První pocity a reakce při pozitivním těhotenském testu
Je to tam? Prvý v limitu, druhý pozdeji
Já tam nevidím vůbec nic. Test po limitu není relevantní test. Zkusit později, o dva tři dny.
@klokanka31 A co tam je? Ryska která vylezla po limitu, nic víc.
@eloise02 Podle mě je tam duch, já dělala milion testů za život, a žádná ryska se nikdy neukázala 🤔
@eloise02 Podle mě je tam duch, já dělala milion testů za život, a žádná ryska se nikdy neukázala 🤔
@klokanka31 Já za život jen pár a na několika po čase a limitu vylezla "hranka". Buď ty pozdější pak byly pozitivní nebo přišla menstruace. Já na těch dvou nevidím na svém monitoru absolutně nic. Jen tu kontrolní.
Vidím ducha na velkém monitoru, ani nemusím rozkliknout fotku. U první fotky to vypadá, že byl test dost namočen, tam by to mohla být ryska. Zkus zítra a pozítří znovu, zda bude sílit. Já jsem takhle měla 10DPO ducha a druhý den už byla čárka výrazně silnější, 12DPO už svítila dálnice
@anonym_autor toto urobí pepino takmer vždy. Je negativny, treba odčitať do 5min a potom vyhodiť do koša 🙂
Je tam duch - na obou. Mně se tohle ukazovalo pár dní před MS, když jsem byla těhotná (ovšem hodněkrát to nedopadlo, takže bych zatím nejásala)

@anonym_autor nic ( ryska)