icon

První pocity a reakce při pozitivním těhotenském testu

30. čer 2026

Je to tam? Prvý v limitu, druhý pozdeji

anonym_5806d4
30. čer 2026

@anonym_autor nic ( ryska)

klokanka31
30. čer 2026

@anonym_autor Je tam 🍀🍀

eloise02
30. čer 2026
@klokanka31

@anonym_autor Je tam 🍀🍀

@klokanka31 A co tam je? Ryska která vylezla po limitu, nic víc.

veronicka89
30. čer 2026

Tohle neni v zadnem pripade pozitivni test

kayty
1. črc 2026

Já tam nevidím vůbec nic. Test po limitu není relevantní test. Zkusit později, o dva tři dny.

klokanka31
1. črc 2026
@eloise02

@klokanka31 A co tam je? Ryska která vylezla po limitu, nic víc.

@eloise02 Podle mě je tam duch, já dělala milion testů za život, a žádná ryska se nikdy neukázala 🤔

kayty
1. črc 2026
@klokanka31

@eloise02 Podle mě je tam duch, já dělala milion testů za život, a žádná ryska se nikdy neukázala 🤔

@klokanka31 Já za život jen pár a na několika po čase a limitu vylezla "hranka". Buď ty pozdější pak byly pozitivní nebo přišla menstruace. Já na těch dvou nevidím na svém monitoru absolutně nic. Jen tu kontrolní.

frantiska87
1. črc 2026

Za mě tam je, pokud to není po limitu. 🙂

dashyyy
1. črc 2026

Vidím ducha na velkém monitoru, ani nemusím rozkliknout fotku. U první fotky to vypadá, že byl test dost namočen, tam by to mohla být ryska. Zkus zítra a pozítří znovu, zda bude sílit. Já jsem takhle měla 10DPO ducha a druhý den už byla čárka výrazně silnější, 12DPO už svítila dálnice

kessica1987
1. črc 2026

@anonym_autor toto urobí pepino takmer vždy. Je negativny, treba odčitať do 5min a potom vyhodiť do koša 🙂

suzanna123
1. črc 2026

Je tam duch - na obou. Mně se tohle ukazovalo pár dní před MS, když jsem byla těhotná (ovšem hodněkrát to nedopadlo, takže bych zatím nejásala)