testování na začátku mě strašně uklidňovalo,že tam ty čárky jsou....ty pozitivní testy mám doma pořád...taky mi tyhle diskuze přijdou na hlavu...nejvíc ta kde jsou jasné // čárky a tazatelka se ptá jestli může být těhotná...žádný duchy jsem nikdy nelovila,testovala jsem až v den po vynechaní a buď tam byly nebo ne

loylii
autor
3. srp 2019

@kuttu kdybys četla diskuzi od začátku, píšu ze jsem byla na třech IVF cyklech neúspěšných. Mam za sebou navíc 2x biochemické, 1x SP v 8.tt, a několik let snažení. Dopracovala jsem se k rozhodnutí použit darována vajíčka. Nakonec nebylo potřeba (týden před transferem přirozené se povedlo). Testu hlavně po těch IVF jsem udělala možná 100ks, byla jsem na hodně transferech. Ale vždy mi vyšel úplně bílý a na něm nikdy ani čarečka. Tak mi bylo jasný, ze nic. Dělala jsem každý den zda se neobjeví. Já se nevysmivam někomu, ze děla často testy! Ale tomu, ze když už čárka vyleze, není potřeba polemizovat jestli to je tehu nebo ne. Proste JE. A nemusí tady o tom být každá druhá diskuze.

kuttu
3. srp 2019

@loylii Diskuzi jsem od začátku četla,jen jsem si tu odpověď nesplnila s tebou...souhlasím,že tyhle diskuze typu jsem nebo nejsem....jsou na hlavu...hlavně ta včerejší diskuze alá 150 testů stále pokračuje....moc dobře vím,co je to touha po miminku...ale tohle je fakt moc

zelenaesmolda
3. srp 2019

@cuuza
:D :D D

leniczka23
3. srp 2019

Jako jo..nektery ty dotazy jsou fakt trosku na hlavu, ALE.. nikdo te nenuti to cist a odpovidat..vzdycky je uz z nazvu diskuze jasny co bude nasledovat..neni nic jednodussiho nez to neotevirat..
Me zas prijde zvlastni zakladat diskuzi kde budete urazet ty holky, co ty diskuze zakladaji a placat se tu po ramenou jak vy jste to nedelaly..protoze od toho si to zalozila.
Vsak nech zit ne? Je to jejich vec..

loylii
autor
3. srp 2019

@leniczka23 nedávám hloupé lidi...

zelenaesmolda
3. srp 2019

@leniczka23
no vzhledem k tomu,ze spamujou forum a zapadaji pak opravdu dulezite a zajimave diskuze tak to jejich vec neni...

zelenaesmolda
3. srp 2019

@loylii
tech je tady ale bohuzel vetsina

xxx3d
3. srp 2019

Já jsem třeba vůbec nevěděla, že druhé tenké čárce na testu se říká DUCH 😀
na to jsem přišla až tady na Koníkovi, a tak když jsem si rozklikla diskuzi s názvem - Je tam duch nebo ne? - říkala jsem si, asi nějaká okultně směřovaná diskuze, takže moje překvapení bylo fakt nepopsatelný 😀

Jinak... nemám nic proti holkám, který si dělají testy xkrát, ale proč mají potřebu to dávat veřejně do éteru, to nechápu. Nerozumím tomu. Ještě bych to pochopila v nějaké uzavřeném prostoru diskuze jen pro xy, ale vždyť tady to vidíme všechny a kromě toho, to může vidět úplně v pohodě i kdokoliv, kdo tady ani není registrovanej, tak mi to přijde jako nějaká zvláštní forma exhibice, ve finále vlastně smutná.

kafr
3. srp 2019

@zelenaesmolda dík, já tu diskuzi taky prošvihla! Vůbec nevím, jak jsem mohla tak klidně spát 😂

kata267
3. srp 2019

@kuttu nevim mozna ano, mozna ne, ale ja jsem proste realista a beru to tak jak to je, pokud to.ma vyjit tak to tak bude, pokud ne tak ani.kdyz by clovek delal cokoliv tak to nezmeni...

aselluska
3. srp 2019

Že se zakládají nové diskuze chápu, kolikrát jsem se na něco ptala už ve vytvořených diskuzí a odpověď žádná. To by mě zajímalo co by jste dělala v práci. Tady alespoň nemusíte odpovídat, když nechcete. Nemusíte to ani číst, když je nadpis opět několikrát stejný. V zaměstnání musím být milá a každý den, celý den se mě chodí pořád na všechno ptát. Lidi co dělají práci 10 let se chodí ptát, jestli to tak má být. Mají na to podrobný popis práce, vedle sebe kolegyně, dělají to každý den. To je na hlavu!

hanka_12345
3. srp 2019

Ovsem uplne nejvic me zde pobavil dotaz zda se nekomu uz stalo/ma zkusenost ze se doktor seknul s pohlavim ditete 😀 jakoze esi je to mozny 😂😂😂😂😂😂😂😂

wafina
3. srp 2019

@loylii ja jsem tady taky davala fotky testu, o nejakem pojmu "to jsou jen dusi" jsem vubec nevedela. Hlavne jsme se pokouseli dlouho a ja ten den predtim byla jeste k tomu na rtg, takze jsem si v tu chvili fakt prala at nejsem. Muz mi taky rikal: v poho nejsi, a ja pritom byla 🙂, a diky mistnim holkam jsem se strasne uklidnila. Ale jinak ano, taky me rozciluji otazky typu: vcera se do me asi udelal a dnes me boli prsa, jsem v tom? 🙂)

wafina
3. srp 2019

@hanka_12345 kamosce tvrdili celou dobu ze ma kluka, bohuzel holcicka s frajtrem jak okurka :D

loylii
autor
3. srp 2019

@wafina ale když člověk ofoti test, tak je to hůř vidět než live🙂 a proč se ptát jestli tam je čárka, když ji doma sama vidim?!

wafina
3. srp 2019

@loylii vis proc? U me to bylo tak slabe, ze jsem asi 4 dny ty testy vyhazovala (taky jsem myslela ze musi byt extra viditelne). Az vy jste mi rekli ze jsem 🙂))). Ja to vyhrabala z kose, kdybych vedela driv ze jsem, nevypila bych tolik alkoholu 🙂
A hlavne si pamatuju, ze jsem byla jak vypatlana ten den a dva dny potom 🙂, uplne prepnuto na "debilka v akci"

hanka_12345
3. srp 2019

@wafina ja mechapu prave ze se nekdo divi ze to dr splete ;-D a ze.nechapou, jak to?

priefi
3. srp 2019

@zelenaesmolda no... vis proc zakladaji novou diskuzi a nevkladaji do stare (ovsem nektere vlozi do stare a zalozi i novou), protoze maji pocit, ze ve stare jim nikdo neodpovi, kdezto nova ma vetsi nadeji se uzivit a nejaka odpoved ala poplacani na rameno, ze tam fakt jsou ty dve carky, nebo ze jsou dotycne asi slepe, ale nic tam nevidi, prijdou. Nejcasteji na tyto prispevky odpovidaji jine snazilky a zbytek otaci oci v sloup, nebo uz si i rypnou 😅

zelenaesmolda
3. srp 2019

@priefi
tak kdyby trosku premyslely tak by zjistily,ze moznost,ze jim nekdo odpovi je stejna protoze vidi diskuzi na prvni strance tak jako tak 🙂

meganx
3. srp 2019

To samé i ve skupince “snazilky”, na prášky občas 😒

priefi
3. srp 2019

@zelenaesmolda mno... to neni tak docela pravda... diskuze jde nahoru v zalozce, kde se diskutuje a mozna je podcenuji, ale mam za to, ze vetsina o ni ani nevi 😅

zelenaesmolda
3. srp 2019

@priefi
no,asi jim to nedoslo coz potvrzuje moji teorii,ze maji iq tykve 🙂

leniczka23
3. srp 2019

@meganx od toho ta skupinka je ale..

Strana
z3