Prosim řekněte - je to duch?
Prosim reknete ze tam neco vidite ze mam malickou nadeji🙏🍀tentokrat uz b ez rozzlozeni 😊

boooze,ja vzdycky testovala pred ms 🙂)) bylo napinave sledovat,zda bude miminko,nebo ne 🙂)) dvakrat to nevyslo,trikrat jo 🙂)))) ale bylo to fajn.....
Nenech si kazit den,myslím že je to každé go věc kdy testuje,paní to asi taky zkoušela před my a nevyšlo ji to,tak chodí kazit den všem ostatním,u mě pokud šlo o tehu tak to test detekoval i před na a bylo by při zamlklém tehu fuk kdy testuji,i kdybych testovala až 8ttnic by to nezměnilo na tom že mi stejné miminko přesně v 9+4 zemřelo,to je prostě první trimestr,kdy testuješ s tím nemá nic spolecneho
@saminomimino dekuji za podporu jsi hodna...ja treba minule tehu mela pozitivni test az po vynechani ms do te doby ani tuk a i tak jsem o mimi prisla...tak se ted chytam opravdu kazdeho stebelka 🙂 a zas do ted jsem zadneho takoveho dusika/carecku nemela proste bud byl pozitivni nebo bylo bilo tak snad to ted neco znamena 🙏😊
@vaseli16 No, testy jsou z 6., 7., a 9.? Ten poslední by měl být o dost silnější už. Těhotná jsi, ale zatím se moc neraduj. Když jsem byla těhotná, testy sílily každý den. Narodily se z toho zdravé děti. Když těhotenství neprosperovalo, test byl pořád nanicovatý, čárky byly výrazné, ale nezesílily do kolejnic. V sedmém týdnu jsem pak potratila.
Ale moc držím palce, ať ti to dobře dopadne 🙂
@vaseli16 hele obden to občas není moc rozdíl,mě se osvědčil rozestup 3 dny,počkej do pondělí to už by ti měla meskat MS
@vaseli16 to už je pozitivní test 🙂 tak at to má zdarny průběh!!! 💙
Testovala jsi ještě?
@saminomimino
@maice nebylo potrebav noci na sobotu dorazila ms s velkou "paradou" strasne krece a bolesti ktere jsem zazila jen jednou asi pred tak pred 5ti mesici...takze neverim ze testy byly falesne pozitivni....
Bacha clearblu dela falesny duchy tohle jsem tam taky mela a nebyla jsem tehotna
Ahojky holky, jdu se poradit co si o tom myslíte. Je to naše první snažení po úmrtí miminka ve 25tt (zauzleny pupecnik, měli bychom být oba zdraví) 😔 takže si prcka moc přejeme... Cítím se pořád nemocná, popichuje mě v podbřišku a asi mi občas spadne tlak a přestalo mi opět chutnat kafe, jsem taková podrážděná. Dle BT byla ovu zřejmě 14.11 (11DC). Dnes jsem 14DPO (26DC)....delala jsem test v neděli, včera a dnes. Pořád jsem si říkala že nic, ale pak jsem zaostrila a dala je k sobě.... Myslíte že je to sílící mini duch? Zkoušela jsem jeden i včera večer, kdyz jsem před tím dost pila a byl baprosto snehobily... Trochu mě to vyděsilo, ale zase to aspoň znamená, že tohle zřejmě nejsou jen drážky a moc byla jen hodně naredena... Už i manžel to tam vidí 😁 ale víte jak to je, bojím se jestli si to jen moc nepřeju
@hjaninka dušíky vidím i je vidět že sílí 😉 ale ještě bych počkala a testovala dal jestli bude dál sílit. Tento měsíc jsem to měla stejné ale stejně jsem to dneska dostala. 😞😞Ale tobě přeji ať krásně sílí dál 😉😉 držím pěstičky ☺️☺️
@vladuska29 moc děkuji, jsem ráda že je nevidím sama 😁 zase nebudu moct dospat abych ráno udělala další. Teď jsme s mužem koukali na seriál a tvrdi mi že "vonim miminkem"... Že jdu jinak cítit, tak jako když jsem byla těhotná poprvé. Tak kéž by měl pravdu 😊❤️
@vladuska29 a přeji Ti ať brzy najdeš // ❤️
@hjaninka určitě ji má. Neboj noc uteče a budeš moct testnou určitě se zase pochlub testíkem 😉😉 no ja doufam že se nám brzy zadaří je to už dlouhý 😞
@vladuska29 jeee ono to fakt asi leze 😁❤️ Tak se manžel nepletl.... Má nos jak horníci pes 🤣
@hjaninka ahoja, je tam, ale bud jeste trochu opatrna a zdrzenliva. Ta carka leze strasne pomalu a je porad slaboucka. Muze se stat vsechno mozny jeste. Ale drzim palce, aby zacala poradne silit a vse bylo ok 🙂

@vanea to s tim chlapeckem byl takovy vtipek 😊je mi jasne ze to je pokazde jinak nezavisle na pohlavi detatka.ano bohuzel vim na vlastni kuzi jaka jsou rizika do 1.trimestru....