První příznaky těhotenství. Co si o tom myslíte?

marta000
5. led 2022

Ahoj holky,

Snažíme se s přítelem o miminko už delší dobu, mám za sebou ZP.

Teď mám 3 dny zpoždění a na testu stále jedna čárka. Před 4-5 dny mi bylo zle pocity na zvracení, bolestivá prsa a bolest hlavy. Teď mám spíš typické bolesti pro procházející MS, ale ta stále nikde. MS mám hodně pravidelnou. Dne ráno jsem začala cítit lehkou bolest nic hrozného v oblasti ledvin, ale žádné pálení či časté močení jako při zánětu nemám.
Co si o tom myslíte? Měla jste některá podobné příznaky v počátku těhotenství?
Za vaše názory budu vděčná.

sorboni30
5. led 2022

@marta000 ja jsem nemela krom bolesti v podbrisku kdy mela prijit ms žádné priznaky.. to co popisujes jsem mela priznak přicházející ms, ne tehu. Pockej tyden s udelej si test. Kazdy ma jine priznaky, nejde porovnavat. Drzim palce 👍

anickaaa28
5. led 2022

@marta000 Ahoj me spis bolelo a sem tam boli bricho jakoby mela dojit ms.Sem tam pichani,bolest prsou me strasne trápila sem tam ještě boli ale uz to není takový extrem jako byl.Jak uz se tu psalo,pockej tyden a zkus test.Ale každá máme ty priznaky jiné, neda se podle toho soudit.Drzim palce.

ivya
5. led 2022

Technicky mám zhruba 4 dny zpoždění, trochu mě bolí prsa při stisknutí a včera mě trochu píchalo v podbřišku, ale to je vše... Jestli jsou náznaky nevolnosti, tak fakt slabé, mám spíš pocit, že si to namlouvám. Kdybych neměla pozitivní test, tak vlastně zatím nevím, že jsem těhotná.

marta000
autor
5. led 2022

Tak holky nic, přišla mrcha jedna červená 🙈
To je fakt pech, už jsem si dávala malé naděje, ale jak začaly přicházet bolesti spojené s MS bylo mi jasný, že z toho nic nebude. Tak snad příště ☺️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru